24-09-2005, 22:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.02.05
|
|
|
אממ-אני מודה לך-אבל יש לי הערה
באמת תודה על התגובה ועל העצות . אבל...
אני יודע שאתה מנסה לעזור והכל ובאמת תודה, ולא התכוונת לפגוע או משהו
אבל זה נשמע ממך כאילו רק לפני יומיים התחלתי לצלם...וזה ממש לא ככה.
אני מודע ליכולות המצלמה שלי-ל-TV ול-AV ולכללי אצבע למיניהם(למשל: עד F4.5 למאקרו ופורטרטים).
אני מצלם כבר 9 חודשים בערך-נכון שזה לא הרבה,אבל הספקתי ללמוד ולהתקדם הרבה,אני לא משתמש במצבים אוטומטיים בכלל...(מאחר ואני מאמין שאני לא אתקדם כל עוד אני נשאר באוטומטי),ב-AV ו-TV אני משתמש לעיתים נדירות ביותר, עוד פעם,כי אני אוהב לעשות את כל המשחק בצמצם ובחשיפה בעצמי.
בעצם-כשאני שם בפורום הזה תמונות-אני אוהב לקבל תגובות כמו-"מרגיע" וכו',זה ממש כיף, אבל תחלס אני מחפש את התגובות הבונות,אלה שמצביעות על הטעויות שלי ולפעמים מציעות דרכים לשפר ולתקן בעתיד. נכון-אתה הצבעת על טעויות שלי,וגם נתת עיצות לשיפור,אבל לא בידיוק את אלה שחיפשתי,אני מחפש את השליטה הרחבה והמלאה ביותר במצלמב שלי-זו הדרך היחידה בעיני להתקדם.
(כל מה שכתבתי וכל מה שאכתוב-זה !לא! בנימה של כעס,אלא אמירה והסבר,זה הכל).
בהתייחס לטעויות שהצבעת עליהן:
2 ו-3-הצבעת על מה שגרוע בתמונה-יש קצת חוסר חדות,אבל להפך,אין לזה שום קשר למהירות החשיפה שלי ולהחזקה לא יציבה של המצלמה(אחרת היית רואה motion blur) אלא פשוט כיוון לא נכון של הפוקוס-במצלמה שלי(canon a95) יש מנגנון מאוד מסורבל ואיטי לפוקוס ידני,ומאחר והעורבני זז וקפץ כל הזמן,לא היה לי זמן להתעסק עם המנגנון האיטי הזה,אז הייתי חייב לסמוך על הפוקוס האוטומטי-שהוא בפשטות-לא משהו....
4-אממ -כנראה שבאמת עומק השדה לא מספיק גדול....
בכלליות-כדי שתבין את המצב-הייתי באמצע טיול הכנה לקראת טיול שאני הולך להדריך בו את הכיתה שלי!(ווואי-איזה התרגשות) ולא היה לי בידיוק הרבה זמן להתעסק עם ההגדרות וניסיונות חוזרים לכל תמונה, והייתי די במיהור....אז הוצאתי את התמונות די חפיף....לא נורא...חחח
בכל מקרה-אני כתבתי פה הכל ברוח טובה,כדי שלא יהיו אי הבנות או משהו,ואני מקווה שככה זה גם יתקבל.
DevilH
|