לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2005, 10:59
  theoneandonly theoneandonly אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל theoneandonly
אתה קצת מקדים את המאוחר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Niro669 שמתחילה ב "חבר'ה שאלה בנושא יום הזיכרון......."

מהשאלות שלך בפורום הבנתי שעוד לא התגייסת.
צא מהלחץ.
יש עוד כמה וכמה חודשים טובים עד יום הזיכרון (ועד הגיוס שלך...).
כשיתקרב המועד, דבר עם המפקדים שלך ותבקש מהם לצאת, יש סיכוי טוב שיאשרו לך.

בהצלחה.
Saigon... shit; I'm still only in Saigon.... Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle. When I was home after my first tour, it was worse. I'd wake up and there'd be nothing. I hardly said a word to my wife, until I said "yes" to a divorce. When I was here, I wanted to be there; when I was there, all I could think of was getting back into the jungle. I'm here a week now... waiting for a mission.... getting softer; every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger. Each time I looked around, the walls moved in a little tighter...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2005, 12:33
  < PUMA > < PUMA > אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.05
עד מתי?!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Niro669 שמתחילה ב "חבר'ה שאלה בנושא יום הזיכרון......."

טוב תקשיב.....
אין שום פקודה בצבא שאומרת שצריך לשחרר חייל ביום הזיכרון רק בשביל שהוא יוכל ללכת לביה"ס שלו.
המקרה היחיד שחייבים להוציא אותך ביום הזיכרון הוא אם למשל יש לך אזכרה למפחה מדרגה ראשונה (אח,אבא וכו').
מי שהולך לביה"ס הם אלו שבבית גם ככה ואם לא אז מוציאים גימלים.
כי אין הרגשה יותר טובה מאשר להגיע לביה"ס על מדים וכל השכבות הקטנות מסתכלים עליך.

רק תבדוק שאין לך כאלו מחיל הים בשכבה כי כשהם מגיעים אז אף אחד לא מסתכל עליך אלא רק עליהם כי הם עם המדים היצוגיים שלהם שהם לבנים.

בכל אופן בנוגע לשיריון יש לזה ראשי תיבות - שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים.

ישן 09-10-2005, 00:56
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
הרבה שאלות נשאלו והתשובה אותה תשובה -
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי סיירת שמתחילה ב "..."

אין תשובה ברורה, הכל תלוי - תלוי במפקדים, תלוי במקום שאתם נימצאים (קורס, שטחים, אימון וכו...), תלוי ביציאות, תלוי בכמה חשוב לכם לצאת.

אני יכול להגיד באופן אישי שיום הזיכרון מאוד מאוד חשוב לי, ולא רק בשביל להראות טוב בבית ספר עם מדים, ולכן הצלחתי להגיע בכל ימי הזיכרון, פעם אחת שלא הייתי בטוח שאני אוכל לצאת בזמן העדפתי לבקש רגילה (למרות שמבחינה חוקית אי אפשר להחשיב רגילה על חג) כדי להיות בטוח שאני אגיע לבית קברות בזמן.

בסופו של דבר הסיבה שהצלחתי לצאת לכל ימי הזיכרון הייתה עקשנות ומפקדים שהבינו שחשוב לי לצאת.

ועוד הערה על נושא שחוזר על עצמו בהרבה אשכולות - יציאות - אתם שומעים יותר מידיי סיפורים ואגדות - שיריון לא יוצאים פחות טוב מיתר הקרביים, ולא תותחנים ולא גולני ולא גבעתי וכן הלאה.... וזה שיש לכם חבר שלא יצא ראש השנה זה לא אומר שהיציאות באותו חייל חרא. אתם חייבים להבין שהצבא לא עובד בצורה של יום ראשון כל חייל התותחנים יוצאים הביתה וביום חמישי כל גולני. לכל פלוגה יש את היציאות שלה ואם חבר שלכם שעכשיו בטירונות תותחנים לא יצא הביתה בראש השנה זה לא אומר שכל הטירונים לא יצאו, כי פלוגה אחרת כן יצאה הביתה.

אז מאיפה כן מגיעות השמועות על חרא של יציאות?
א.תקופות - לכל אחד הייתה תקופה בצבא שהיציאות שלו התחרבנו, לפעמים בגלל כוננות מוגברת, לפעמים בגלל עונש ולפעמים סתם צירופי מקרים שדפקו לו את כל היציאה (אני סגרתי פעם 32 יום בלי עונש ובלי כוננות, עם שבת מקוצרת באמצע (לצאת בשישי ולחזור בשבת בערב - לא מומלץ)). ואז באים לחברים באזרחות, מתבכיינים קצת והחברים ישר מבינים - בX יש חרא של יציאות.
ב.חיילים הם בכיינים - אין מה לעשות, חיילים אוהבים להתבכיין על המקום שהם נמצאים בו, וזה לא משנה אם הם נהנים או לא, התבכיינות על תנאים יכולה להפוך לספורט לאומי.
ג. שביזות - שביזות גוררת התבכיינות (ראה סעיף ב').
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר