לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-10-2005, 11:23
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
אז בוא אני אתן לך נתונים רשמיים...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי blabla123 שמתחילה ב "זה יותר קרוב לשליש"

65% ממי שלא מסיים את הקורס זה באופן יזום ע"י המפקדים
29% ממי שלא מסיים זה כי הם חתמו ויתור
6% זה רפואי
זה ב10 המחזורים שקדמו ל אוגוסט 94

במחזורים האלו אחוז ההצלחה היה 32 אחוז 44 עפו באופן כפוי 20 אחוז חתמו ויתור 4 אחוז רפואי
ואז התחילו במתכונת חדשה בקורס
ההבדל היה כזה :
אחוז ההצלחה לפני:32.9 אחוז
אחוז ההצלחה אחרי:54.5 אחוז
אחוז הפורשים מרצון לפני 19.66 אחוז
אחוז הפורשים מרצון אחרי10.75 אחוז

מערכות גיליון 382 אדר התשס"ב פברואר 2002
אז חלאס להנפיץ כי לא היה מחזור אחד שירד מתחת לקו 20 אחוז שסיימו את הקורס גם לפני הרפורמה בקורס...שלא לדבר על אחרי הרפורמה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-10-2005, 16:22

האמת שעדיף שתקרא את המאמר שממנו לקחתי את הנתונים
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ronzehavi שמתחילה ב "[font=Verdana]על איזה רפורמה..."

אבל ברמת העיקרון הדבריםהחשובים ברפורמה היו:
יותר יחס אישי לחניכים בשלבי הלימודים והצמדת חונכים למתקשים
לעשות את המקסימום כדי שכל חק"ח יסיים את הקורס הוצאת הנושרים בצורה מיידית מהקורס וזה כדי שלא יווצר מצב שנניח חניך בקורס ישכנע את חבר שלו לעזוב איתו בדרך לדרכו החדשה או משו כזה...

ועוד כל מני דברים...

בסופו של דבר זה נתן תוצאות.. האינטרס של חיל הים זה שמי שעבר את השלבים המתקדמיםבקורס לא יודח כי כבר השקיעו בו המון המון כסף (בסביבות המליון וחצי שקל או דולר לא זוכר ככה אמר המ"כ בטירונות שלי לחבר שלי..לא יודע עד כמה זה נכון)

והמחזורים נספרים עפ"י הא"ב העברי מחזור א ב ג ד..וכ"ו אנחנו מחזור קט"ז בכל שנה יש שתי מחזורים בספטמבר ובמרץ.
ישן 03-10-2005, 15:29

אולי הוא התכוון למגמה הספציפית שלו..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי blabla123 שמתחילה ב ",תשמע"

אני נותן לך פה נתונים שפורסמו בעיתון רישמי של הצבא ודברים שיצאו לפני שבועיים מהפה של המשל"ב של הימ"פ כשהתגייסתי עד כמה שידוע לי בין לבין לא סיים אף קורס אז הם עדיין תקפים אם 8 אנשים היו מסיימים את הקורס הייתה פה קטסטרופה כילא היו מספיק אנשים לאייש את כל העמדות שיש זה פשוט לא נכון.. תחשוב שלכל ספינה וצוללת בחיל הים צריך לפחות 3 חובלים לכל דבור\דבורה אחד וגם אם יש כאלה שממשיכים קבע עדיין 8 אנשים זה כלום והיית רואה על זה כותרות בעיתון... 8 איש זה בקושי מחלקה ככה שאין מצב מחלקה שסיימו 8 זה כבר יותר הגיוני ויש 4 מחלקות אלקטרוניקה שיט מכונה ומגמת צוללות שנפתחת באמצע הקורס 8 כפול 4 =32 שזה הגיוני מבחינת האחוזים כי רוב הקורסים מתחילים בסביבות ה60 -100 איש
ישן 03-10-2005, 19:37

טוב אחי אני נותןלך נתונים שהם 100 אחוז נכונים תעשה איתם מה בא לך...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי blabla123 שמתחילה ב "לא..."

וכלהחובלים משרתים בתפקידים חופיים השאלה זה מתי.. בתקופת הקבע הראשון כולם הולכים לפיקודעל כלי בים בתקופת הקבע השני הם הולכים לתפקידי חוף ותאמין לי שאני יודע כי חתמתי על מסמכים שבהם אני מתחייב לחתום קבע ל4 שנים ובניגוד לרוב האנשים גם קראתי עלמה אני חותם ושאלתי חחח.
אין קורס שסיימו בו 8 איש הייתי גם ב3 טקסי סיום קורס חובלים האחרונים ואני יודע שבסביבות ה50-40 אחוז מסיימים אמר את זה גם המשל"ב שאלוהים יודע כמה קורסים עברו אצלו...אמרו את זה גם בגיליון מערכות כולםמדברים על אותם נתונים אז מה אני יגיד לך או שהוא טעה או שלא הבנת נכון או שהבן אדם חירטט עליך... אתה לא צריך להאמין לי פתח גיליון מערכות ותראה בעיניים שלך יש כאלה בבית אריאלה בטוח
ישן 05-10-2005, 14:11

אז מה אם הוא 8 חודשים.. רוב הזמן אתה בלימודים ובשהיות עלהכלים שאתה תשרת בהם
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי blabla123 שמתחילה ב "אבל השלב הייעודי הוא 8 חודשים"

וזה כבר הסוף... כאילו אם הגעת לשם סביר להניח שתעבור אם לא תעשה איזה עברה משמעתית רצינית או משו כזה...

כי את הקטע הקשה עברת הרוב נופלים בשלב הימ"פ והבסיסיות אח"כ בלימודים נופלים גם פה ושם אנשים אבל באקדמיה מי שנשאר אז סביר מאוד להניח שהוא גם יסיים.

והטירונות סבבה יציאות סבבה למרות שסגרתי שבועיים יצאתי ל שישה ימים הבייתה יענו שישי שבת גשר בראשון שני שלישי רביעי ומחר אני חוזר לבסיס והבנתי שכנראה אנחנו יוצאים יום כיפור וסוכות בחג גם כן ככה שהיציאות ממש ממש סבבה אבל בימ"פ זה כבר סיפור אחר לגמרי והבנתי מהרס"ר שלנו שאולי יתירו לנו שימוש בפלאפונים כי באילת אין תשתית ואין כלום וזה קצת מדאיג האמת אבל נחיה ונראה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:27

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר