לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2005, 05:17
  הדמגוג הדמגוג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.05
התלבטות בנוגע לקשר"ג

שלום לכולם
דבר ראשון אני רוצה לומר שאני מאוד שמח שפגשתי את הפורום הזה,
מכיוון שאני נמצא בדילמה רצינית ואני ינסה להסביר למה.
עד לאחרונה הייתי סגור על עצמי שבחרתי מסלול מצויין שיעזור ל להמנע מהשיבוץ הבלאי שקבלתי(תותחנים בלי להעליב אף אחד) אבל לפני כמה ימים יצא לי לשבת ולדבר עם כמה חברה שנמצאים כבר בותיקות והם הציגו את המסלול בדרך שלא חשבתי אליה קודם.
הם אמרו שהרובאי 012 שאני יעשה זה רובאי שמזלזלים בו וטוענים שנתן במתנה להגדרתם
ושלרוב הקשר"ג הוא הזונה של הסגל הבכיר במפקדה בכלל ושל המגד בפרט.
לכן רציתי לשאול כמה שאלות פה כי פשוט אין לי מישהו אחר לשאול אותו:
האם באמת הקשרג"ים מקבלים זלזול מצד הלוחמים?
האם הם באמת נחשבים לזונות?
האם לא עדיף להיות זונה של מג"ד מאשר זונה של מ"פ במקרה הטוב או סמל מושתן במקרה הרע(בהשוואה לקרבי רגיל)?
ולסיכום האם כאשר אני מותר על שיבוץ בתותחנים אני בעצם עובר מהפח אל הפחת או במילים אחרות מבלאי לעוד יותר בלאי?
אשמח לשמוע כמה שיותר דעות בנושא (סך הכל מדובר בהחלטה די חשובה),
אלמוג.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2005, 15:10
  the green feiry the green feiry אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.05
טוב תראה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הדמגוג שמתחילה ב "התלבטות בנוגע לקשר"ג"

גם אני עברתי את הגיבוש והתקבלתי אני מתגייסת ב-4/12 , גם לי אמרו הרבה דברים רעים בקשר לזה אבל אני מדברת עם קשר"גים אחרים כי רק הם יודעים את האמת ולא חברים שלך , תחשוב ככה אתהעושה מסלול הרבה יותר ארוך לקצונה מכל אחד אחר אז מתנה זה ממש לא , וגם אתה בסוף לא חייב להיות קשר"ג אתה יכול לסיים את המסלול אבל להגיע לתפקידים אחרים וגם שווים יותר, וגם לסיים את המסלול הזה צריך כבוד ותראה הלוחמים לא מסתכלים עליך בצורה לא יפה כי אם זה היה כך אז מזמן היתה רואה אנשים (קשר"גים) שיורדים מהעניין והביקוש לזה היה קטן, אל תאמין לאנשים שלא מבינים בזה הם פשוט מקנאים בכך אולי זה נקרא יעודי לקצונה אבל שנה ושמונה זה לא קצר בכלל.
ואתה לומד דברים שאנשים אחרים היו מתים לצאת עם זה לאזרחי , ואני לא אומרת את זה כי זה מה שאמרו לי אני אומרת את זה כי אני ראיתי מה הם לומדים ותאמין לי אני לא נכנסת לדברים לפני שאני בודקת אותם טוב טוב, וגם אם אתה מתחיל את השרות שלך ואתה רוצה ליפול אתה נופל לדברים טובים זה מאוד תלוי באיזה שלב נופלים אם בהתחלה אתה יכול ליפול לחילות אחרים...

לפי דעתי תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהוא כי אנשים אחרים יכולים לראות את הצד של קנאה או שהם אומרים לך את זה כי הם לא מבינים מזה ... רק מי שעבר את זה יכול להגיד לך מזה.

נ.ב סליחה על החפירה ומתי אתה מתגייס?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר