29-08-2005, 01:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.02.05
|
|
|
כמה שאלות בנוגע גיבוש צנחנים.
שלום,
ב 04 לספטמבר יש לי גיבוש צנחנים אחרי דחיית שירות, גוייסתי באמצע אוגוסט אבל ביקשתי קרבי אז נתנו לי דחיית שירות יש לי את כול המדים נעליים והכול חוץ מהחוגר שלקחו לי אותו.
עכשיו ברביעי לספטמבר יש לי גיבוש צנחנים (לפחות אמור להיות) אז דבר ראשון האם הוא נערך בבקום או שעוברים לבסיס אימונים?
ועוד כמה שאלות ספציפיות.
המצב הגופני שלי הוא על הפנים בשנתיים האחרונות ישבתי על התחת שלי ועשיתי כלום חוץ מלעשן והרבה, אני בקושי רץ 2000 ובקושי עושה 30 שכיבות שמיכה, האם תיהייה לי בעיה רצינית לעבור יותר מאשר לאחרים?
מימה שראיתי עד עכשיו לפחות באוגוסט זה שהרוב הגדול מעשנים שם, אז אני לא חושב שרק לי יהייה קשה בגיבוש.
קראתי פה כמה כתבות ומימה שקראתי אני מבין שזה מאוד קשה, אבל צנחנים זה כול מה שאני חושב
כבר קרוב לשנה, אבל עד שהגעתי לבקום לפני שבועיים לא הבנתי עד כמה שהכול באמת קשה בכול מה שנוגע לנצחנים.
וגם האם אני צריך נעלי ספורט? ברביעי אני צריך להתייצב עם מדים והכול בר"מ 8 בבקום למי שמכיר, האם אני יעבור את הגיבוש בנעליים צבאיות או בנעלי ספורט?
וגם אם יש פה עוד מישהו שעושה גיבוש ברביעי לאיזו שעה אמרו לו להתייצב? אני צריך להיות ב 8:30 רק בר"מ 8 ועד שאני יסיים שם זה יקח משהו כמו חצי שעה או שעה תלוי כמה אנשים יהיו.
וגם ב 8:30 זה קשה להגיע מאיפה שאני גר(כרמיאל) אז קרוב לוודאי שאני יאחר גם ככה.
|