לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2005, 15:22
צלמית המשתמש של חתול-רחוב
  חתול-רחוב חתול-רחוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.02
עובדת מרכול פוטרה לאחר שגנבה אוכל לילדיה

עובדת מרכול פוטרה לאחר שגנבה אוכל לילדיה
יום רביעי, 10 באוגוסט 2005, 11:51 מאת: ג'קי חורי, הארץ

העובדת, שנתפסה גונבת ארבע קופסאות גבינת קוטג', הסבירה: "אין לי כסף לקנות אוכל לילדים". העובדת לא תקבל פיצויים

"אין לי כסף לקנות אוכל לילדים" הסבירה עובדת ותיקה במרכול לשוטרים שתפסו אותה גונבת ארבע קופסאות גבינת קוטג'. המשטרה החליטה שלא להגיש כתב אישום נגד האשה אך היא פוטרה ממרכול "מרכז מזון יהודה", רשת פרטית בכרמיאל, לאחר שעבדה בו בארבע השנים האחרונות. המרכול גם לא מחוייב לשלם לה פיצויי פיטורים, בגלל הרקע להחלטתו.

מפקד משטרת כרמיאל, סנ"צ אפי פרטוק אמר על המקרה: "כאשר עובד ותיק גונב מוצרי מזון בסיסיים, ראוי שגם המעסיק ישאל את עצמו האם בדק פעם מה מצבו בבית ומה דחף אותו לביצוע המעשה". האשה תועדה גונבת על ידי מצלמות האבטחה בסופרמרקט. לאחר מכן, קצין הביטחון במקום הציג לה את התמונות, החתים אותה על הודאה בגניבה והתלונן עליה במשטרה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-08-2005, 16:38
  יסעור יסעור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
כמו שאמרתי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "ואת האשה הספציפית הזאת, אתה מכיר באופן אישי?"

לא ישכנעני איש שישנו אדם עובד במדינת ישראל שנמצא במצב שהוא לא יכול לקנות 4 קוטג'.

כשאני מדבר על האישה הזאת (שהיא ללא ספק אומללה ביחס אלי ואליכם אבל עדיין לא במצב של לגנוב) אני מדבר על החלק הארי של האוכלוסיה הזאת. ולא על גב' X או Y

שהיו באים אלי מטופחות עם לק על הציפורניים זהבים על כל הגוף והפלאפון הכי חדיש וקופסת מלבורו ביד ופן (גם פן) ובוכות לי שאין להם מה לאכול ואיך לשלם את החובות שלהם!!

אני מוכן לפתוח פה אשכול חדש עם הרצאה שלמה לעניין הזה אם זה כל כך מעניין אתכם.

דרך אגב רוב בעלי המרכולים הפרטיים בשכונות מצוקה הם עניים בעצמם ידעתם?!?!

נערך לאחרונה ע"י יסעור בתאריך 10-08-2005 בשעה 16:45.
ישן 10-08-2005, 17:34
צלמית המשתמש של charly
  charly charly אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.02
ממש מפליא...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חתול-רחוב שמתחילה ב "עובדת מרכול פוטרה לאחר שגנבה אוכל לילדיה"

מוזר שהיא לא שמעה על הצמיחה במשק (ביבי טרח לספר לכולנו שאנחנו בדרך הנכונה).
אם היא הייתה מחכה עוד כמה שנים (בין 10 ל 30 שנה) מצבה הייה מישתפר פלאים כמו בשוויץ.
אגב, אם זה היה קורה לה באנגלייה של המאות הקודמות היא הייתה נעצרת, מושלכת לכלא וגולה לאיים של הקולוניות (קרוב לוודאי לאוסטרליה).
על זה מספרים שגברת אוסטרלית התארסה עם גבר אנגלי.. אמרו קרובי הגבר שזו טעות יען כי באוסטרליה יש הרי רק פושעים. אמרו קרובי הגברת שזו טעות כי הרי ידוע שאנגליה היא מקור לכל הפושעים באוסטרליה.
למזלה של העובדת שנתפסה גונבת שזה קרה בארץ נאורה (ושאוסטרליה לא נותנת אשרות כניסה לישראלים).

אנחנו עושים היום את המחר
מחר אנחנו נעשה את האתמול

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:40

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר