19-10-2005, 16:59
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 18.11.03
|
|
|
תשמע
אני בין את התיסכול שלך בנושא אבל אתה צריך גם להבין את הצבא בנושא הזה , הצבא בנוי על שוויון זכויות ועל חלוקה , זאת אומרת שאתה לא היחידי שלא עושה מטבח כולם עושים מטבח וברגע שאתה מבקש לצאת מטורנות מטבח זה נחמד וסבבה ואני מבין את הבעיה שלך אבל תחשוב שחבר אחר שלך צריך לעשות את זה במקומך ויכול להיות שאותו חבר כבר עשה באותו שבוע טורנות מטבח וזה מייאש ומציק שאתה צריך לעשות עבודה של אחרים,ואני מבין שאתה לא ממציא תירוץ מפגר אבל אתה גם לא יכול להתחמק לגמריי מאחריות ולהפיל אותה על מישהו אחר , ובמיוחד שאתה לא צריך לאיים שאתה תצא מהצבא, למה זה יהיה חבל בגלל כזה דבר לצאת מהצבא,או לשבת בכלא.
לכן מה שאני ממליץ לך, לך למפקד האישי שלך תבקש קים עימו שיחה ב4 עיניים , תספר לו את הבעיה שלך ותגיד לו שאתה לא רוצה להפיל את האחריות על מישהו אחר אלא שפשוט ימצאו לך תעסוקה אחרת במטבח במקום להתעסק עם הכלים ועם כל מה שקשור לבשר.
אני בטוח שיכולים לתת לך לעשות משהו שלא כולל בשר לדוגמא: לנקות את החדר שבו אכלו לסדר את השולחנות ולשטוף את הריצפה ולערוך את השולחנות לארוחח הבאה בדרך כלל אחרי ארוחה בשרית באה ארוחה חלבית ככה שאין לך מה לדאוג בשר לא נגע בזה.
אני מקווה שהכל יסתדר לך , וכך את זה בקלות את תהיה יותר מידי קיצוני בנושא של לשבת בכלא וכ'ו.
בהצלחה