לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2005, 21:00
  Hell-Boy Hell-Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
זימונים שונים

אהלן
כרגע התחלתי את י"ב.
היה לו כבר מזמן צו ראשון,סיכום פרופיל ,קיבלתי זימון לצוות אוויר וחתמתי ויתור כי אני בן יחיד.
מתגייס ב-23.7

אני מעוניין להגיע לפרויקטים טובים במודיעין או בחילות אחרים בסגנון שחקים ,כל מיני דברים שנודעים למחשבים או לטכנולוגיה.

אני פשוט טוב בזה,ואני לא מכיר תפקיד מסוים שאני ממש רוצה להגיע אליו.
אני רק מחכה לקבל זימונים כרגע.

הבעיה שיש לי קבא גבווה אבל פרופיל 97 ואני בן יחיד.
אני מפחד שישלחו לי זימונים לשייטת ויחידות קרביות אחרות בגלל הפורפיל והקבא הגבוהה ולא זימונים למה שאני רוצה למשל במודיעין....

מה עלי לעשות? האם לחכות עדיין לזימון מהמודיעין?איזה עוד פרוקיטים ותפקידים יש כמו שחקים וחבצלות אבל לא במודיעין? ובעיקר איזה זימונים אני אמור לקבל עכשיו?

תודה על העזרה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-09-2005, 22:27
  משתמש זכר bugs bunny bugs bunny אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.04
בתור בן יחיד אני יכול לעזור...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Hell-Boy שמתחילה ב "זימונים שונים"

אם יש לך קב"א 54+ ושום סעיף פוסל אתה אמור לקבל זימון לטיס..כמו שאמרת קיבלת..ויתרת...חבל..אני לא הייתי עושה זאת במקומך..אבל זה כבר עניין שלך...
אתה אמור לקבל זימון ליום סיירות שדרכו אתה יכול להתקבל לשייטת, למטכ"ל, לחובלים,לשלדג,ל669,ולצוללות. ליום סיירות אתה לא חייב ללכת וגם לא צריך חתימה..אך אם תעבור אותו בהצלחה ולאחר מכן גם את אחד הגיבושים תצטרך חתימה מההורים..כי זה קרבי אחי.
כמו כן תקבל כנראה זימון לתלפיות וחבצלות אם הנתונים שלך גבוהים....
אם אני לא טועה אתה אמור לקבל גם גיבוש צנחנים ...ורק אם תעבור ההורים יצטרכו לחתום בשביל שתשרת שם....
זהו...אני מקווה עניתי לך על כל מה שרצית.....אם לא הבנת עוד אז גם אני בן יחיד ויש לי מלחמה בבית בקשר לחתימה...ביינתים יש הפסקת אש חח......שיהיה בהצלחה אחי.....אשמח לענות לך בכל מה שתשאל....

ישן 06-09-2005, 22:45
  Hell-Boy Hell-Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי bugs bunny שמתחילה ב "בתור בן יחיד אני יכול לעזור..."

תודה על העזרה.

הבעיה שלי היא שאני לא ממש מתאים ולא ממש רוצה לשרת בקרבי,וכל מה שאמרת זה זימונים ליחידות קרביות. אני מעוניין להגיע ליחידה טכנולוגית טובה כמו חבצלות שחקים, לא אכפת לי אם זה במודיעין או בחיל האוויר או הים..

הבעיה היא האם אני אמור לקבל איזה מכתב זימון או משהו שיאפשר לי להגיע לאחת מהיחידות הללו?
מכיוון שאני בן יחיד אני לא אמור לשרת בקרבי אך בגלל הפרופיל 97 אני מניח שישלחו לי בכל זאת זימונים לסיירות וכל זה.

איך אוכל לקבל זימון,או לאפשר לעצמי להגיע לאחת מהיחידות הטכנולוגיות?? ולא משנה באיזה חיל..

זה ממש מסובך כל העסק הזה מכיוון שאני לא יודע על תפקיד מסוים שאני רוצה ,אבל אני יודע לאיזה כיוון אני רוצה ללכת.

ולמה לעזאזל אני לא מקבל איזה זימון ממודיעין?!?!?! אני לא לומד ערבית אבל עם קבא גבוהה לא אמורים לשלוח לי אפילו משהו אחד קטנטן משם?? אוףףף הפרופיל 97 הזה הרס אותי...

אני חייב לקבל עזרה... תודה!!

נערך לאחרונה ע"י Hell-Boy בתאריך 06-09-2005 בשעה 22:47.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר