לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2005, 10:35
צלמית המשתמש של חתול-רחוב
  חתול-רחוב חתול-רחוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.02
מוסלמים: ראש החזיר במסגד עלול להביא לפיצוץ

מוסלמים: ראש החזיר במסגד עלול להביא לפיצוץ
יום שבת, 20 באוגוסט 2005, 10:18 מאת: רוני זינגר, הארץ

"אנשי הימין הקיצוני נתונים להשפעת ההסתה של הממסד נגד ערבים ומוסלמים", אמר סגן ראש התנועה האיסלאמית. במסגד ישנן מצלמות

ראשי התנועה האיסלאמית ביפו הזהירו כי זריקת ראש החזיר אתמול במסגד חסן בק, פוגעת קשות ברגשות המוסלמים. "אם המשטרה לא תעשה כלום יהיה פיצוץ", אמר סגן ראש התנועה, השייח אחמד אבו-עג'ווה, והוסיף: "אנשי הימין הקיצוני נתונים תחת השפעת ההסתה של הממסד נגד הערבים והמוסלמים, והם אף עלולים לעשות פשעים חמורים יותר".

הוא ציין כי בחודשים האחרונים רבו ההתנכלויות למסגד, ובעקבות המלצת המשטרה הוצבו במקום מצלמות, שאולי הנציחו את מניחי ראש החזיר.

לקראת ערב כשמתפללים הגיעו למסגד הם גילו בחצר המקום שקית ובה ראש החזיר. למקום זומנו שוטרי משטרת מרחב ירקון שפתחו בחקירה. בין היתר ייבדק אם למעשה יש קשר לניסיונות חבלה נוספים במסגד. לאחרונה הושלכו על המסגד אבנים ונופצו שמשות. תיבדק גם אפשרות שמדובר בפרובוקציה של פעילי ימין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2005, 16:34
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אדון לוקלוק
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אז לחלל בתי כנסת של יהודים זה מוצדק ?"

אהלן נכבדי המנהל

תראה לי איפה, אולי מתוך טעות, כתבתי שמותר לחלל בתי כנסת של יהודים ??? ובכלל מאיין לקחת את זה ??

עצתי לך, קרא שוב את תגובתי ותבין שבפרוש אני כותב שחלילה שזה יקרה אבל זה יכול לקרות שבתי כנסת יחוללו ולצערי הרב .

אם הבנת את תגובתי , נראה לי כי היית צריך להבין שכתבתי שיש לכבד כל דת ורק כאלה היודעים לכבד דת שונה משלהם , יבינו ויכבדו גם את דתם שלהם .

לעצם מעשה הנבלה, השלכת ראש חזיר למסגד, לא נראה לי, כמו לכל בר דעת אחר, כי את המעשה הזה עשה מוסלמי או נוצרי. למדנו , לפחות הוכח לנו בימים האחרונים , מי הם הקיצונים השפלים המבזבזים בנישמתם את אוויר ארץ הקודש במסווה של יהודים . יש להקיא אותם מקהל ישראל . הרי חלילה ודבר כזה היה קורה בבית כנסת או מקום קדוש ליהודים הדבר לא היה עובר בשתיקה .

אדם אשר אינו יודע לכבד רעהו ולא חשובה דתו, אינו מוגדר אצלי כאדם .

אני מקווה שכעת דברי ברורים גם לך .

שבת שלום לך ואהבת לרעך כמוך

illi

נערך לאחרונה ע"י illi בתאריך 20-08-2005 בשעה 16:40.
ישן 21-08-2005, 11:28
  בר-הר בר-הר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.05
עכשויזם -"יהודי" לעומת הצומוד-"הערבי"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חתול-רחוב שמתחילה ב "מוסלמים: ראש החזיר במסגד עלול להביא לפיצוץ"

לחיות את העכשיו והרגע הוא תכונת הדור ,לזרוק ראש חזיר למסגד הוא "פתרון" לכל הרוצה הכל עכשיו בין יהודי ובין ערבי.
מסגד חסן בק היה אימת ת"א שלפני מלחמת השחרור ,יתוני ואלמנות הצלפים ממנו עדיין חיים ביננו ,ההחלטה לא להחריבו אלא לתת לו להתפורר וליפול היתה החלטת "כובשים" לדראון לציבור הערבי היפואי כסמל לתבוסתם .ובהתאם לנסיגת הדור מערכיו הסכימו פרנסי ת"א ומלחצים פוליטיים לאפשר שיפוצו ולאפשר דריסת רגל לציבור הערבי חזרה ובהתמדה .
אוי לנו שהכל מצתמצם לעכשיו והרגע במיוחד בציבור היהודי.

מי שאין לו עבר אין לו עתיד ואפילו ההוה שלו מעורפל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:09

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר