12-08-2005, 12:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
הטקסים האלה כל כך נלעגים ...
חגיגה של נרקיסיזם , חנופה ובדיחות גרועות .
אבל למרות הכל הנה אנשי השנה שלי - בלי קשר למועמדים של קשת
קולנוע - איש השנה שלי בקולנוע הוא עמוס גיתאי שהוכיח שוב לכולנו שאפשר לעשות את זה בגדול בחו"ל ולמכור להם מתוצרת הקולנוע הישראלי! לא משנה עד כמה היא גרועה , העיקר שהיא תהיה פרו פלסטינית .
מוזיקה - אנשי השנה שלי במוזיקה הם שלישיית "מה קשור" שהוכיחו שגם אם אתה בדרן מדרג ב' , אתה יכול לצאת מהבועה שלך וליצור שירים גרועים בדיוק כמו רוב הזמרים הישראלים האחרים בתנאי שישמיעו אותך בגל"צ והרבה . נתנו להם צ'אנס , הם שרו מהלב ולנו כואבות כבר האוזניים .
תאטרון - איש השנה שלי בתאטרון הוא יעקב אגמון שהוכיח שאפשר להתפרס מתאטרון בארצנו ואפילו יפה מאוד. ככל שאתה מנהל כושל יותר , כך התקציבים של המוסד שלך גדולים יותר ואתה גוזר קופון שמן יותר לתפארת התרבות במדינת ישראל . אחר כך גילה מתלוננת בעיתון שהמתנחלים שוב שתו את כל תקציבי המדינה וממהרת לטוס לחו"ל ע"ח התאטרון של בעלה .
ספורט - אשת השנה שלי בספורט היא השרה לימור לבנת שהצליחה להצטיין השנה דווקא בתחום הספורטיבי בו נכשלים ישראלים רבים , האיפוק . היא הצליחה להתאפק ולהשאר בממשלה הפועלת נגד דעתה הפוליטית למקרות הביקורות הקשות על הצמדותה למנעמי השלטון . היא הצליחה , להתאפק השנה ולא לעלות לפודיום לנשק ספורטאי שזכה במדליה ובכך חסכה אי נעימות ויזואלית מכולנו - תודה לימור .
טלוויזיה - איש השנה שלי בטלוויזיה הוא כמובן אמנון אברומביץ שהסביר לכולנו מהו תפקידה של התקשורת בעידן הדמוקרטיה המתגוננת בפני ערכיה , לא לבקר את ראש הממשלה על שחיתותו עד יעבור זעם התוכנית המדינית אלא לשמור עליו "כמו אתרוג" . בכך הנחיל את מסורת ישראל סבא לרבים מצופי ערוץ 2 , שעד אז לא ידעו מהו אתרוג והיום יודעים שזה ראש הממשלה .
תמונת השנה - היא התמונה המפורסמת מכפר מימון שהראתה לכלונו עד כמה מסוכנים כל המתנחלים הפאנטים עד כדי כך שהממשלה מאלצת אותם להתפלל ולהפגין מאחורי הגדר , בנפרד מאחיהם - המתנחלים הימנים הדתיים והפאנטים השייכים לכוחות הבטחון .
טרנד השנה - הוא הרדיפה אחרי הצבע הכתום , צבע שלם יצא מן החוק - אין להכנס איתו למחנות צה"ל או למבני משטרה . שלום עכשיו הגדילו לעשות ודרשו ששרוולי הנחיתה הכתומים של המטוסים בנתב"ג יצבעו מחדש , יפה שהם מטיפים לכל הצבועים האלה . הגינג'ים וחברת orange נכנסו לכוננות ספיגה .
שערוריית השנה - היא פרשת ניסו "חרא עליהם" , שהסביר למפקדו שאמר את מה שאמר כי חשב שהמצלמות שייכות למשטרה . אכן שערורייה שנתנו למצלמות התקשורת לצלם עדות לאלימות המשטרתית במקום להמשיך ולטאטא אותה מתחת לשטיח , לצערנו מפקד המשטרה לא הבין מהי השערוריה האמיתית ובכל זאת קנס את ניסו בשישה ימי עבודה , שזה בדיוק הסכום שהיה עולה לניסו קורס בשפה העברית . מילא , התקשורת (ראה ערך) המשיכה לעשות את עבודתה נאמנה ופרסמה כתבות מלאות שבחים לפועלו. אני מקווה שניסו הצליח לקרוא אותן .
קאמבק השנה - הוא שובו של בנימין נתניהו לשורות הימין , האיש לא היה מוכן להיות אחראי על אסון ההתנתקות ולכן נשאר בממשלה , אפשר את המהלך ואז ברח רגע לפני שנדרש לשאת באחריות לתוצאותיו והכל כמובן למען המדינה ובטחונה . אל תחפשו אותו עכשיו , הוא בניו יורק , אוסף כספים שבטח ישמשו לרכישת אדמות לחקלאי גוש קטיף המנושלים .
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 12-08-2005 בשעה 12:53.
|