01-10-2005, 11:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.07.04
|
|
|
אני ייתן לך חוות דעת משלי,מכיוון שהיה לי את המכשיר...וגם יוצא לי לשחק בוא עוד מדי פעם
דבר ראשון...מה אתה מחפש? מכשיר סימביאני?
מכשיר קל?
מכשיר בעל זמן שיחה והמתנה ארוך?
מצלמה טובה במכשיר?
מסך גדול?
יכולת שיחת וידאו?
משחקים?
מוזיקה?
הנה כמה דברים שאתה צריך לשקול לפני שאתה קונה..
הE1000 סובל מבעיה חריפה מאוד..הסוללה שלו מחזיקה בקושי 5 שעות..ואם אתה צרכן של שירותי דור שלישי...תוך 3 שעות אתה תקבל אזהרת סוללה חלשה.
כמו כן,המכשיר לא סימביאני...זה אומר שכל מני משחקים שתמצא באינטרנט..לא יעבדו לך...(רובם הגדול מתאים לסימביאן)..
כמו כן חברת מוטורולה בעזרת פריסקייל(יצרנית הצ'יפים שלה,מקורה במוטורולה סמיקונדקטור) דאגו לנעילת כל מני רכיבי חומרה מרכזיים,קח שהפלאפון די מגביל את היכולות עיבוד שלו לחלק מהדברים(אם תרצה בפרטי אני יסביר לך מה הבעיה ואיך לפתור אותה..).
כמו כן...אחד הדברים שהכי עיצבנו אותי בE1000(אחת הסיבות שנפתרתי ממנו) היא,שניתן להוריד קבצים באימייל ששוקלים רק פחות מ64K...
למזלי צעקתי על הנציגי שירות והסברתי להם ש64K זה לא 64 מגה...(עזוב..סיפור ארוך..) אז החליפו לי ל6680..
בקיצור...אם אתה מחפש פלאפון דור שלישי בלי כל מני שדרוגים ותוכנות זה אחלה של פלאפון במחיר טוב..
אם אתה מחפש להוריד תוכנות אז ה6680 הוא בחירה טובה יותר..
נערך לאחרונה ע"י מוקד בתאריך 01-10-2005 בשעה 12:03.
|