לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר. ! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח תעסוקה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-10-2005, 22:37
  misterious misterious אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.03
זה לא מל"מ!!זה לא מכירות!!זה לכל מי שנמאס!!

יש אתר שמציע להוריד את המחירים בשיחות הסלולריות.
אני מפרסם את זה כי הכוח של האתר הוא בכמות המשתמשים שיש לו.ככה שככול שיותר אנשים ייצטרפו זה רק יעזור לי!
העניין הוא שמתכננים להקים קבוצה גדולה של אנשים שנמאס להם מהמחירים שחברות הסלולר קובעות ויבואו בתור קבוצה לכל החברות לשאול מי מציע את המחיר הכי טוב וכולם יעברו אליה.
הרעיון גאוני וגם ניתן ליישם אותו.ככה שמי שמצטרף ומצרף כמה שיותר אנשים רק מועיל לעצמו.
אני אהבתי את זה כי אני כבר המון זמן קורא על חרם צרכנים על אה ועל דא ושום דבר לא יוצא מזה(אולי כי לא מתכננים שייצא כלום וסתם משעמם לאנשים בבית...) וזה המקום היחיד שמציע משהו ת'כלס.
אז לכל מי שנמאס מהמחירים המופקעים אבל גם נמאס לו מאלה שכל היום צועקים :"חרם!חרם!" ולא עשים כלום,זה המקום בשבילכם.
http://www.afi-k.com?user=10536

נ.ב. למנהלים,אני לא חושב שיש פה ספאם כי זה בסה"כ לטובת כולם ואף אחד לא מרוויח יותר ממישהו אחר,אבל אם בכל זאת אתם חושבים שזה ספאם ולא שייך שזה יהיה פה אשמח אם תעבירו את זה למקום המתאים,תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר