לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2005, 12:25
  alfa99 alfa99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
חזרתי מגיבוש צנחנים !!!!!!

מה המצב כולם , אצלי סבבה למרות שאני לא יודע עדיין אם התקבלתי לצנחנים .
הגיבוש היה קשה , אבל נסבל . למרות שהייתי צריך לעבור את היום השני עם שפשפת , שזה לא נעים במיוחד , אבל אחרי שמגיעים לשקים גם שבר ברגל לא יכאב .

כרגיל בשקים נפלו רוב האנשים ( המלצה: כשרק מתחילים לרוץ עם השק יש הלם ראשוני , מי שמתגבר עליו יסיים את הגיבוש ) .
את הגיבוש עוברים עם כוח רצון בלבד ! כושר יעזור , אבל הוא לא מה שיעביר אותכם . מי שחזק בראש יסיים את הגיבוש !
רוב האנשים שעברו את השקים ואת הגיבוש בכלל (כולל אותי ) הודו , שלסחוב את האלונקה היה יותר קשה מהשקים ( זה כואב רצח !) .

התחלנו את הגיבוש כ 210 איש , 100 או פחות סיימו ........
ד"א הייתי צוות 9 מספר 18 .
מנפים אנשים שהוציאו תוצאות גרועות בבר-אור ( ידיד שלי היה בניהם)

בראיון האישי , הם מנסים להכשיל בכל משפט שאתה מוציא מהפה , ויוצאים עם תחושה קצת לא טובה מהראיון . זה טבעי נכון ? למרות שאומרים להם תאמת ......

אם יש שאלות אשמח לענות !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2005, 11:08
  sapirr sapirr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.04
אז כדיי שתפנים את העניין,אם אתה לא מאמין כי.....
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "ממש לא נראה לי "שלא מפסיקים לרוץ שעה""

כן רצים שעה+-

עם הפסקה אחת אני חושב (כבר לא זוכר אם שתיתי בכלל חח) הפסקה של דקה -שתייה של שתייה שבו אתה אמור לסיים את כל המימייה .

ושאנחנו אומרים רצים אז זה לא אומר שאתה רץ במהירות 60 קמ"ש,אלה אתה רץ ריצה קלה עם השק עליך ועושה סיבובים כמו שהמפקד רוצה,ולא מפסיקים לרוץ בגלל שקשה מאד להגיע על ההתחלה לזמן שהמפקד רוצה,זאת אומרת 15-20 דקות ראשונות נותנים לך לרוץ ולהוציא את כל הכוח שלך (מה שקרה לי,אני התלהבתי ורציתי מהר והייתי במצב מצויין בהתחלה) אומרים לכם להגיע אחרי 35+ שניות כל סיבוב,אחרי שכמה נופלים אומרים להגיע תוך 25-57 שניות שנופלים עוד,אומרים לכם להגיע תוך 22 שניות שזה קשה רצח,אני שהייתי בין הראשונים בהתחלה והגעתי תוך 15-17 שניות ,הגעתי למצב שלא יכלתי לרוץ והתחלתי לגרור את עצמי בירידה ובעלייה ללכת,היה איתי עוד אחד שהיה במצב שלי אבל אחרי כמה סיבובים הוא פרש,אני לא פרשתי ואמרתי כל הזמן "עוד שנייה אני מיתעלף" "אני לא פורש עד שאני מיתעלף" ,אחרי שההוא פרש ונישארתי החלש היחיד בקטע של השקים,אז החלטנו שאנשים יעזרו לי אז גררו אותי כמה ,ואחרי כמה סיבובים שהאחרנו בכמה שניות בודדות,אמרתי להם שאני יהיה ראשון ונסיים את זה,אחרי איזה 2 סיבובים,גררתי את עצמי בירידה (יענו ריצה קלה שאתה זורק את הרגל מרוב שאין לך כוח) ובעלייה הבאתי ריצה מהירה שלא יודע מאיפה בא הכוח,ואז סיימנו את הסיבובים של השקים ב22 שניות,אח"כ התחיל כבר "תחרות אישית" (כך קראו לזה המפקדים) שבו צריך לעשות סיבוב עם שק,כמה שיותר מהר וכל סיבוב צריך לעשות גם זחילות כמה עשרות מטרים,לא זוכר בדיוק.
אז בזה הייתי יחסית בסדר,אחרי שסיימנו את זה והוא אמר לנו להוריד את השקים,הרגשו הקלה רבה והתחנו להרגיע את אחד השני וכו,הרבה חשבו שאנחנו בדרך לסיים חחח,אבל אמרתי להם שאין סיכוי שסיימנו אבל עשינו את הצעד הראשון ואם עשינו אותו אז אין דבר כזה לפרוש עכשיו.
ואז התחילו האלונקות שזה הדבר הכי כואב ולא בריא לכתפיים,זה פשוט כואב רצח וצריך לרוץ עם זה!! לא ללכת.

בכל מיקרה,אני לא חזק בכלל,כולי רזה תמני קטן,ולא היה לי כושר משהו ובגלל זה בהתחלה בקושי זזתי,אבל עם קצת עזרה מהצוות שאם הם לא היו עוזרים לי בהתחלה לא הייתי עובר את זה,ועם המון רצון ודביקות במטרה עוברים את זה!
כמה שזה לא ניראה הגיוני תמיד תנסו.

היה שלב בשקים שמפקד אומר לנו יש להם 25 סיבובים,תחלקו בניכם,חילקנו שכל אחד עושה 2-5 סיבובים,אחרי זה הוא אומר תעשו 35 סיבובים,אח"כ 40 ועוד הוא מוסיף שנגיע גם ל100 ,הוא נתן לנו לעשות עד 50 לפי מה שאני זוכר,ואז הוא אומר טוב עכשיו צריך לעשות 70 סיבובים שזה אומר שכל אחד צריך לעשות 10 סיבובים כי היינו 7 אנשים,אז אחרי שחליקנו את זה החלטנו שאין מה לעשות כל אחד יעשה 10 ושיהיה שווה,כי אני ועוד אחד שהיה שם בקושי סיימנו 5 סיבובים ועכשיו 10??? זה מטורף אבל הסכמנו ואז פתאום הוא אומר לנו, "אחרי שאני מסיים לדבר אתם שמים את השקים בייד ולוקחים 4 שקים למקום שבו נימצא האלונקה" (שם נתנו לנו לשתות והבנו שסיימנו עם השקים)

הכל מישחק !!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר