לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-10-2005, 16:12
  Sk8erb Sk8erb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.04
בעיה בקשר לתורנות מטבח

שלום לכולכם

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעיה שלי:

אני לא אוכל בשר\דגים\ביצים 14 שנים (מגיל 4!) גבינות אני כן אוכל. אני חייל (בת"א) ואמור עוד מעט לעשות תורנות מטבח.
חשוב לציין שמאז היותי בצבא מעולם לא אכלתי בחדר האוכל בצבא בגלל שאין הפרדה (וסטריליות) מוחלטת בין האוכל הבשרי לאוכל הצמחוני. הם פשוט שמים את זה יחד עם כל הבשר, משתמשים באותם כלים להגשה וכו' (אני מדבר על הקרייה, בבק"ום זה לא היה ככה - מה שראוי לשבח). הקטע הוא שבתורנות מטבח וודאי צריך לשטוף את הכלים או לגעת בגלים בשריים. ואין סיכוי שאני אעשה את זה :\ אני לא מסוגל להתקרב ולהריח בשר, אני נכנס ללחץ אם בשר נוגע בי (חס וחלילה) אני לא תמיד אוכל בשולחן שאוכלים בו בשר וכו'. בקיצור: אני מאוד מאוד קיצוני בכל הקטע הזה. אמא שלי מבשלת לי אוכל בכלים שהם רק שלי ואני אוכל בסכ"ום שהוא רק שלי. במסעדות שמוכרות בשר אני לא אוכל, בגלל הכלים :\ גם אצל סבתא שלי ואצל דודים\חברים אני לא אוכל (רק בכלים חד פעמיים).

העניין הוא כזה: הצבא לא ממש מבין אותי ולא מבין את הבעיה שלי - שאני פשוט לא מסוגל לגעת בכלים בשריים ולהריח בשר. יש לי למשל ידידה טוב שהיא גם צמחונית, היא אמרה להם שהיא לא מסוגלת לגעת בבשר ולהתקרב לבשר אבל בכל זאת הם הכריחו אותה לשטוף כלים שאכלו בהם בשר. אני מאוד מבולבל ולא יודע מה לעשות - איך לצאת מזה ?!
הקטע הוא, שאני מפחד שבגלל התורנות המסירחה הזו אני אשבר ובכלל אצא מהצבא! העניין הוא כל כך קריטי בשבילי שאני מוכן לשבת בכלא או לחילופין להשתחרר מהצבא על רקע נפשי מאשר לגעת בבשר או בכלים שנגעו פעם בבשר. אין מה לעשות! ככה אני. יש שיגידו שאני משוגע אבל זו האידיאולוגיה שלי, ככה בחרתי לחיות במשך 14 שנים ואף אחד לא ישנה אותי! אני לא כופה את עצמי על אף אחד, לא אכפת לי שיאכלו בשר (רק לא ליידי בבקשה) וזהו! כמו שאני לא מכריח אף אחד לא לאכול בשר אני לא חושב שאנשים יכולים להכריח אותי בצבא לגעת בכלים ששימשו להגשת בשר.

למישהו יש רעיון כיצד ניתן להתגבר על הבעייה שלי? איך לעזאזל ניתן להסביר לצבא האטום הזה ולמשק"י מטבח "האינטיליגנטיים" מה זה בעצם טבעונות? תודה מראש לכל העוזרים!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-10-2005, 16:59
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
תשמע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sk8erb שמתחילה ב "בעיה בקשר לתורנות מטבח"

אני בין את התיסכול שלך בנושא אבל אתה צריך גם להבין את הצבא בנושא הזה , הצבא בנוי על שוויון זכויות ועל חלוקה , זאת אומרת שאתה לא היחידי שלא עושה מטבח כולם עושים מטבח וברגע שאתה מבקש לצאת מטורנות מטבח זה נחמד וסבבה ואני מבין את הבעיה שלך אבל תחשוב שחבר אחר שלך צריך לעשות את זה במקומך ויכול להיות שאותו חבר כבר עשה באותו שבוע טורנות מטבח וזה מייאש ומציק שאתה צריך לעשות עבודה של אחרים,ואני מבין שאתה לא ממציא תירוץ מפגר אבל אתה גם לא יכול להתחמק לגמריי מאחריות ולהפיל אותה על מישהו אחר , ובמיוחד שאתה לא צריך לאיים שאתה תצא מהצבא, למה זה יהיה חבל בגלל כזה דבר לצאת מהצבא,או לשבת בכלא.

לכן מה שאני ממליץ לך, לך למפקד האישי שלך תבקש קים עימו שיחה ב4 עיניים , תספר לו את הבעיה שלך ותגיד לו שאתה לא רוצה להפיל את האחריות על מישהו אחר אלא שפשוט ימצאו לך תעסוקה אחרת במטבח במקום להתעסק עם הכלים ועם כל מה שקשור לבשר.
אני בטוח שיכולים לתת לך לעשות משהו שלא כולל בשר לדוגמא: לנקות את החדר שבו אכלו לסדר את השולחנות ולשטוף את הריצפה ולערוך את השולחנות לארוחח הבאה בדרך כלל אחרי ארוחה בשרית באה ארוחה חלבית ככה שאין לך מה לדאוג בשר לא נגע בזה.
אני מקווה שהכל יסתדר לך , וכך את זה בקלות את תהיה יותר מידי קיצוני בנושא של לשבת בכלא וכ'ו.
בהצלחה

ישן 19-10-2005, 21:08
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
אתה חושב ?!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי משתמש חדש שמתחילה ב "גם לי יש בעיה עם התורנות מטבח..."

למה אתה חושב שחיילים קרביים לא צריכים לשטוף כלים?
גם קרביים גם ג'ובניקים גם תומכי לחימה כולם שוטפים למה אתה מיוחד שאתה לא צריך לשטוף.
אז בוא אני אסביר לך משהו ברגע שאתה נכנס לצבא ואתה לובש מדים אתה אחד מצה"ל זאת אומרת שאתה אותו דבר כמו כל חייל מזדיין בצה"ל וזה שאתה לוחם לא עושה אותך יותר טוב מאלה שיושבים בקרייה ועושים תפקדים פקידותיים או חיילים שהם עושים יומיות והעבודה שלהם לא קשה כמו שלך אבל קשה מספיק תאמין לי ובלי שום קשר מי אתה חושב שאתה ??!@#
וזה שוויתרו לך בגדנ"ע זה ביגלל שהיית ילד והיית אזרח (או שאתה עדיין אזרח)
ולכן איאפשר להכריח אותך, אבל מבטיח לך שעכשיו שאתה בצבא אתה תנקה כלים כי אף אחד לא שואל אותך מה אתה רוצה לעשות, ומה הדעות המפגרות שלך של "אני קרבי אני תותח לא בכבוד שלי לטוף כלים" תשאיר לבית ולחברים י@#%@. אהההההה אני עצבני רצחחח עכשיו בגלל השטויות שלך והתנשאות שלך.
ואתה מוכן ללכת אם זה עד הסוף?!
אין בעיה אני מבטיח לך מזרון נוח בכלא6 או בכלא4 תלוי מה הפקד שלך יבחר ותאמין לי שם כבר שישכנעו אותך לשטוף כלים תסמוך עלי(אלא אם אתה רוצה לבלות שם את כל השירות שלך לא כולל דפוק)
אתה בצבא או שעוד לא התגייסת?

נערך לאחרונה ע"י M_0sSaD בתאריך 19-10-2005 בשעה 21:11.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר