
22-08-2005, 20:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.03
הודעות: 22,094
|
|
|
חשד: התעלל מינית בבתו בת השנתיים והתעלל באלימות באשתו
חשד: התעלל מינית בבתו הפעוטה וגרם כוויות לאשתו
תושב ירושלים, חרדי בשנות העשרים לחייו, חשוד שנהג להתעלל מינית בבתו בת השנתיים ולהכות את אשתו. חקירת הפרשה נפתחה אתמול בעקבות מידע חסוי שהתקבל במשטרה, ובעקבותיה נעצר האיש. היום (ב') הוארך מעצרו בשבוע.
על פי החשד, במשך שלוש שנות נישואיהם נהג הבעל להכות את האשה ולהתעלל בה באמתלות שונות. כך, למשל, אם היה חוזר לבית לא נקי לשביעות רצונו - היה מצית את עורה וגורם לה כוויות בהתאם למספר הפינות המלוכלכות שגילה.
בעדותה במשטרה סיפרה האשה, ששוקלת 44 ק"ג בלבד, כי הבעל נהג להקציב בכל יום אוכל לה ולילדיה, והזהיר שאם תאכל את האוכל של הילדים - הם יישארו רעבים.
מיד לאחר גביית העדות נלקחו המתלוננת ובתה הפעוטה לבדיקה רפואית. על גופה של האם נמצאו חבלות חמורות, בהן שבר באף. היא אושפזה בבית-החולים "ביקור חולים" בבירה. בדיקת הילדה העלתה כי עברה התעללות מינית קשה.
בשעות הצהריים הוארך מעצרו של החשוד שלא בפניו, לאחר שסירב לצאת מתא המעצר. השופטת אילתה זיסקיד, שהאריכה את מעצרו בשבעה ימים, כתבה בהחלטתה: "הדברים שהוצגו בפניי חמורים עד כדי זעזוע, מדובר בהתעללות קשה המלמדת על מסוכנות לחיי האשה והילדה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3131596,00.html
פרטים נוספים מ-nrg:
מבית החולים הדסה נמסר כי האישה סובלת משבר חמור בעצמות הלחיים. גם התינוקת בת השנתיים, הועברה לבדיקה בבית החולים הדסה, לאחר שעלה חשד שעברה התעללות מינית מצד האב.
התינוקת נמצאה עם נזק באיבר המין והומלץ לקחתה למכון לרפואה משפטית באבו-כביר, כדי לקבוע האם הנזק נגרם מאיבר מינו של האב או מאצבעותיו.
במשטרה גם בןדקים האם תינוקם של השניים, בן ששה חודשים, יצא פגוע בשל מכות שספגה האם במהלך ההריון.
החשוד סירב לשתף פעולה עם חוקריו וסירב להיכנס לבית המשפט, לאחר שהבחין בכלי תקשורת, דבר שאילץ את השופטת לקבוע הארכת מעצר של שבעה ימים שלא בפניו. חקירת המשטרה של המקרה המזעזע נמשכת
_____________________________________
"החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה קורא ציטוטים של אחרים"
(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)
נערך לאחרונה ע"י העכבר ששתק בתאריך 22-08-2005 בשעה 20:09.
|