לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-08-2005, 11:02
  tyu tyu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל tyu
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idf360 שמתחילה ב "שאלה לגבי קביעת קב"א"

על אף שניתן כאן לינק למאמר מצויין,והלוואי שאני אהייתי קורא אותו לפני הצו ה1 שלי מפני שהוא היה מאוד מועיל לי בחלק של המבחנים הפסיכוטכניים.
יש לי מספר טיפים שבכל זאת ראוי לציין.
1.תישן תישן תישן כמו שצריך יום לפני זה מאוד חשוב!
2.אם יש לך הקלות אז תשלח זה בטוח לא פוגע בקב"א אלא נהפוכו בזכות למשל תוספת הזמן אתה יכול רק לקבל דפ"ר (מה שנבדק במחנים הפסיכוטכניים) יותר.
3.בראיון תגיד מה שאתה רוצה אם כמה הסתיגויות:
א.גם אם אתה לא רוצה לשרת בקרבי עצם העובדה שאתה לא רוצה בזה ממש לא משנה את השיבוץ מפני שהמטרה היא לשלב כמה שיותר חיילים (שיכולים) לקרבי,הקב"א בא לבדוק את רמת התאימות שלך לצבא,הראיון את היכולת החברתית,רגשית,רצון לשרת בצבא ובפרט בקרבי. ככה שאם אתה תגיד שאתה רוצה להיות ג'ובניק זה כמו להגיד למראיינת "את באת לבדוק עד כמה אני רוצה ומתאים אבל אני בכלל לא רוצה".אז מומלץ שתגיד "בטח אני רוצה קרבי".
ב.תנסה לדבר כמה שיותר אמת כי השאלות חוזרות על עצמן שוב ושוב ייתכן מאוד שאם תשקר בשלב כלשהו תבלבל...
ג.תשתף פעולה כי כנראה ישאלו אותך למשל כמה חברים יש לך תנסה באמת לספור במקום להגיד שזה מוזר ואבסורדי להתחיל לספור (מדבר מניסיון שלי ושל חברים).
ד.המראיינת תנסה להיות ידידותית שזה נהדר אבל אם תרגיש שהיא ממש חברה שלך אולי תספר לה שטויות כי בעינייך המצב יזרום כאילו אתם חברים אז אל תשכח שהיא מראיינת.
ה.תקפיד על נימוס.
4.בקשר לאנגלית ישאלו אותך באימות נתונים מהי רמת היחידות שאתה לומד בבצפר וזה הכל.
5.בקשר לשאלות הפסיכוטכניות -בלינק באחד הודעות יש מה שאתה צריך לדעת...הצו ה1 שלי היה ממזמן אז אני מצטער אני לא ממש זוכר אז מה שתמצא במאמר וכדי שתעבוד עליו-שברים,אחוזים,פיזיקה בסיסית למשל איך למשוך משקולת בגליגליות בדרך הטבה ביותר..

נערך לאחרונה ע"י tyu בתאריך 22-08-2005 בשעה 11:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר