לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2005, 21:36
  ohadydady ohadydady אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
המלצה סופ"ש מטורף בחיל האוויר! התקבלתי לקורס...

שלום לכולם חזרתי אחרי שבוע דפוק!! סוףסוף אני בבית וחבר'ה התקבלתי לחיל האוויר = מבנה מטוס דרג ב'-ד' המקצוע נחמד לאללה וחלק מהחומר למדתי בביצפר! !

יש לנו אחלה מפקדים אחלה חבר'ה! והיה דווקא שבוע די טוב! וגם הספקתי לחזור מוקדם! היום!

קיבלנו 5 שעות שעת ת"ש במהלך השבוע והספקנו ללמוד הרבה.. המפקדת שלנוו כזאת מגניבה! היא יודעת לנגן ולתופף! הבאנו תגיטרה לכיתה והתחלנו לנגן שם ולהעביר תזמן!

בינתיים אני די נהנה ולא היה איכפת לי אפילו להישאר שבת כי גם ככה שבוע הבא כנראה אנחנו סוגרים שבת בגלל שבוע שמירות..

המסדרים עוברים בקלות ! אפילו בקושי בודקים וזה סבבה כי סומכים עלינו! בקיצר אחלה קורס אחלה מפקדים ואחלה חבר'ה! בינתיים המצב לא כזה גרוע כמו שרובכם אמרתם.. אז חבר'ה תעשו מה שבראש שלכם.. המקצוע הזה מתקבל בכל בסיסי חיל האוויר נקודה! . זאת אומרת שרוב הסיכויים זה לקבל יומיות!

ניראה מה יהיה.. בינתיים המצב סבבה! ואני מת לישוןן אז סוף שבוע נעים לכולם!

נ.ב
----

צפו לעידכונים בבלוג!

נערך לאחרונה ע"י ohadydady בתאריך 22-09-2005 בשעה 21:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2005, 10:42
  ohadydady ohadydady אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
צ'ונג עדיין לא.. אל תדאג..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ohadydady שמתחילה ב "סופ"ש מטורף בחיל האוויר! התקבלתי לקורס..."

זה שעדיין אני בקורס לא עושה אותי כזה צעיר אני יודע בדיוק מה זה בסיסי חיל האוויר שהם ענקיים כמו בגודל של עיר... כמו תל נוף!!

טחינה.... מממ בכל תפקיד של חיל האוויר זה טחינה זה ממש לא חדש לי.. אז טוחנים בסדר.. קצת קשה.. אבל חוץ מזה שאני בכל הדרגות א'-ד' והעבודה דווקא לא הכי קשה לפי מה שהמפקדים אמרו לנו בעצמם .. אבל יש אפטרים תאמין לי .. יש צ'ופרים יש דברים זה לא ככה.. יש תנאים טובים אחושקשוקה טובים ועוד בבסיסי חיל האוויר הענקיים..

גם החומר שאנחנו לומדים שם למדתי כבר בביצפר... לא תיארתי לעצמי שאני אחזור בכלל לחומר הזה..

ותאמין לי אחי.. לא יודע למה נידפקת שם בחיל האוויר ולא יודע איזה מקצוע אתה עושה.. אבל אני ראיתי תמפקדים שלי.. ואם הם עברו את זה.. גם אני אעבור את זה.. . ועוד מעט המפקדת שלי כבר מסיימת לשרת שם , היא בסוף כבר אז מה איכפת לה היא סבבה איתנו אתה מבין?
ובינתיים גם יש לנו אחלה חבר'ה אז כשיש גם חבר'ה טובים וצחוקים אז .. זה לא כזה קשה
לעומת זאת בסדיר אולי אני לא הכי יודע מה יש שם.. כי אתה כבר שנתיים בצבא לא? אתה יודע יותר טוב ממני בסדר..

אז אולי בסדיר.. אני קצת אטחן אבל מצד שני יש אחלה דברים יש אחלה תנאים .. בסדר בריכה כבר לא אהיה(כי חורף) אני גם ככה לא הכי חולה על בריכות.. אבל תחשוב על שאר הדברים.. אבל כמו שאמרת אם יש לך הסתגלות גבוהה אז זה יכול להיות מהנה אבל אנחנו עוד ניראה .. הנה כמו שמיקודם לא היה לי מושג לאיזה מקצוע אני הולך להידפק וסתכל אני עכשיו לא נימצא במצב כלכך גרוע.. אולי לפחות לא בקורס אולי... אבל בסדיר כלומר בשטח זה שונה לגמריי ממש שונה ..המפקדים גם צריכים להיות סבבה איתך
ישן 23-09-2005, 13:15
  ~Zeus~ ~Zeus~ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
אתה מדבר שטויות מתוך חוסר נסיון!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ohadbx שמתחילה ב "אני חוזר על מה שאמרתי"

