לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-08-2005, 20:50
צלמית המשתמש של roy358
  roy358 roy358 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל roy358 שלח הודעה דרך MSN אל roy358
שאלות לגבי קטמיין אימיול 7.0

שלום כולם,

היום הורדתי אימיול קטמיין 7.0 ויש לי כמה שאלות לגביו:

1)מייד לאחר ההתקנה של אימיול קטמיין רציתי לעשות Uninstall לאימיול הישן שלי (5.3) אז נכנסתי להוספה\הסרה של תוכנות ומצאתי שם רקגירסה אחת של אימיול, וזו הייתה הגרסה החדשה של אימיול קטמיין. האם יכול להיותשההתקנה של התוכנה אוטומטית מחקה לי את הגירסה הישנה של אימיול?

2)שמתי לב שבסרגל העליון של התוכנה, איפה שיש את הIRC, Search, Shared Files וכל זה, אין את

האייקון של הBrowser. זה ככה בא עם התוכנה או שזה בעיהאצלי?

3)כשהתקנתי את התוכנה שאלו אותי באיזה שפה אני רוצה אתהתוכנה ולא היה עברית אז רשמתי אנגלית כי זכרתי שאפשר לשנות את השפה בהעדפות (Preferences) אז אחרי שהתקנתי את התוכנה לחצתי על העדפות ורשמתי עברית אז זה אומרלי שצריך להתקין Language Files (קבצי שפה, לפי מה שהבנתי) אז לחצתי אוקיי, כעבורשנייה זה פותח את החלון של ההתקנה ומתקין תוך חצי שנייה ואז הוא אומר לי שהתקנהנכשלה (באנגלית כמובן), מה שאומר שזה לא נותן לי לשנות לשום שפה חוץ מהשפה שאיתההתקנתי את התוכנה, אנגלית. זה אומר שאני לא יכול ולא יוכל אף פעם לשנות את השפה שליבאימיול לעברית???
4) שאני נכנס לServers (שרתים) אז אני רואה שאין שם אפילושרת אחד. זאת אומרת שאני לא יכול לבצע חיפוש, להוריד דברים, והחמור עצמו של האימיולאפור. מה לעשות???

תודה רבה מאוד מאוד לעונים

אם לא אכפת לכם, אל תעשו את זה מעורבב אלא על פי הסדר שלהמספרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-08-2005, 22:51
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי roy358 שמתחילה ב "שאלות לגבי קטמיין אימיול 7.0"

למרות שהמוד הוא לא חוקי, אנסה להתעלם מהעניין, ולענות.

1. מה הבעייה בעצם?

2. הדפדפן המשולב באימיול זו המצאה של מודים מטומטמים כמו ליו. באימיול המקורי וברוב המודים זה לא קיים ולא מכביד.

3. סגור את אימיול. חשוב לעשות את הכל כשאימיול לא פועל! קח את הקובץ הזה https://2005-uploaded.fresh.co.il/2...14/38552180.dll שנה את שמו ל he_IL (את הסיומת תשאיר DLL) ושים בתיקייה lang שבתיקיית אימיול. (אם אין תיקייה כזאת, תיצור אחת כזאת)
אח"כ, גש לתיקיית Config שבתיקיית אימיול, חפש את הקובץ preferences.ini ופתח אותו. חפש את השורה Language וכתוב שם Language=1037. שמור את הקובץ, ותפעיל את אימיול. הוא אמור להיות בעברית כעת.

4. תוריד רשימת שרתים. יש הסבר לכך בתחילת ה FAQ שבראש פורום זה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:19

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר