12-09-2005, 13:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.09.05
|
|
|
מצב מסובך! מעוניין להתגייס ! + ערעור פרופיל + ממרם
שלום,
הסיפור שלי די מסובך, אנסה להבהיר כמה שאפשר ואשמח לקבל תגובות ענייניות... זה קצת ארוך אבל אל תיבהלו!
אז ככה....
למדתי מחשבים בבי"ס עד י"ב בערך.. עזבתי באמצע מסיבות אישיות... התכנון היה 15יח' אבל עשיתי רק חלק אני אפילו לא זוכר מה ואין לי תעודת בגרות.
אוקיי... עזבתי את הלימודים באמצע מכיוון שהיו לי רעיונות וחלומות...
שנתיים בערך התעסקתי אינטנסיבית בכל הקשור למחשבים (וקצת עסקים) , תיקון, מכירה, ייבוא, שיווק וכו'...
העסק הזה התפוצץ... ממש כך.. לא משנה איך ולמה..
אני כרגע בן 20. השתחררתי על פרופיל 21 מכיוון שרציתי להמשיך באותה הדרך ותמיד הייתי בדילמה קשה אם להתגייס או לא... הפרופיל המקורי שלי היה 82, הקב"א אמור להיות גבוה לפי המנילה שקיבלתי, אני לא יודע בדיוק מה ומי...
עכשיו אני חדור מוטיבציה, ואני באמת חושב שאני יכול לתרום לצה"ל ושצה"ל יכול לתרום לי...
יש לי ידע נרחב (מאוד) בכל הקשור למחשבים... אני קצת חלוד בכל העניין של התכנות אבל תמיד הייתי מהמובילים בכיתה... אבל עשיתי הרבה טעויות והרבה שטויות... מודה...
למעשה מה שאני מנסה לשאול זה קודם כל האם זה אפשרי להתגייס בכל זאת לממר"ם או שאיך שקוראים לזה היום...
כמובן שאצטרך "לעבור על החומר" או לעבור הדרכה מסוימת כדי לחוזר לעניינים...
אני מוכרח לציין שכל העניין עם הורדת הפרופיל היה בדוי לחלוטין ולא נעשה בלב שלם...
אני לא שחצן או משהו כזה אבל אני באמת חושב שאני יכול להגיע לרמות גבוהות ביחידות מחשבים כלשהן, אני בעל יכולת קליטה מאוד טובה ויכולת הבנה עמוקה מאוד, יכולת למידה עצמית ומחשבה מפותחת...ולכן אני לא מתכוון לוותר בקלות או אפילו בכלל ואלחם עד שאכנס או לפחות יוצעו לי מבחנים כלשהם...
אני קצת מבולבל אבל יודע שזאת המטרה...
אשמח לקבל תגובות כלשהן בנוגע לנושא , הערות, המלצות או פרטי התקשרות עם האנשים הנכונים להם אוכל להסביר את העניין...
אני חוזר ואומר אני לא מוכן לוותר על הנושא בשום אופן אז לא אקבל שום תגובה השוללת את הגיוס\התנדבות ליחידת מחשבים כלשהי בצה"ל אז וותרו מראש.
אם יש מי שמוכן \ מעוניין לעזור לי בכל צורה שהיא... האימייל שלי הוא:
תודה רבה למי שהגיע עד לכאן והקדיש כמה דקות לקרוא את הבלגן שלי...
נערך לאחרונה ע"י iamsimple בתאריך 12-09-2005 בשעה 14:00.
|