1) כשדברתי על טחינה התכוונתי לסדיר. כרגע אתה בקורס וזה לגיטי לטחון ובנוסף לכך זה נמשך רק מספר חודשים, אבל הסדיר נמשך בערך שנתיים וחצי. יש לך שמץ של מושג איך זה לעשות חצאים, מטבחים, שמירות, רס"ר לפחות במשך שנה?! לא, אין לך מושג! ולכן אתה מדבר ככה. אחי, אתה תטחן הרבה בסדיר!
2) ציטוט: "זה שעדיין אני בקורס לא עושה אותי כזה צעיר"- זה שאתה בקורס ועוד איך עושה אותך צעיר.
3) עוד ציטוט: "והעבודה דווקא לא הכי קשה לפי מה שהמפקדים אמרו לנו בעצמם"- אחי, המפקדים משקרים לכם ומעוורים אתכם (כמו רוב המפקדים בחיל האוויר). נראה לך שהם יגידו לכם "אתם הולכים לטחון כל השירות שלכם". זו עבודה קשה ואל תאמין לחרטות האלה! דרג א' ודרג ב' זה קשה, דרג ג' ודרג ד' זה פחות קשה, אבל כולם טוחנים כי זה חצאים + תורנויות.
4) ציטוט נוסף: "אני קצת אטחן אבל מצד שני יש אחלה דברים יש אחלה תנאים"- התנאים האלה עוזרים לך אך ורק בחודשים הראשונים בבסיס, אבל עם הזמן התנאים האלה הופכים להיות חסרי תועלת, כשאתה טוחן כבר לא אפכת לך מהשטויות האלה. תסמוך עליי שאתה לא תראה לדוגמא חייל עם פז"מ שנה וחצי שמתלהב ללכת לבריכה או למכון כושר.
5) שוב ציטוט: "אבל בסדיר כלומר בשטח זה שונה לגמריי ממש שונה ..המפקדים גם צריכים להיות סבבה איתך"- בסדיר המפקדים אכן יכולים להיות סבבה עם החיילים אבל גם עם היחס היפה שלהם יש חיילים שעדיין סובלים.
6) הודעה ל-ohadbx: טעות מוחלטת לאמר ש80-90 אחוז מהתפקידם בצה"ל הם טחינה! יש המון המון תפקידים שכונתיים בצה"ל (לא בחיל האוויר כמובן) וממש לא חסר חיילים שפשוט לא עושים כלום והם מיותרים למערכת, יש מלא כאלה.

תראה אחי, אני מצטער שאני מספר לך רק דברים מדכאים לגביי חיל האוויר, אני מצטער לבעס אותך, אבל זה באמת עדיף מלחיות באשליות ולא לראות את המציאות. עדיף לדעת את האמת, כי אחרת הכל יתפוצץ לך בפרצוף!

נערך לאחרונה ע"י ~Zeus~ בתאריך 23-09-2005 בשעה 13:24.
ישן 23-09-2005, 13:28
  ohadbx ohadbx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.04
אני לא מבין מה הנקודה שלך פה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ~Zeus~ שמתחילה ב "אתה מדבר שטויות מתוך חוסר נסיון!"

"טעות מוחלטת לאמר ש80-90 אחוז מהתפקידם בצה"ל הם טחינה! יש המון המון תפקידים שכונתיים בצה"ל (לא בחיל האוויר כמובן) וממש לא חסר חיילים שפשוט לא עושים כלום והם מיותרים למערכת, יש מלא כאלה."

אז אתה אומר בעצם שעדיף אחד מהתפקידי-שכונה האלה (שבעצמך אתה אומר שהם מיותרים למערכת)? אז שוב אני שואל- באת לצבא או באת לקייטנה?
אם אתה גם רוצה לעשות צבא וגם אין לך מוכנות לתת שעות ולתת מאמץ והשקעה- אז באמת שאין לנו על מה לדבר והויכוח כולו מיותר.
לי נשמע כאילו את סתם מתעצבן (או מקנא?) מהעובדה שתמיד יהיה מישהו עם תפקיד יותר קל, יציאות יותר טובות וכו'. אם זו הגישה שלך- אין פלא שככה אתה מרגיש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר