לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2005, 15:02
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי le0n שמתחילה ב "סגרתם לי תאשכול אז אני פותח שוב...שאלה לגבי בגרויות"

בין מחשבים לכימיה בחרתי כימיה וככה היו עוד 25 תלמידים מתוך ה-30 שהיו אותי בכיתה. כימיה סך הכל הוא מקצוע שבהתחלה די מעניין (בכיתה יא' כשאתה עושה 3 יחידות ראשונות), אבל בכיתה יב' כשאתה משלים את השתי יחידות האחרות הוא נושא די משעמם ויש די הרבה לזכור בעל פה ולשנן. אם אין לך בעייה ללמוד קצת בעל פה תבחר כימיה. מחשבים אני לא למדתי אבל יש לי חבר שהרחיב מחשבים כימיה ופיזיקה והוא אמר לי שכימיה זה מקצוע שנותן יותר באוניברסיטה (פותח יותר אפשרויות לקורסים שונים).
בין פיזיקה לביולוגיה אין ספק שפיזיקה הוא מקצוע שנותן יותר לכל מקום שתלך, זה מקצוע מאוד קשה (מתמטיקה 5 יחידות הוא כמו טיול לעומת 5 יחידות פיזיקה) אבל עדיף בהרבה בחינות מביולוגיה (הבונוס שונה, אין צורך בלמידה בעל פה אלא הרבה תרגול) . ההצעה שלי תיקח פיזיקה וכימיה
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר