לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2005, 20:59
  notis notis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
תגובה ממי שהיה בגיבוש ביום שלישי 30.8
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Jesus Christ שמתחילה ב "אני כנראה הולך. שמעתי שרמת..."

אז ככה הגיבוש עצמו לא קשה בכלל , זה נראה לי הגיבוש הכי קל שיש אבל הוא חשוב מבחינה אחת
לראות אם אתה מתאים לשרת בחיל הים או אם אתה רוצה לשרת שם, הפורשים הם אלה שראו שלא מתאים להם לשרת בספינה או בחיל הים.
אם יש לך כושר בסיסי לא תהיה לך בעיה במעט ריצות שיש שם ואני מדגיש את המעט , חוץ מתיזוזים קלים וריצה בלילה אין ריצות , כל התרגילים הם של ים ותרגילים חברתיים.

המלצה שלי תביא חגורה כי הם לא נותנים חגורות למדים אלה חוטי ניילון וזה מאד מפריע המכנסיים כל הזמן נופלות בריצות ואפילו בהליכה.
2 זוגות נעלים כי ביום הראשון נכנסים למים.
וכמובן בגדים להחלפה כי אתה הולך להזיעה ולהרטב.

ואם יש לך עוד שאלות תשאל חביבי ושיהיה לך בהצלחה .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2005, 11:50
  notis notis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי -tay- שמתחילה ב "notis, קודם כל תודה...דבר..."

לגבי הצלילות ושחיה זה לא יהיה לך בגיבוש.
נכנסים למים עם נעלים ומדים רק כדי להרטב .

חלק גדול מהגיבוש הוא הסברים על סטילים ודבורים ועל השירות עצמו בחיל הים, ככה שבכל רגע אתה יכול לשאול את המפקדים שלך שאלות על החיל
עושים לך סיור בסטיל וביום השני יש שייט קצר על הסטיל אתה רואה איך הם חיים (בערך) ועל הפעולות שהם עושים בשירות.

הסטילים הם בעיקר מתכוננים למלחמה , מידי כמה שבועות הם יוצאים להפלגות של יומיים שלושה הם ועושים תרגולות ומתחזקים את הספינה . הסטיל הוא הספינה הגדולה יש בה כ50 איש ובסער 5 יש אפילו יותר.

לעומת זאת הדבורים הם כלי אבטחה שותפת כלומר הרבה שעות בים עושים סיורים על גבולות הים של המדינה. זוהי ספינה קטנה יותר עם כ12 אנשים בספינה.

לגבי מקצועות בכל אחד מהכלים יסבירו לך בגיבוש לפי מה שהבנתי הסטיל הוא יותר טכנולוגי מהדבור אבל אל תדאג הכל מסבירים בגיבוש. תלך תהנה תכיר אנשים ורק בסוף היום השני אתה צריך לחתום על התנדבות ככה שעד החתימה אתה יכול לפרוש רק ברגע שאתה חותם אתה לא יכול לפרוש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר