לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2005, 12:07
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
שאלה מעבר רפיח ייסגר למשך חצי שנה, אבל איך בדיוק אין לאף אחד מושג.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140449,00.html

הממשלה אישרה את הצעת מופז לגבי המעברים בגבול מצרים

הממשלה אישרה הצעה של שר הביטחון, שאול מופז, לפיה מעבר רפיח ייסגר למשך חצי שנה ומעבר כרם שלום ישמש למעבר בשני הכיוונים בין ישראל למצרים.

בנוסף, רשות שדות התעופה השלימה את פינוי המסוף במעבר רפיח. מתקני המסוף הושארו על כנם לצורך העברתם מאוחר יותר לרשות הפלסטינית.

----------------------------------------------------------------

אני מנסה להבין את החדשות: איך בדיוק יסגרו את מעבר רפיח, הרי צה"ל לא יישאר ברפיח, אז מי יחזיק את זה סגור. האם הכוונה לשים שם מנעול פלדלת, או אולי אני מחסיר פה משהו. אני מנסה בשיא הרצינות להבין מה בדיוק מתכוונים כשהם אומרים שזה יהיה סגור למשך חצי שנה. מי שמבין בזה קצת יותר, אנא להסביר לי/לכולנו.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 11-09-2005 בשעה 12:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-09-2005, 08:17
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
זה לא החזיק אפילו יום אחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "מעבר רפיח ייסגר למשך חצי שנה, אבל איך בדיוק אין לאף אחד מושג."

ציטוט:
אלפי פלסטינים תושבי רפיח חצו את הגבול בין הרצועה למצרים.
בצה"ל עוקבים בדריכות אחר הנעשה בציר פילדלפי מאז נסיגת הכוחות הישראלים לפנות בוקר. גורמים בצה"ל מאשרים כי במקום ישנם פלסטינים רבים שמתקרבים לציר, חלקם חוצים אותו לכיוון מצרים, ואחרים מתקרבים אל החומה שנבנתה במקום. לדבריהם, נסיגת ישראל הוציאה לרחובות פלסטינים רבים שביקשו "להוציא קיטור" - לאו דווקא גורמי טרור.

הגורמים הוסיפו כי מתנהל דו-שיח אינטנסיבי בין גורמי צבא ישראלים למקביליהם המצרים, כדי לנסות ולעצור את ההסתננויות לציר. עם זאת, מציינים בצה"ל כי המצרים עדיין לא הגיעו למחצית מפריסתם המתוכננת, כוחם עדיין מוגבל, ולפי שעה נמצאים לאורך 14 קילומטר של הציר רק כמה עשרות אנשי משמר הגבול המצרי, שאינם יכולים לעמוד מול פרץ הפלסטינים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3141139,00.html

מעניין איך אנשים שמחזיקים את עצמם מלומדים אינם שואלים את השאלות הכי פשוטות. למה אף אחד לא שאל את מופז איך בדיוק יהיה סגור מעבר רפיח. ואחר כך הם מתפארים עם כל מיני תוארים: הפרשן המדיני, הפרשן הצבאי, ועוד ועוד.

איך זה שבכל המהומה הזאת, היחידי ששאל את השאלה הכל כך מתבקשת היה רק המדינאי של אתר FRESH. איפה כל הפרשנים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 13-09-2005 בשעה 08:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר