26-09-2005, 02:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
|
תגובה לכולם- אני עדיין בארה"ב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Noammmm1 שמתחילה ב "מישהו אולי יודע איזה רובאי מוכשרים לוחמי יחידת דובדבן"
אני נמצא בניו יורק, והטיסה שלי בחזרה לארץ היא ביום חמישי בלילה (שעון ישראל). אני נוחת בארץ ביום שישי בצהריים.
איך אני מתחבר לפרש וכותב בעברית? אני ישן אצל דוד של חברה שלי- ישראלי שהגיע לכאן מטעם חברה שהוא עובד בה, ולכן יש אינטרנט בעברית.
עד עכשיו היה כיף, חוץ משלושה ימים שהייתי חולה ובגללם הייתי צריך לוותר על נסיעה למספנות הצי האמריקאי+מוזיאון חיל הים האמריקאי בוירג'יניה (מוזיאון- נורפולק מספנות- ניו פורט ניוז).
חרשתי את כל מנהטן, הייתי בפילדלפיה, בלנקסטר (איפה שכת האיימיש מי שמכיר), בהריסבורג והרשי (מפעל השוקולד...), הייתי בוושינגטון, במפלי הניאגרה, בבוסטון, ושלשום חזרתי לניו יורק.
כשאחזור לארץ אעלה חלק מהתמונות שצילמתי בנושאת המטוסים האמריקאית USS INTREPID, ובמוזיאון התעופה והחלל בוושינגטון. אה, ביקרתי גם בלישכת גיוס של החילות השונים בכוחות המזויינים של ארה"ב- חיל האויר, הצבא, המרינס, וחיל הים. לקחתי הרבה עלונים ותמונות.
למי ששאל מתי אני מתחיל ללמוד- מתישהו בסוף אוקטובר, כל המסמכים נמצאים בבית- כשאגיע אבדוק.

לעולם אשא דגלך בגאווה
|