לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2005, 18:16
  יסעור יסעור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
ליטר בנזין 95 אוקטן על 6.23 שקלים וליטר 96 אוקטן על 6.28 !!!

מחירי הדלק מתעדכנים פעמיים בסוף השבוע
ביום ראשון בחצות יעמוד מחירו של ליטר בנזין 95 אוקטן על 6.23 שקלים וליטר 96 אוקטן על 6.28 שקלים. מדובר בהתייקרות של עד כ-5.8% .

בשבת בחצות ייקרו משרדי התשתיות והאוצר את רכיב הרווח של חברות הדלק (עלות הפעלת התחנה והרווח) בכ-2.5%, והמחיר יעמוד על 5.94 שקלים לבנזין 95 אוקטן (לעומת 5.79 שקלים כיום) ו-5.98 שקלים לבנזין 96 אוקטן (לעומת 5.83 שקל לליטר כיום). בתחנות בשירות עצמי המחיר זול ב-11 אגורות לליטר.
ביום ראשון בחצות ייקבע מחיר חדש - ואז יגיע מחיר הבנזין ל-6.23 שקלים לליטר בנזין 95 אוקטן ו-6.28 שקלים לליטר 96 אוקטן לליטר. בתחנות בשירות עצמי המחיר זול ב-11 אגורות לליטר.

מתחילת השנה התייקר הבנזין ב-27%, שהם כ-1.32 שקלים לליטר. הערכה היא עקב העלייה במחירי הנפט בעולם, צפוי מחיר הבנזין לעלות עד לכ-8 שקלים לליטר.

(ynet)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2005, 20:09
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
על מה אתה מדבר?!
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אוטובוס דו מפרקי הוא לא הסטנדרט, מה לעשות - ברגיל אין 60-70..."

קודם כל,אף אחד לא נוסע בעמידה מרצונו החופשי. נוסעים בעמידה כשכל מקומות הישיבה תפוסים. אני מגדירה את עצמי מומחית עולמית במציאת מקום ישיבה באוטובוס מפוצץ. מי שרוצה,אני מוכנה לתת שיעור בנושא בחינם.
עפ"י הכללים הנהוגים ב"אגד" ו"דן",מותר לנהג להעלות נוסעים בעמידה ללא מגבלה. חברות התחבורה הציבורית אחראיות על כל הנוסעים מבחינה ביטוחית : גם על אלו שעומדים וגם על אלו שיושבים. לא שמעתי על מקרה של נוסע שנפגע וחברת הביטוח דחתה את תביעתו בגלל שהוא עמד. מה שאתה אומר זה אולי נכון לגבי הסעות של ילדים לבתי הספר ולא באוטובוס ציבורי סטנדרטי.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 29-09-2005 בשעה 20:14.
ישן 29-09-2005, 20:25
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
אז גם מבחינת הבטיחות - אתה טועה
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני מדבר על מציאות - אני שמח שלא נתקלת במקרה כזה, ומאחל לך שלא תתקלי בו לעולם."

1. אוטובוס ציבורי מתוחזק ברמה הרבה יותר גבוה מרכב פרטי,והכוונה היא בעיקר לבלמים ולצמיגים.
2. נהג של רכב צבורי מיומן הרבה יותר מנהג פרטי,והוא גם נתון לפיקוח הדוק יותר.
3. שילדה של אוטובוס זה דבר מאסיבי מאד,והוא סופג זעזועים בצורה הרבה יותר טובה מרכב פרטי. רכב פרטי מתנגש בעץ,זה קטלני. אוטובוס מתנגש בעץ,זה לא מזיז לו.

חוץ מזה,לעמוד באוטובוס זה לא כזה ביג דיל. אם אתה לא ילד קטן ולא זקן סיעודי ,ואתה מחזיק היטב בשתי ידיים ולא יקרה לך כלום גם בבלימת חירום. תאמין לי שאני עברתי כמה בלימות קשות אפילו בלי להחזיק!

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 29-09-2005 בשעה 20:27.
ישן 29-09-2005, 22:15
  משתמשת נקבה tiras777 tiras777 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.05
זה מצחיק קצת לשמוע את זה..
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "מסכימה איתך שלא צריך להסיע נוסעים בעמידה"

ההגבלה על עמידה בנסיעה , נקבעה אך ורק בגלל הסיבה הבטיחותית....

אני אביא לך דוגמא: באוטובוסים של גני הילדים, לפעמים כשקורה מצב שאין מקום..ובד"כ זה לא קורה כי מביאים מספיק אוטובוסים, כשקורה המצב הזה, הנהג לא מוכן ליסוע מטר אחד נוסף, עד שיהיה מקום לילד, למבוגר.. וזה לא משנה מה הגיל של האדם ומה היכולת שלו ... הנהג לא זז, עד שכולם יישבו, ולא מעניין אותו אם יישבו 3 אנשים במושב אחד.. הנוחות כאן היא הדבר הכי לא מעניין, מה שמעניין זה הבטיחות של האדם..
עזבי שנוחות היא סיבה מספקת ועומדת בפני עצמה, אבל לא זה הדבר שיגביל את הנהג מלהמשיך ליסוע, אלא הסיבה הבטיחותית בלבד..

אם המשטרה פתאום מבקרת את האוטובוס, לא יהיה אכפת לה ששלושה יישבו במושב, העיקר שלא יהיו אנשים עומדים.. וזה גם באוטובוסים ציבוריים..(אגד, דן....\)..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:10

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר