לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2005, 04:20
  מרקו פולו מרקו פולו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.02
אוהדי בית"ר ירושלים: "שחקן ערבי לא ישחק פה"

האמירה של ארקדי גיידאמק, הבעלים החדש של הקבוצה, כי ישקול לצרף שחקן ערבי, עוררה את זעמם של האוהדים. ברוכיאן נפצע קשה בקרסול. אוחנה: "אין הרגשה של תקופה חדשה, בינתיים הכל כרגיל"

יממה לאחר הרכישה הסופית של הקבוצה על ידי איש העסקים היהודי-רוסי, ארקדי גיידאמק, הגיעו לאימון עשרות אוהדים לעודד את השחקנים. האוהדים טענו כי לא יהיו מוכנים לקבל הגעה של שחקן ערבי לקבוצה, זאת לאחר שגיידאמק טען שישאיר את העניין לשיקול דעתו של המאמן.

אוהד אחד אמר ל-ynet: "זה לא יעבור בשקט אם יגיע לפה ערבי תהיה מחאה של אוהדים, אני לא יודע איך זה יעבור ואיך זה יגמר, אבל זה לא יעבור בשקט. אם יגיע לפה ערבי, אני באופן אישי מפסיק לבוא לאימונים ולמשחקים, ואני מוריד את השרשרת של המנורה מהצוואר".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3131638,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2005, 14:13
  דנגע דנגע אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.02
גאידמק נפגע: נראה לי שלא רוצים אותי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מרקו פולו שמתחילה ב "אוהדי בית"ר ירושלים: "שחקן ערבי לא ישחק פה""

פחות מיומיים עברו מאז סיכום עסקת קניית בית"ר ירושלים, וארקדי גאידמק כבר פגוע.

ביומיים האחרונים קרא הרוכש החדש לא מעט כתבות שהיו מלוות בהצהרות שהגיעו כביכול מאוהדי בית"ר, לפיהן הם אינם מעוניינים ב"טובות" שלו, דבר שפגע בו מאוד. למקורביו הוא אמר: "אני בא לשים מליונים על הקבוצה הזו ולפי הכתבות נראה כי לא רוצים אותי בבית"ר. יש עוד שתי קבוצות שנמצאות על קו הטלפון שמאוד רוצות את עזרתי ולמרות זאת בחרתי בבית"ר".

גאידמק, שיודע עברית, קרא לא מעט אינפורמציה בכל מיני אתרים ועיתונים וביקש מחבריו הסברים מדוע כותבים דברים כאלה. התשובה מחבריו הישראלים העוסקים בספורט היתה מרגיעה במיוחד: "אל תשים לב לכל מה שכתוב, אוהדי בית"ר חיכו לאיש כמוך כבר הרבה שנים. ישנם אנשים שלא אוהבים את העזרה שאתה נותן לבית"ר ולכן הם פשוט מנסים להרוס".

נכון לעכשיו מנסים אנשיו של גאידמק להראות לו את הצדדים החיובים ואת הוקרת התודה של האוהדים ושל כל מי שמעורב בבית"ר. בנוסף, צפוי הערב איש העסקים להוציא הודעה רשמית מטעמו לאוהדי בית"ר שם יסביר בדיוק מה הוא מתכנן, כמה כסף הוא מתכוון להשקיע ומה הוא חושב עליהם ועל הקבוצה עצמה.
http://www.one.co.il/next.asp?id=66007
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר