לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2005, 16:43
צלמית המשתמש של daylight
  daylight daylight אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.04
תגובה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "מר פז"ם אני מציע לך להירגע"

אף פעם לא התייחסתי לעצמי כאל פז"מניק ... אני מניח שאני בעצם מה שתקרא לו ביזון/פעור /צעיר... ת'אמת זה ממש נכון אני שבוע בצבא ... הזלזול של החרא הזה עלה לי לראש ולא סתם ... לגולני יש מורשת קרב מפה ועד הודעה חדשה... ולא צריך להיות פז"מניק או קבע כדי לדעת את זה ... אז שלא יזיין לי את הזבל שחיילי החטיבה יהיו דרעקים בגלל שיש להם תנאים יותר טובים... הולכים לטחון אותנו באותה מידה כמו כל השאר אם לא יותר...
חוץ מזה לדעתי גאוות יחידה זה יתרון גם אם אני מורעל שהתגייס לפני שבוע ...
ולגבי ההערה שגולני לא טובים יותר מכל השאר ... לא אני ולא אתה נהיה אלה שישפטו..
לא טענתי שגולני וצנחנים יותר טובים אמרתי "למה אתה חושב שרק הם בבסיסים חדשים?" (בערך) והמשפט מתייחס להסטוריה של החטיבות לא להווה ... מלחמות ישראל מראות בהחלט שלשתי החטיבות האלה מגיע ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-07-2005, 17:17
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
לא מבין ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eyal_b שמתחילה ב "היה שבוע ממש כיף בטרום טירונות גולני"

לא מבין איך אתה יכול להגיד שהיה שבוע ממש כיף...
כאילו זאת הגזמה שלא תתואר.....
היה שבוע משעמם מאוד יבש וסך הכל די גרוע...
כל מה שעשינו זה לנקות מטבחים ושירותים לעמוד במסדרים להיות מתוזזים לרדת למצב שתיים לעשות שמירות להוציא את הקוצים מהחולות לפנות את הזבל ולנקות את הבסיס ועוד כל מיני דברים שלהגיד עליהם שהם מאוד כיפיים זה אחד הדברים היותר מוזרים ששמעתי עליהם...
לא חס וחלילה שאני מקטר או אומר שגרוע כל כך... אבל ידוע שהקשר בין מה שאתה עושה בטרום טירונות לחיילות הוא מקרי בהחלט ובעצם כמעט כל מה שאתה עושה לא קשור לחיילות...
אלא לגננות, ניקיון, עמידה ממושכת וכו'...
אני יודע ומקווה שיהיה יותר טוב בהמשך כשנתחיל עם המטווחים המסעות שבוע השדאות ההסוואה וכו'....
ולא עם כל השטויות מסביב... זה גורם לך להרגיש לא קשור לצבא.... ובטח שלא גורם לך לכייף...
בכל מקרה בהצלחה לך בהמשך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר