לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2005, 12:01
  XeNo XeNo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
ועם כל הרצון הטוב, והערכה עצומה לזה שאתה רוצה לתרום,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יעקב17 שמתחילה ב "בעיה מורכבת....אנא מכם עזרו לי"

ולהגיע ליחידה מובחרת וכו', חשבת אולי שמה שקרה לך זה רמז לזה שאתה לא אמור לעשות את הדברים האלה? התקף חרדה זה דבר חמור ומי יודע כיצד ישפיע בהמשך, בייחוד עם הלחץ הנלווה לשירות קרבי ועוד ביחידה מיוחדת. אני מבקש ממך שתחשוב על זה טוב טוב , לפני שתנסה אפילו. הסיכון הוא לא רק לעצמך, אלא לסביבה שלך או לצוות שלך באיזה יחידה שלא תהיה.

אני באמת שלא רוצה להעליב, מעומק הלב, ואני מעריך אותך על זה שאתה רוצה להתנדב ליחידה מיוחדת. אני לא מתיימר להיות פסיכולוג, אבל אני חושב שאתה צריך לחשוב לא רק על עצמך והרצון שלך , אלא על הבטיחות של הסביבה שלך, ולעשות חושבים עם עצמך האם היית עומד בתוצאות של אם יקרה משהו חס ושלום כתוצאה מזה שתקבל התקף חרדה או כל בעייה אחרת?

אני מקווה שתתייחס לזה לא כאל נסיון שלי לבאס אותך, אלא אני כותב מה שאני מרגיש ומה שאני הייתי עושה במקרה שלך, עם כל הכאב שטמון בזה.

בהצלחה איך שלא יהיה ואיפה שלא תהיה, קח את זה כסימן משמיים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2005, 12:23
  XeNo XeNo אינו מחובר  

אז עוד משהו שלמדתי בחיים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי יעקב17 שמתחילה ב "חשבתי על זה לא מעט"

תהיה כנה כמה שאתה יכול עם כולם, אבל עם המשפחה שלך, אתה שקוף זכוכית . המשפחה שלך זה הגב שלך בכל מצב. תספר להם על מה שקרה , הם הראשונים שצריכים לדעת כי הם אלה שדואגים לך יותר מכל אחד אחר, יותר מהצבא, הקב"ן או הרופא שלך, הם יילחמו בשבילך ולמענך.

עצתי- שתף אותם (המשפחה) במה שקורה איתך, בכל ההתלבטויות שלך, אני בטוח שהם יבינו.
וזה לא שאתה רוצה להשתמט, ההיפך אתה רוצה להתנדב ולתרום. תסביר להם את זה ושזה לא בשליטתך.

זה לא ענייני אבל דברים כאלה מצריכים טיפול או לפחות יעוץ כדי להבין מה המקור לחרדה, איך אפשר לטפל בזה והכי חשוב האם זה היה חד פעמי.

מעבר לזה יש הרבה תפקידים לבעלי קב"אות גבוהות שבהחלט יספקו לך מה לעשות ב3 שנים.

שוב, זה נראה מאוד פולשני, אבל זה בא מאכפתיות ולא משהו אחר.

ישן 09-09-2005, 12:40
  XeNo XeNo אינו מחובר  

אז לפי דעתי המלחמה שלך צריכה להתרכז פה.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי יעקב17 שמתחילה ב "קיימת בעיה נוספת"

הסעיף הנפשי הוא באמת הדבר הבעייתי פה, אתה צריך להוכיח למערכת הזאת שנקראת צה"ל שאתה מסוגל ושההשקעה בך כדאית להם. סעיף נפשי אני חושב שזה יותר בעייתי מסעיף רגיל בפרופיל אבל אין דבר העומד בפני הרצון, באמת אין.

כדאי לך להתחיל מזה שתעדכן את המשפחה הקרובה , ושם תתחיל להלחם במערכת ותוכיח שאתה יכול לעמוד בא' ב' וג' ואתה רוצה בכל זאת לקבל תפקיד איכותי. אבל שוב בתנאי שאתה לא משקר לעצמך או לסביבה שלך. בכל הדרך הזאת אתה חייב להיות כנה עם עצמך, ולהיות בטוח בעצמך. אני לא יכול לחרוג ולייעץ לך עצות טיפוליות, אז אני ממליץ בחום שתלך לייעוץ חיצוני (לא צבאי!) פרטי.

