לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2005, 20:14
  ROKER :) ROKER :) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
תנו לי עצה.....

הסיפור שלי הוא כזה.....

קיבלתי לפני 3 שבועות בערך זימון לגיבוש צנחנים דובדבן (שדרך אגב נערך עכשיו ה-4 לספטמבר הם בטח סיימו עכשיו את ה- 2000 או התחילו עם הניפויים). הייתי אמור להתגייס ב-19 במרץ אבל הקדימו לי אותו ,חשבתי שבגלל הגיבוש, ל-21 בנובמבר שזה בדרך כלל דבר טוב חוץ מזה שאני לא יכול לעבור את הגיבוש עקב נקע ביד. באתי לרופא שם והוא רשם שאני לא כשיר לעבור את הגיבוש עקב נקע ביד שזה טוב משום שאני לא יכול לעבור את הגיבוש עם נקע ביד. (דרך אגב הקדימו לי את הגיוס לפני שבועיים, *****)

עכשיו, אני יודע שיש עוד גיבוש בדצמבר ואם הייתי מתגייס במרץ הייתי יכול ללכת אליו אבל לא אני בנובמבר. לכן שלחתי בקשה לדחות את הגיוס כדי שאני אוכל לעשות את הגיבוש צנחנים-דובדבן בדצמבר.
אני מקווה שיתנו לי לדחות את הגיוס למרות שאני לא בטוח כאילו זה חרא של תאריך 19 למרץ. אני מרגיש כאילו אם אני לא אתן לזה לפחות סיכוי אני מוותר על ההתחלה ואני וכאילו מתי יתנו לי או לכל אחד אחר מאיתנו הזדמנות אחרת להיות באחד מהיחידות האלו.

אז השאלה שלי היא מה אתם חושבים שכדי לעשות להתגייס בנובמבר או לתת לגיבוש הזדמנות ולדחות את הגיוס. (ואני בטוח שכל מי שלפני גיוס עכשיו מבין למה מרץ זה חרא של גיוס, משעמם!!!!!!!).

(ואתם לא תאמינו עד כמה מעצבן זה ללכת לגיבוש ולראות את כולם לובשים מדים ואתה הולך הבייתה אני כל כך הייתי מוכן לגיבוש הזה נפשית)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר