לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2005, 08:36
  devilh devilh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
תודה על התגובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי devilh שמתחילה ב "היי-נחל השופט ועורבני-יואב שחזר פתאום"

1- ו-4-מרגיעות-תודה!!-השתדלתי-חחח
שלומי מצויין ביותר(ואפילו עוד יותר כשאני קורא פה תגובות)

אני מצלם על ידני כמובן-חחח.

בקשר לשאלה-לאיפה נעלמתי-
נעלמתי לתוך נבכי ה-"להרגע טיפונת מצילום ולעשות מלא דברים אחרים"-ועכשיו חזרתי-חחח (בעיקרון,זה התחיל מזה שהיה לי לחץ גדול בלימודים לקראת הסיעה שלי לארה"ב במשלחת,אז המשלחת עצמה,וכל הלחץ שהיה בסוף השנה אחרי המשלחת,אחר כך המחשב קרס לי-עם רוב התמונות שהיו לי-למזלי לא אלה מחו"ל,אחרי זה הייתי בקורס משצים-אם זה אומר משהו למישהו,אחר כך במשך שבועיים שלושה התבטלתי בעיקר ולא היה לי כוח לכלום.....ואז התחלתי ללמוד בטכניון תכנות....והייתי צריך להתכונן ללימודים..ועכשיו יש עלי גם לחץ גדול מאוד בלימודים..וזה בערך הסיפור)
יש לי עוד כמה תמונות שלא העלתי לאתר שצילמתי מאז ש"נעלמתי"(מישהו קרא את הספר הנעלמים?חח) ואני אנסה להעלות אותן בקרוב.
חוצמזה-אני אשמח לעוד תגובות-ותודה לכל מי שהגיב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-09-2005, 22:22
  devilh devilh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
אממ-אני מודה לך-אבל יש לי הערה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "אוקיי, אני אנסה לעזור לך."

באמת תודה על התגובה ועל העצות . אבל...
אני יודע שאתה מנסה לעזור והכל ובאמת תודה, ולא התכוונת לפגוע או משהו
אבל זה נשמע ממך כאילו רק לפני יומיים התחלתי לצלם...וזה ממש לא ככה.
אני מודע ליכולות המצלמה שלי-ל-TV ול-AV ולכללי אצבע למיניהם(למשל: עד F4.5 למאקרו ופורטרטים).
אני מצלם כבר 9 חודשים בערך-נכון שזה לא הרבה,אבל הספקתי ללמוד ולהתקדם הרבה,אני לא משתמש במצבים אוטומטיים בכלל...(מאחר ואני מאמין שאני לא אתקדם כל עוד אני נשאר באוטומטי),ב-AV ו-TV אני משתמש לעיתים נדירות ביותר, עוד פעם,כי אני אוהב לעשות את כל המשחק בצמצם ובחשיפה בעצמי.

בעצם-כשאני שם בפורום הזה תמונות-אני אוהב לקבל תגובות כמו-"מרגיע" וכו',זה ממש כיף, אבל תחלס אני מחפש את התגובות הבונות,אלה שמצביעות על הטעויות שלי ולפעמים מציעות דרכים לשפר ולתקן בעתיד. נכון-אתה הצבעת על טעויות שלי,וגם נתת עיצות לשיפור,אבל לא בידיוק את אלה שחיפשתי,אני מחפש את השליטה הרחבה והמלאה ביותר במצלמב שלי-זו הדרך היחידה בעיני להתקדם.

(כל מה שכתבתי וכל מה שאכתוב-זה !לא! בנימה של כעס,אלא אמירה והסבר,זה הכל).

בהתייחס לטעויות שהצבעת עליהן:
2 ו-3-הצבעת על מה שגרוע בתמונה-יש קצת חוסר חדות,אבל להפך,אין לזה שום קשר למהירות החשיפה שלי ולהחזקה לא יציבה של המצלמה(אחרת היית רואה motion blur) אלא פשוט כיוון לא נכון של הפוקוס-במצלמה שלי(canon a95) יש מנגנון מאוד מסורבל ואיטי לפוקוס ידני,ומאחר והעורבני זז וקפץ כל הזמן,לא היה לי זמן להתעסק עם המנגנון האיטי הזה,אז הייתי חייב לסמוך על הפוקוס האוטומטי-שהוא בפשטות-לא משהו....

4-אממ -כנראה שבאמת עומק השדה לא מספיק גדול....

בכלליות-כדי שתבין את המצב-הייתי באמצע טיול הכנה לקראת טיול שאני הולך להדריך בו את הכיתה שלי!(ווואי-איזה התרגשות) ולא היה לי בידיוק הרבה זמן להתעסק עם ההגדרות וניסיונות חוזרים לכל תמונה, והייתי די במיהור....אז הוצאתי את התמונות די חפיף....לא נורא...חחח

בכל מקרה-אני כתבתי פה הכל ברוח טובה,כדי שלא יהיו אי הבנות או משהו,ואני מקווה שככה זה גם יתקבל.

DevilH
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר