לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2005, 08:19
צלמית המשתמש של ArnonG
  ArnonG ArnonG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.05
שלוש שאלות לגבי זכרון חיצוני (xDrive)

לרגל הנסיעה שלי לניו-זילנד - החלטתי לקנות זכרון חיצוני.
אחרי לבטים - החלטתי לקנות 80GB כדי שישמש לי כגיבוי גם ביום יום ולא רק בטיולים. מצאתי את הכונן הבא - 80GB Vosonic X's Drive VP-3320 בבית הצילום ברמת גן. הוא עולה כ-1,800 שקל.
40GB יעלו 150 שקל פחות ו-20 יעלו עוד 150 שקל פחות. שווה לי 300 שקל בשביל הכמות הנכבדה.
לגבי הלבטים - בהתחלה רציתי מכשיר עם מסך LCD להצגת התמונות. אבל העלות שלהם גבוהה משמעותית, הם כבדים יותר, שבירים יותר ו-20GB עם מסך עולים יותר מ-80GB ללא מסך.

שלוש שאלות -
1. האם מישהו מכיר מקום אחר בארץ שאפשר להשיג אותו בזול יותר (בלי להתפשר על האמינות של החנות) ?
2. יש המלצה למכשיר אחר ? מאד חשוב לי האמינות של המכשיר. ל-Vosonic יש פונקצית Verify לאימות העתקה ובנוסף הוא מאד מסיבי.
3. הטיסות שלי הן ישראל -> ציריך -> סינגפור -> ניו זילנד. הצלחנו לסדר שהעצירות תהיינה קצרות (שעתיים). האם מישהו מכיר את הדיוטי-פרי של המדינות האלה וממליץ לי לחכות עם הקניה ?

עכשיו ראיתי דגם נוסף - 100GB Vosonic X's Drive Super VP-6230 מישהו מכיר ? ממליץ ?

נערך לאחרונה ע"י ArnonG בתאריך 09-09-2005 בשעה 08:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2005, 18:06
  AvnerYaron AvnerYaron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.04
ארנון שלום,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "שלוש שאלות לגבי זכרון חיצוני (xDrive)"

קודם כל, נסיעה טובה.
קניתי בסוף יוני השנה אצל האחים יוגנד בת"א (לפני שנסעתי לחודש לאוסטרליה) x-Drive
VP3320 40GB בערך ב-1200 ש"ח כשהיה במבצע מיוחד. מבדיקה שעשיתי - זאת היתה ההצעה הכי משתלמת (אפילו מאוד מאוד). כדאי להכנס לאתר שלהם לראות אם הם עדיין מפרסמים את המבצע הזה ולרוץ לקנות.
חוץ מזה, כל החנויות שעברתי דרכן באסיה בדרכי לאוסטרליה, לא ידעו על מה אני מדבר.
מכיון שהייתי רק במעבר, ולא יצאתי לבנגקוק או להונג קונג (שם בטח ניתן למצוא) - החנויות בשדות התעופה מאכזבות מבחינת המבחר והמחירים שיש בהן.
הכונן הזה הוא פשוט מעולה - למרות שאין בו אפשרות לראות את התמונה (לי אין צורך בפונקציה הזו), שלא לדבר שהוא גם שימש לי כנגן מוזיקה ישראלית שלקחתי איתי והוא גם יכול לשמש כמו טייפ מנהלים להקלטות (טוב יותר מיומן מסע כתוב, לפחות לטעמי).

אבנר.
ישן 09-09-2005, 19:30
  משתמש זכר Socrates Socrates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "שלוש שאלות לגבי זכרון חיצוני (xDrive)"

ראשית, טיסה נעימה וחופשה מקסימה.

הדיוטי-פרי של סינגפור גדול יותר מזה של הארץ ויש בו מגוון סביר של מוצרים (אין לי מושג לגבי המכשיר הספציפי שאתה מחפש). אבל המחירים שם גבוהים יותר ממה שניתן למצוא בעיר עצמה. אם יש לך אפשרות להאריך את ההמתנה שלך למשהו כמו 4-5 שעות אני ממליץ מאד לנסוע לעיר (משדה התעופה לעיר - נסיעה של חצי שעה בערך). בקניון המרכזי של מוצרי אלקטרוניקה תוכל למצוא כל דבר במחיר זול מאד. אני מניח (כך, לפחות, קרה לי) שאם תכנס לשם, תצא לא רק עם המכשיר אותו אתה מחפש, אלא עם עוד ציוד צילום ומחשבים שלא חשבת בכלל לקנות .
אבל, אם זמן ההמתנה הוא שעתיים, לא הייתי בונה על הדיוטי-פרי. ולו רק כדי לחסוך עוגמת-נפש כבר עם תחילת הטיול.במיוחד אם המכשיר הוא לא משהו כ"כ נפוץ.

תהנה,
אביב
הארות והערות תמיד יתקבלו בברכה.

ישן 10-09-2005, 21:33
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "קודם כל תודה לכולם. דבר שני -..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ArnonG
ופתאום חשבתי על משהו די נוראי אבל אפשרי - מה יקרה אם אני אצלם ב-2MP ? חוץ מהבאסה אח"כ בארץ - 2GB עלולים להספיק ..... לפסול את הרעיון על הסף או להשתעשע בו קצת ?

דבר אכן נוראי - ללא ממליץ עליו בשום פנים ואופן. לך תדע איזה תמונה תרצה להגדיל מתישהו ...
ובקשר להתקן אחסון - יש בפוטופילם מבחר של מספר דגמים (כולל ה-vp6230 וה-vp3320 של vosonic). גם אני שוקל לקנות לי אחד כזה - למרות שיש לי את ה-Xdrive הישן והטוב של פעם, האחסון שהוא מספק (20 ג"ב) עלול לא להספיק לנסיעה של שבועיים והכי גרוע - אין בו את הפונקציה של ווידוא העתקת התמונות (לכן בפעמים הקודמות פיתחתי לעצמי הרגל מגונה של להעתיק כל דבר פעמיים).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר