18-09-2005, 22:12
|
 |
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
|
כאבים בצד, לא מתאים לחיפושים...
קודם כל אני רוצה לפתוח בכך שאני יודע שהנושא נטחן, כביכול מכל הכיוונים, אבל המקרה הפרטני הזה לא התאים לשום דבר מהחיפושים ולכן רציתי את דעת/עזרת המומחים אם אפשר.
ובכן, היום ניגשתי למסלול ריצה של 2500 מטר בקירוב, אותו אני מכיר טוב מאוד, רק בשבוע שעבר רצתי בו 5 פעמים וכן בשבועות שלפני-כן, לאחר שלקחתי את שו"ש מנוחה כאמור התחלתי את הריצה של היום, הקצב היה דומה, אולי טיפה מוגבר ביחס לריצה האחרונה, סה"כ החצי הראשון של הריצה התנהל כשורה, לאחר כ-50% מהמסלול החלו לי כאבים קלים טיפה מעל המותניים בשני הצדדים, לאחר כ60% מהמסלול החל כאב קל, שגרתי אפילו בצד ימין אותו כאב הפך לאחר כ75% מהמסלול לכאב עצום ומבקע בצד ימין-באיזור הצלעות, בד"כ אני מעדיף במקרים של כאבים להמשיך את הריצה ע"ח הורדה בקצב, על-פני עצירה מוחלטת...אבל הכאב היה כ"כ חזק שפשוט לא יכולתי פיזית להמשיך, עצרתי, התכופפתי לחצי (כמו ששחקני כדורסל עושים בזמן מנוחה) למס' שניות, אח"כ המשכתי ללכת את שאר המסלול (הגעתי למסקנה שעדיף להחמיץ אימון אחד מאשר להסתכן בלהחמיץ רבים בעתיד ואולי אף גרוע מכך) בהתחלה עדיין כאב אבל אחרי 100-150 מטר הכל חזל"ש לגמרי...אבל כאמור העדפתי לסיים את המסלול בהליכה, גם ככה מה שנותר לא היה הרבה ולא היה מוסיף לאימון....
למישהו יש מושג מה קרה ולמה?
אני חוזר, זה מסלול שגרתי לגמרי מבחינתי לא עשיתי שום דבר חדש ומן הסתם לא חלה תפנית דרסטית באורח החיים שלי במהלך היומיים שלא רצתי....
עזרה תתקבל בברכה....
נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 18-09-2005 בשעה 22:34.
|