19-10-2005, 19:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
סיכומי המפגש שלכם + תמונות
אה , חזרתי מהמפגש, היה כיף
בכל אופן באשכול הזה חשבתי שכל אחד (אם הוא רוצה) יכתוב מה עבר עליו היום ואלה שצילמו ישימו תמונות
יש לי 16 תמונות לפרסם (מתוך 38 אבל אין לי כח לשים את כולן) בקיצור כשתגידו לי לשים אני אשים, אני אחכה לכם, גם שאני לא יודעת אם יש אנשים שלא מעוניינים שהתמונות שלהם יפורסמו, וגם חצי מהאנשים לא ידעתי מי הם אז אני צריכה מישהו שיגיד לי
אני יודעת שאתם אומרים "בושי וכילמי, אליאנה" לא נורא נשרוד גם את זה
בקיצור הנה הסיכום שלי
החדשות הרעות שהנה באה לה מגילה
החדשות הטובות זה שאתם לא צריכים לקרוא
אוקי אז המסע שלי התחיל בתחנת רכבת, שם איזה ערס מגעיל התחיל איתי ועם ז'אן WTF.? נו מילא. נסענו ברכבת והגענו לעזריאלי. עלינו לגג אבל היו שם יותר מדי אנשים אז לא היה סיכוי שנמצא אתכם. בכל אופן התקשרתי לאיליה שיבוא על סוסו הלבן (נגיד) ויחלץ אותנו ^ ^ למרות שבסוף באו אורה וקטקט והן הובילו אותנו למקום בו הייתם כולכם. ואז כשהגענו היה רגע קשה כי כולם ישבו (או עמדו) ולא היה כל כך מה לעשות פרט ללחכות לכל השאר. בכל אופן ולר צ'אן העלתה הצעה ללכת לאכול, אמנם כשהגענו לאזור המסעדות לא היה שם מקום לכן עשינו מעשה מאוד חכם והלכנו למקום אחר, דיזינגוף סנטר(תקנו אותי אם אני טועה) ושם אכלנו.
לקח שעה להזמין אוכל ועד שכולם הזמינו אני כבר סיימתי לאכול תגלידה שלי ואני וז'אן צילמנו קצת. לבסוף הלכנו לאכול במקום אחר, אבל שומר דיקטטור בא והעיף אותנו משום, הצענו לו אוכל אבל זה לא עזר אז הלכנו למקום אחר והתיישבנו לנו על מעין במה קטנה. בזמן שהרוב אכלו, חלק מאיתנו ראו ציורים של אנשים אחרים (ולר מציירת מדהים!! רק רציתי לציין את זה). לאחר מכן הלכנו לחנות קומיקס, אני וצ'אן נשארנו בחוץ וניסינו לצלם את ליאור מקדימה, אבל המעצבן הקטן התחמק מאיתנו!! לאחר מכן הלכנו לפארק ממול ועשינו, אלוהים יודע מה. קטקט ואורה הלכו לנדנדות וכשהן חזרו ז'אנה החליטה שהיא רוצה לשירותים (שוב) אבל השירותים בפארק לא עבדו אז סחבנו אחרינו את קט ואורה והלכנו לדיזינגוף.
כשחזרנו כבר שתיתם בירה (בכיף שיהיה לכם) ומישהו חשב שחזרנו מ"אייקון". הבחנו שהרבה אנשים הלכו, ובזמן שצ'אן אורה וקט שוב הלכו לקרוסלות אני וכל השאר נשארנו לשמוע נעדה ששרה וניגנה בגיטרה (זה היה מאוד יפה אז מחאתי כפיים) כמה זמן ישבנו ועשינו שטויות כהרגלנו ואז אורה התחילה גל של "אתה יכול לעשות את זה?" ורובכם התחלתם לעשות דברים מוזרים עם הגוף.
בקיצור עוד קצת הצתלמנו ונחנו ובסוף כשהחלטתם ללכת לים אני וצ'אן הלכנו הביתה.
סוף סיפור
יאללה עכשיו תורכם, אני רוצה לראות סיכומי מפגש שלכם