לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2005, 06:08
  שפי שפי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.03
המלצה לא לשכוח - תגובה וסיפור

לכל מי שעלו אסוציאציות לא טובות מהכותרת שלי בהקשר לרצח רבין או משהו אחר, אז זה לא זה. למעשה זה סיפור משעשע מעט בתגובה ל - לא לשכוח להחזיר שעון אחורה...

לא מזמן החלטתי לעשות שינוי חיובי בחיי, ולגלות יותר נחישות בקשר לעשיית דברים, כזו שהייתה לי בתקופות אחרות בחיי, כמו בתקופת הבגרויות (או לפחות כך אני חושב שהיה - 10 שנים לך תזכור...) בתקופת הפסיכומטרי, בתקופות שהתאמנתי יותר, ובדיוק הפוך לתקופת הצבא.

אי לכך חזרתי לעשות כושר באופן רציני, לאכול כמו שצריך מלבד זמנים מוגדרים שאני מרשה לעצמי, ולעשות עוד דברים מועילים כמו להוציא את הכלב כפוי הטובה לטיול לעיתים קרובות, ללמוד קצת בבית בערב אחרי שעות העבודה, לנקות וכו... אפילו טרחתי לקבוע עונשים לעצמי במידה ואני לא עושה את אותם דברים. לא משהו סאדו מאזו (למרות שחלק מהאנשים לא מתיחסים אל זה בהכרח כעונש) אלה יותר בסגנון, לא עשית A תעשה X שכיבות שמיכה, או שים קצת כסף בחיסכון - בקיצור עונש פרודוקטיבי ולא פרובוקטיבי.

בכל מקרה, חלק מהעניין הוא לקום 3 פעמים בשבוע מוקדם וללכת לחדר כושר לפני העבודה. שזה ללא ספק נחמד מאוד. כמובן שהיו אנשים שמטילים ספק בשפיותי כיוון שמוקדם זה 6 בבוקר (כלומר 7 חדר כושר 9 עבודה - מזל שהם קרובים).

אז היום קמתי כהרגלי ב 6 ואני הולך לתחנה, שבמקרה שלי זה ליד השוק בירושלים. ואין כמעט אנשים, כמה עובדים זרים (זה על איזה 10 תחנות, משהו כמו מיני תחנה מרכזית), איזה אחד בלי נעליים, איש מוזר שקורא עיתונים מחבילות שזרקו לקיוסק, ואז דן בחדשות עם עצמו בקול רם, וכמובן - לא היה אפילו אוטובוס אחד לרפואה.

ואני כמו אידיוט חושב כמובן - "עוד פעם אגד הבני זונות (אני לא נחמד יותר מידי בשעות המוקדמות של הבוקר, זו אחת הסיבות שאני קם מוקדם לחדר כושר, אבל לא בימים אחרים כדי להוציא את הכלב, כי אז אני מרוגז על כל דבר קטן שהוא עושה הבן-כלבה). אני אאחר לחדר כושר - ואז לעבודה. כאילו מה הם חושבים, שרק בגלל שחורף אנשים הולכים לעבודה ולעניניהם יותר מאוחר..."

ואז כמובן תפסתי את עצמי שאני חתיכת טמבל שלא כיוון את השעון שלו, וקם ב 5 בבוקר במקום ב 6 ביום שבאמת לא היתה מזיקה לו עוד שעת שינה (סוף שבוע שמח היה... במיוחד אחרי, שעבדתי רק בחמישי אחרי חופש בשלישי ורביעי).

טוב - המסר ברור. לכן ההמלצה שלי להיום, שימו כבר מעכשיו תזכורת בנייד, להלחילף בעוד שנה את השעון לשעון חורף... עכשיו תסלחו לי, יש לי עוד 20 דקות אוטובוס לחדר כושר, ויש לי כמה שעונים לכוון...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר