
21-09-2005, 05:28
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.08.05
הודעות: 146
|
|
|
חמאס: נמשיך במאבק עד שחרור פלסטין, וכל האסירים הפלסטינים
חמאס: נמשיך במאבק עד שחרור פלסטין, וכל האסירים הפלסטינים תנועת החמאס ממשיכה בחגיגות הניצחון לאחר הנסיגה הישראלית מרצועת עזה ומצפון הגדה המערבית. אמש ערכה התנועה בעזה את מפגן הכוח הגדול ביותר בתולדותיה.
במפגן השתתפו אלפי לוחמים חמושים של גדודי עיז א-דין אלקסאם, הזרוע הצבאית של החמאס.
בראש מצעד הניצחון עמדה ההנהגה המדינית של החמאס והפיקוד הצבאי של התנועה. ראיד סעד מבכירי מפקדי הזרוע הצבאית נשא את הנאום המרכזי בעצרת, בו התחייב קבל עם ועדה לדבוק בדרך הג'יהאד בכל מחיר, ולהמשיך בדרך זו כעת גם לעבר שאר חלקי פלשתין. "אנו חוגגים היום את הניצחון בעזה" אמר, "אך עינינו מתבוננות לעבר שאר ארצנו החביבה, ובכללה, אלקודס, שכם, עכו, חיפה והגליל". בהקשר זה ברך סעד את פלסטיני ישראל אותם כינה "הקוץ אשר גורם לישראל לדמם מבפנים".
במסר ברור לישראל, הדגיש סעד, כי גדודי אלקסאם ימשיכו לפעול כל עוד הכיבוש הישראלי קיים על חלק כלשהו מאדמת פלשתין ועד אשר ישוחררו כל האסירים הפלשתינים.
http://www.kol-david.com/NewsPage.asp?ID=50919&Num=4
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|