בהצלחה אחי מכל הלב!

ישן 11-09-2005, 00:54
  גבעתי גבעתי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.04
הקפצה חיונית בשביל לעזור לבחור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יעקב17 שמתחילה ב "בעיה מורכבת....אנא מכם עזרו לי"

שלום לך ראיתי תשירשור פה והייתי חייב להגיב לך כי אני באמת יכול לעזור לך
אני משק לוגיסטיקה כרגע בסדיר שלי התגייסתי במרץ 05 תקשיב קרה לנו מקרה דומה בבקום
אני גם הגעתי לקבן והורדתי פרופיל ל-45 תבין משהו אמרו לי שיש לי 45 נפשי ושאני פסול קורסים שלחו אותי לטירונות 02 בניצנים ואחריה לקצין מיון שנתן לי את התפקיד שלי כיום משק לוגיסטיקה שאלתי אותו איך יכול להיות שהוא מציע לי קורס בבה"ד 6 הריי אני פסול קורסים הוא אמר לי שאני סתם אוכל סרט ושאני לא פסול קורסים ולא נעלי בית הוא אמר שיש לי פרופיל 72 עם סעיף נפשי זאת אומרת מה שעשיתי אצל הקבן בבקום היה רק סעיף נפשי של קשיי הסתגלות השם המקצועי הוא קה"ס 50 בכל מקרה מה שאני אומר זה שתדע לך שאתה יכול להתמיין למה שאתה רוצה כי אתה לא 45 ולא שום קישקוש שמנסים למכור לך תתעקש לברר אם אתה פסול קורסים או לא תברר אם נשאר לך ה-97 שלך ואם יש לך סעיף נפשי זה לא בעיה להוריד אותו תבקש קבן ותדבר איתו הוא ישמח להוריד לך תסעיף
עכשיו לעניין אחר..........
שלא יעבדו עלייך למה לצבא יש נטייה לשקר תמיד מש"ק לוגיסטיקה זה לא זוהר כמו שזה נשמע אתה תהיה אפסנאי תרים דברים תנפק ציודים לאנשים באפסנאות אתה תשב ותתחיל לקבל כביסות ולטפל בטפסים ולמלא משאיות וללכת לבסיס ציוד לתקן נעליים ולהביא בלאי בקיצור אתה לא תהיה מפקד כמו שאתה חושב ולא יהיו לך חיילים למרות מה שיגיד לך הקצין מיון אתה תהיה חייל שיש לו נגד מעליו שאומר לו להרים דברים וללכת לעשות תעבודה השחורה שלו תאמין לי לא כדאי ולא שווה עם נתנים כמו שלך הייתי מנסה להגיע לסיירת אחי תקשיב לי אני "משק לוגיסטיקה " ואני אומר לך זה לא בשבילך זה פשוט שם יפה לתפקיד זבל אני אישית התקמבנתי כי יש לי מפקד סבבה ודוד שלי סגן אלוף בחיל שאני נמצא בו אז יש לי קומבינות אבל אני עובד קשה ואוכל הרבה חרא אני הייתי אמור להיות בגבעתי בכלל זה היה החלום שלי אבל הצבא אוהב לנפץ לילדים בישראל תחלומות.
בקיצור שמע לי אל תלך על זה זאת לא הברירה האחרונה תברר מה שאמרתי לך לגביי המעמד של הפרופיל שלך אם הוא נשאר ואני מאמין שהוא נשאר ולא ירד ל-45 כי גם עליי עבדו בבקום ותנסה להגיע לקבן להוריד תסעיף זה הכל שיהיה לך בהצלחה בהמשך השירות איפה שלא תחליט להיות...
אגב לגביי קצונה אפשר להגיע מהתפקיד הזה ודיי מחפשים קציני לוגיסטיקה ....אבל אתה תצטרך לעבור קורס בצריפין בבהד 6 שזה סיוט לא קטן אתה תשמור כל הרבה שתצא לך הנשמה ואחרי זה 4 חודשים בתור סבל באפסנאות באיזה גדוד ואחרי זה תצא להכנה ואז לקורס קצינים במידה ותימצא מתאים כמובן חח אם לא אתה תשאר 3 שנים באפסנאות....אגב יש מצב שתהיה נשק אבל זה יותר נדיר... יאאלה אני זזתי אני אחזור לראות תתגובה שלך ואם יש לך שאלות נוספות לגביי הנושא ביי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר