23-09-2005, 13:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
|
אתה מדבר שטויות מתוך חוסר נסיון!
1) כשדברתי על טחינה התכוונתי לסדיר. כרגע אתה בקורס וזה לגיטי לטחון ובנוסף לכך זה נמשך רק מספר חודשים, אבל הסדיר נמשך בערך שנתיים וחצי. יש לך שמץ של מושג איך זה לעשות חצאים, מטבחים, שמירות, רס"ר לפחות במשך שנה?! לא, אין לך מושג! ולכן אתה מדבר ככה. אחי, אתה תטחן הרבה בסדיר!
2) ציטוט: "זה שעדיין אני בקורס לא עושה אותי כזה צעיר"- זה שאתה בקורס ועוד איך עושה אותך צעיר.
3) עוד ציטוט: "והעבודה דווקא לא הכי קשה לפי מה שהמפקדים אמרו לנו בעצמם"- אחי, המפקדים משקרים לכם ומעוורים אתכם (כמו רוב המפקדים בחיל האוויר). נראה לך שהם יגידו לכם "אתם הולכים לטחון כל השירות שלכם". זו עבודה קשה ואל תאמין לחרטות האלה! דרג א' ודרג ב' זה קשה, דרג ג' ודרג ד' זה פחות קשה, אבל כולם טוחנים כי זה חצאים + תורנויות.
4) ציטוט נוסף: "אני קצת אטחן אבל מצד שני יש אחלה דברים יש אחלה תנאים"- התנאים האלה עוזרים לך אך ורק בחודשים הראשונים בבסיס, אבל עם הזמן התנאים האלה הופכים להיות חסרי תועלת, כשאתה טוחן כבר לא אפכת לך מהשטויות האלה. תסמוך עליי שאתה לא תראה לדוגמא חייל עם פז"מ שנה וחצי שמתלהב ללכת לבריכה או למכון כושר.
5) שוב ציטוט: "אבל בסדיר כלומר בשטח זה שונה לגמריי ממש שונה ..המפקדים גם צריכים להיות סבבה איתך"- בסדיר המפקדים אכן יכולים להיות סבבה עם החיילים אבל גם עם היחס היפה שלהם יש חיילים שעדיין סובלים.
6) הודעה ל-ohadbx: טעות מוחלטת לאמר ש80-90 אחוז מהתפקידם בצה"ל הם טחינה! יש המון המון תפקידים שכונתיים בצה"ל (לא בחיל האוויר כמובן) וממש לא חסר חיילים שפשוט לא עושים כלום והם מיותרים למערכת, יש מלא כאלה.
תראה אחי, אני מצטער שאני מספר לך רק דברים מדכאים לגביי חיל האוויר, אני מצטער לבעס אותך, אבל זה באמת עדיף מלחיות באשליות ולא לראות את המציאות. עדיף לדעת את האמת, כי אחרת הכל יתפוצץ לך בפרצוף!
נערך לאחרונה ע"י ~Zeus~ בתאריך 23-09-2005 בשעה 13:24.
|