בראיון לערוץ 1 אומר שרון: "אינני יודע למה הוא התפטר. בעבר הוא תמך כמה פעמים בתוכנית ההינתקות. דבר אחד שאני יכול רק להגיד: לפי דעתי, להתפטר שבוע לפני המהלך המורכב והכי קשה של מדינת ישראל, תוכנית ההינתקות, ויומיים לפני הנחת תקציב המדינה על שולחן הממשלה, הבריחה הזו לא הייתי נותן לה אותות כבוד מיוחדים". הראיון המלא ישודר הערב בערוץ 1.
נתניהו: אני מוכן לצאת מעזה
אני חושב שהוא לא ברח בגלל ההתנתקות סתם שקר רגיל אצלו הוא ברח מדו"ח העוני
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "התגובה שלך הזויה ממש כמו חתימתך."
זה חלום זה הסיוט שלכם. שיתקיים החל משבוע הבא . בעצם הוא כבר מתקיים
אנשים כבר עוזבים . האנשים מכינים את הציוד שלהם בבית . אם כל הצער שלהם על הבית שהם השקיעו.והעצב שאני מביןעד שהם נתנו פתחון פה לקיצונים שגם הורגים ולרברבנים שקוראי לאי פקודות כמות הסרבנות מיזערי
דם בנינו החיילים שווה יותר מאדמה שלא שייכת לנו. תן לערבים לחגוג . אבל החשוב מה טוב לנו. תקראו לזה בריחה כמו מלבנון מתקראו לזה ביחה תחת אש. העיקר שהילדים יחזרו בשלון לארץ
בקרוב חברון עוד שנה עוד 5 שנים עוד 10 שנים תצטרכו לעזוב ותמיד זה יהיה איש הימין שיחזיר כי רק הימין יכול