לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-10-2005, 17:40
  ProphecY ProphecY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dsk שמתחילה ב "זמן חזרה הבייתה של לוחמי ספינות"

לא קבוע, בקשר לדבורים אני לא יודע אבל היציאות שלהם לא טובות .
אם כבר התחלתי לספר, יש לי סיפור נחמד בנושא: חבר של אחי היה לוחם בדבור, הוא עשה קורס צ'יפים - הבן אדם היחיד שרשאי לגעת במנוע- ונהיה הצ'יף מכונה של הדבור, אחר כך הוא עשה גם קורס חובשים. כשהוא היה יוצא הביתה וכבר מתקרב לעיר שלו היו מתקשרים אליו ואומרים שהוא חייב לחזור כי דבור חייב לצאת וחסר צ'יף\חובש ,וככה כל פעם היו מצוותים אותו לדבור אחר כשכל הצוות שלו בבית . חיחי מסכן

בכל מקרה...

על הסטי"לים יש משהו שונה, עכשיו הבהרה חשובה : אני לא זוכר באיזו דרגות בדיוק מדובר
אבל ככה העסק הולך, קוראים לו צד תורן- היציאות של החיילים הרב"טים (כאמור לא זוכר את הדרגות אבל נראה לי שזה זה) , תלויים בכמות הרב"טים שיש על הספינה, ככל שהספינה גדולה יותר ויש בה יותר רב"טים ככה אתה יוצא פעם ב X כמות רבט"ים , מה זה אומר? זה אומר שאם יש לך 4 רב"טים על הספינה אתה סוגר שבת אחד כל 4 שבועות. אם יש 8, אתה סוגר פעם ב 8 שבתות. בכל מקרה אחרי שאתה נהיה סמל (אל תתפוס אותי בדרגה) אתה מתפז"מ ויוצא מהסבב של הצד תורן והכל נהיה סבבה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2005, 15:11
  שו"ב שו"ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dsk שמתחילה ב "זמן חזרה הבייתה של לוחמי ספינות"

אני בקורס כרגע ואני יודע על היציאות,אז הנה היציאות של הסטי"ל

נתחיל ככה שיציאות בסטיל זה רק חמשושים,למי שלא מבין בדיבור צבאי אז למשל אם אתה סוגר שבועיים זה נקרא 11-3,למשל 11 בבסיס,3 בבית

יציאות בסטילים נקבעות לפי הדרגה שלך

בספינה יש צד תורן שמורכב מ12 רב"טים,6 בכל צד,זה יוצא 2 צדי תורן שמתחלפים כל יום ביום רגיל וכל שבת,אם יש יותר מ12 רב"טים אז מצ'פרים אחד את השני והכל יותר נוח אבל אם יש פחות אז אל תדאגו לא תקבלו יותר תיקים או דברים כאלה,הסמלים הכי חדשים,ישארו צד תורן עד שיבואו רב"טים חדשים.
צד תורן עושה תיקים כמו כוננות הצפה או שריפה,עוזר טבח,פנטרי(מי שמגיש את האוכל),זקיפות ועוד עבודות צביעה וכדומה,כלומר טוחן יותר,כשאר כאמור כל יום מתחלף הצד תורן....

כל שבת צריכים להישאר בספינה 9 איש,6 מהצד תורן שתורו להישאר השבת,1 מכונאי תורן(מכונאים רב"טים לא עושים צד תורן),1 סמל תורן,1 קצין תורן. וכל 6-7 שבתות יש שבת מיידית שזה שבת שהספינה נמצאת בכוננות הפלגה וכל הספינה נשארת,מיידית נקבעת לפי סבב הספינות בשייטת.
ולכן יוצא שסוגרים 11-3 11-3 21(ה21 בגלל מיידית)

כשאתה סמל,אתה כבר לא צד תורן ולכן אתה צריך לסגור רק כסמל תורן לפי סבב סמלים בספינה(יש כ17 סמלים) אז כולל הסבב וכולל מיידיות,יוצא שכסמל אתה סוגר פעם ב7 שבתות ז"א כל שבוע יוצא חמשוש שזה בן זונה

מקווה שעזרתי,בכל מקרה לסגור בסטילים הרבה יותר כיף מלסגור בחי"ר אז אל תסתכל על זה ככה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר