לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2005, 23:18
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
קניית מצלמה - עכשיו תורי

אני רוצה, סופסוף, לקנות מצלמת DSLR.
התקציב שלי נע בין 5500-7000 ש"ח. [הקניה תהיה בסינגפור, בעז"ה, שם המחיר זול יותר, אבל אין לי אפשרות לברר שם. אני נותנת למישהו שטס את שם הדגם ואת הכסף, והוא יקנה. (אני עוד צריכה לשאול אותו...) זה כדאי בכלל, לקנות שם?]

אין לי דרישות מסויימות מהמצלמה [מהירה, בלי רעש וכדו'] - אני רוצה את הכל טוב.
חשבתי על D70s. מה אתם אומרים עליה? מה החסרונות שלה?
כשביררתי אצל פוטושוורץ בירושלים נאמר לי שהיא נמכרת שם כגוף בלבד ב4890, או עם עדשת 18X70 במחיר 6850.
אם אני אקנה בסינגפור, איך היא תגיע? עם העדשה של ה18X70? עם עדשה אחרת?
ב www.dpreview.com כתוב שהיא עולה בארה"ב 1198$. למה הם מתכוונים? הגוף עם איזו עדשה?
[לא, אני לא מבינה עם אילו עדשות המצלמות מגיעות, ולמה הכוונה בעדשת הקיט. אני בכלל לא מבינה בעדשות! :S]

דבר נוסף - אני מתלבטת האם לא להתפשר על D50. נאמר לי שההבדל לא גדול. מצד שני אני לא מתכוונת להשקיע בעוד מצלמה בטווח הנראה לעין, אז אני רוצה אחת באמת באמת טובה.
מה אתם אומרים?

אשמח לעזרה וייעוץ מפורטים (למרות מליון השאלות...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2005, 00:59
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "טוב, קובי הכריח אותי להבהיר,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שחף דרור
אני רוצה חדשה לחלוטין, עם האחריות הכי טובה שיש. לא רוצה בעיות עם זה...

קנייה בחו"ל ו-"האחריות הכי טובה שיש" לא בדיוק הולכות ביחד - היבואנים בארץ אינם מחוייבים לתת שירות במסגרת האחריות למצלמות וציוד אחר שנקנה בחו"ל. כלומר, את השירות אפשר לקבל - אבל תמורת תשלום.

ולגבי המצלמה, כמו שהמלצתי לא פעם בעבר ואני אמליץ גם כאן - המערכת של קאנון עדיפה יותר מזאת של ניקון, בעיקר בגלל מבחר העדשות עבור מי שאין לו ציוד קודם של חברה כזאת או אחרת. אני מציע לחפש מספר אשכולות בנושא - ולא חסר כאלה, בהם פרסתי את האפשרויות והשוואות המחירים בצורה רחבה מאוד. וגם אם משווים גוף אל גוף - אני חושב שה-350D נותנת יותר באותו מחיר (או אפילו פחות) מהגופים המקבילים, אם אפשר להגדיר את זה ככה, של ניקון - יותר רזולוציה, ISO נמוך יותר (פחות רעש), גוף קטן וקל (חשוב לנוחות העבודה, במיוחד אם את בת ויש לך ידיים קטנות). ושלא ימכרו לך סיפורי סבתא על המבנה הפלסטיקי של המצלמה - היא בנוייה בצורה הרבה יותר חזקה מה-300D ובטח שלא נופלת מאיכות הבנייה של D70, D50 של ניקון.

ולגבי הקנייה בסינגפור - אני לא חושב שתוכלי להרוויח כך הרבה כסף, שכן המוצרים האלה בסינגפור אמנם זולים יותר מהארץ, אבל ההבדל הוא לא של שמים וארץ. אני אישית הייתי קונה את המצלמה בארץ מאחד היבואנים "האפורים" - camera4less, camera.co.il, רואים עולים - ולפחות נהנה מאחריות כלשהי שהם מספקים, כאן לפחות יש עם מי לדבר ובדר"כ אין בעיה לקבל שירות.

ישן 03-10-2005, 03:28
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "קניית מצלמה - עכשיו תורי"

בנוגע לעדשות, הניקון D70 באה עם עדשה 18-70 נהדרת, הנקראית עדשת הקיט (המילה קיט באנגלית פירושה "חבילה", ומכיון שניקון מוכרים את החבילה של D70 יחד עם ה 18-70, היא נקראית ככה...).
העדשה הספציפית הזו נהדרת. השתמשתי בה לצילומים מסוגים שונים והיא מפיקה מרגליות (במידה ויודעים להשתמש).

אם תקני בסינגפור, יש לברר עם איזו עדשה היא מגיעה... אולי שם נהוג למכור אותה עם עדשות אחרות? צריך לשים לב... אני מאוד ממליץ על עדשת הקיט (18-70) של ניקון, ולא חסרות תמונות שהעליתי לפורום, או יותר טוב - מופיעות באתר שלי, בשביל התרשמות ממנה.

מסכים עם אולג בנוגע לאחריות. האחריות הכי טובה = הכי הרבה כסף, וזה קניה דרך "הדר" בארץ. זה יוצא הכי יקר, אבל זה מקנה לך את האחריות הכי טובה.
קניה בחו"ל לרוב תצא לך העסקה הזולה ביותר, על-חשבון האחריות הגרועה ביותר.
לשיקולך.. אני אישית לא נזדקקתי לשירותים של הדר בנוגע ל D70 שלי, היא פשוט עובדת מצויין, אבל יש אנשים שכן היו זקוקים לאחריות, והכי מבאס שציוד שעולה אלפי שקלים נדפק ואין איפה לתקן... שקלתי לקנות בארה"ב ואת האמת אפילו הזמנתי, אבל בגלל בעיות בהספקה ביטלתי את העסקה וקניתי בארץ...

אני קורא לך להתעלם לחלוטין מהתגובות של יוני.
לפעמים אני וארנון נוהגים 'לעקוץ' האחד את השני במלחמת ניקון-קנון מצחיקה שכזו, אבל הקריאה החד-משמעית לקנות קנון, ולהמליץ סתם על דגמים של קנון (כי זה קנון), זה פשוט לא לעניין. את מוזמנת להתעלם לחלוטין מהתגובות האלה. שום סיבה שילד עם P&S של קנון שלא מבין דבר וחצי דבר ב DSLR של ניקון, יאמר דברים כאלה (סליחה יוני, עם כל הכבוד - התגובות שלך ממש לא לעניין).

בקשר לדברים של אולג, זה כבר כבד מדי בשבילך.
אסכם את דבריו של אולג בכך שלא משנה מה תבחרי - זה יהיה מצויין.
להשקעה המינימאלית, דווקא הקיט של ניקון עדיף בגלל העדשה הנפלאה שלהם, והגוף D70 לא נופל מהגוף של 350D וגם לא מהגוף של ה 20D. תרגישי חופשי לקנות את ה D70, אפילו שעדשת הטלה 80-200 צמצם 2.8 של ניקון, יקרה יותר מהמקבילה הקנונית שלה .

לכל בעיה / טענה / המלצה - תרגישי חופשי לשאול.
אם את רוצה להרגיש את המצלמה לפני הקניה, אל תתביישי לבקש.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר