לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2005, 08:19
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
ת'אמת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "מצלמה טובה, הנה ביקורת על..."

אני לא מבין כל כך במצלמות אבל אני רוצה מצלמה טובה שאני אוכל לקחת תמונות טבע יפות איתה ,
אני אגיד את זה ככה אני חיי בפלורידה ויש הרבההההה לצלם פה (בנות,נופים חופים וכ'ו) ואני מאוד מתעניין בצילום אבל אני לא מבין גדול במהירות צמצם שמה צמצמם וכל זה אנני יודע רק מגה פיקס גבוה טוב לתמונות גדולות מ4 ומעלה זה כבר לא משנה אם אתה עושה תמונת קטנות האיכות תהיה אותה איכות אז זה לא מפריע לי פשוט ראיתי אותה וחשבתי שהיא טובה כי יש לה זום טוב מהאחרות שאני ראיתי מגה פיקסל טוב ומחיר טוב.

אני אגיד את האמת התקציב זה לא הבעיה יש כסף לקנות אבל אני לא רוצה לקנות משהו ממש ממש יקר!! ואיכותי כי אני גם ככה לא אנצל את זה כי אני לא ממש מבין, אז בתור אלא שמבין במצלמות רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המצלמה הזאת בתור צלם חובבן שיכול לקלוט את הרגע ולהקפיא אותו ובאיכות טובה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-09-2005, 08:43
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי M_0sSaD שמתחילה ב "ת'אמת"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי M_0sSaD
אני לא מבין כל כך במצלמות אבל אני רוצה מצלמה טובה שאני אוכל לקחת תמונות טבע יפות איתה ,
אני אגיד את זה ככה אני חיי בפלורידה ויש הרבההההה לצלם פה (בנות,נופים חופים וכ'ו) ואני מאוד מתעניין בצילום אבל אני לא מבין גדול במהירות צמצם שמה צמצמם וכל זה אנני יודע רק מגה פיקס גבוה טוב לתמונות גדולות מ4 ומעלה זה כבר לא משנה אם אתה עושה תמונת קטנות האיכות תהיה אותה איכות אז זה לא מפריע לי פשוט ראיתי אותה וחשבתי שהיא טובה כי יש לה זום טוב מהאחרות שאני ראיתי מגה פיקסל טוב ומחיר טוב.

אני אגיד את האמת התקציב זה לא הבעיה יש כסף לקנות אבל אני לא רוצה לקנות משהו ממש ממש יקר!! ואיכותי כי אני גם ככה לא אנצל את זה כי אני לא ממש מבין, אז בתור אלא שמבין במצלמות רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המצלמה הזאת בתור צלם חובבן שיכול לקלוט את הרגע ולהקפיא אותו ובאיכות טובה.

צודק, הוא לא בדיוק הגדיר משהו ספציפי...
ישן 10-09-2005, 15:23
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
מצטער על חוסר המידע
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "אתה לא מפרט את השימושים, קצת..."

קשה לי להסביר מה אני רוצה אבל narxx פחות או יותר הבהיר לי את העניין זה בערך מה שאני צריך אתה יודע מצלמה שתתפוס את הרגע , מצלמה שאם אני מצלם אדם מול השמש התמונה לא תישרף לגמריי.
או אם אני מצלם במקום בלי אור התמונה תצא בהירה וברורה ככה ששיבינו מה קורה..
תמונות שהיו איכותיות שאם אני אצלם תמונה של פנים מקרוב ממש יראו את הנקבוביות בעור של הבנאדם
כמו בניקון FinPix S550
(אם אני לא טועה) והעדשה שיהיה לה זום שאם אני רוצה לצלם תמונה שהאובייקט רחוק ממני אני אוכל לצלם אותה ועדיין תהיה באיכות טובה.
ובסה"כ אני רוצה מצלמה טובה שאיתה אני אוכל גם להשתלב בפורום הזה.
(אבל חבר'ה לא בהגזמה אני לא צלם כמוכם ולא מבין כמוכם אז אני לא צריך מצלמה מקצועית )

ישן 10-09-2005, 16:23
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי M_0sSaD שמתחילה ב "אההה"

לפי כל הבקשות שלך אתה באמת צריך מצלמת 1000 דולר כדי שיהיה לך זום איכותי, מקרו איכותי, צילום מהיר וכל זה.
אז צר לי להגיד לך, אבל זה לא עובד ככה בקומפקטיות או בדמוי SLR,
זום גדול אומר שהמצלמה תיהיה איטית יותר ואיכותית פחות ממצלמה באותו מחיר עם זום קטן יותר.

אני אישית לא ממליץ לך לקנות מצלמת זום כזאתי בגלל כמה סיבות:
לרוב העינית היא לא אופטית וזה לא נותן לך אפשרות לראות בזמן אמת.
היא תיהיה איטית
לא איכותית במיוחד (כנראה מספיק איכותית בשבילך כי אתה מתחיל אבל היא לא תביא את אותה איכות של אותה מצלמה ללא זום גדול באותו מחיר).
ואין לזום הגדול יותר מדי שימושים, כלומר, אתה תוכל לצלם דברים מרחוק אבל רק דברים סטטים בעיקר כי למשל ציפורים זה מסובך עם מצלמה כזאת.

חוץ מזה, הרבה יותר חשוב אני חושב שיהיה וויד ולא טלה, יש לזה הרבה יותר שימושים.

אם כסף זו לא בעיה אז תלך על משהו טוב, אם אתה לא רוצה משהו בסגנון PRO1 או C8080 לך על הגרסא הקטנה יותר כמו הC5060 או מישהי שמשתווה לה אצל קאנון או ניקון (או כל חבקה אחרת).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר