15-09-2005, 22:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.09.05
|
|
גיבוש לעוקץ נערך 4-5 ימים מיום הגיוס לכל מתגייסי החי"ר היעודי שרצו בכך
הגיבוש כולל מספר תחנות פיזיות וכאלה שידרשו מכם להפעיל קצת את הראש ,עבודת צוות , מנהיגות וכד..
מה שמייחד את הגיבוש הזה משאר הגיבושים הוא תחנה של כלבים שבו מקבלים כלב צריך לגרום לו לעשות מספר דברים לשבת, לקפוץ , לזחול לשים לו קולר וכד.. יש הרבה צ'ופרים נקניק ,גבינה וכדור שהכלב אוהב לנשוך התחנה הזאת נועדה בכדי לבדוק את הגישה של המועמד לכלבים וכן שאין לו רתיעה מהם..
בקשר לשאלה על הניסיון עם כלבים , לא חיב ניסיון קודם בכדי להתקבל ליחידה אבל כמו בכל מקום ניסיון יכול לתת יתרון
כושר גופני צריך ברמה טובה אבל בגדול לפי הניסיון שלי בגיבושים לא הכושר הוא זה שמכריע אם תסיים את הגיבוש או לא אלא אך ורק הראש שאומר לא לוותר ולהמשיך עד הסוף לכן לפי דעתי מוטיביציה גבוה ורצון לשרת ביחידה הרבה יותר חשובה מהכושר הפיזי.
לא ניתן לחתום ויתור במידה והתקבלת לצנחנים , סיימתי את הגיבוש של צנחנים בהצלחה אבל ידעתי שיש לי יעד אחר כרגע ורצון להגשים חלום ולהיות כלבן של "עוקץ" לכן "הפלתי" את עצמי בראיון שנערך אחרי הגיבוש ודיברתי רק על עוקץ ועל התחום שממנו אני בא והניסיון שלי עם כלבים
השאלה המקורית שלי היתה אם במידה ואני נופל מהגיבוש של עוקץ תיהיה באפשרותי לקבל בחזרה את האפשרות של צנחנים ע"י טופס העברה בתור אחד שסיים את הגיבוש של צנחנים בהצלחה ולא להמשיך ישר לאחד מן הגדודים בחי"ר היעודי.
בהצלחה לכל המתגייסים , קשה יש רק בלחם וגם אותו אני אוכל !!!
|