16-10-2005, 22:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.09.05
|
|
|
תומך בך
כן אני חושב שלא כל אחד מתאים לקרבי ושהצבא טועה לא מעט בשיבוץ של האנשים,
אם תגייסו מישהו למשהו שהוא רוצה המוטיבציה תהיה יותר גבוהה ויהיה לו שירות הרבה יותר טוב, אבל לא בגלל זה אני מגיב פה, הנה סיפור קטן עלי
לפני 4 שנים הייתי בתאונת דרכים בה נדפקו לי 2 הבירכיים ומאז גם יש לי כאבים בכפות הרגליים,
לפני הוועדה רפואית הלכתי לאורטופד שכתב לי שאני חייב טיפולים פיזותרפיים, מה מצב הרגליים שלי וגם שאני חייב מדרסים,
בנוסף לזה בבדיקת עיניים בלשכת הגיוס אמרו לי שהעין הימנית שלי בקושי מתפקדת (עין עצלה + פזילה למי שמבין) והרופא עיניים אמר לי שאני לא אהיה בקרבי,
משום מה קיבלתי פרופיל 72 עירערתי על הפרופיל ותנחשו מה? העלו לי ל82 ובלי לבדוק אותי,
למתעניינים פניתי לכל גורם אפשרי שיש, לשכת הגיוס,מנהל הגיוס,פניות הציבור של חיל הרפואה, קצינת פניות הציבור ואף אחד מהם לא עשה דבר,
כולם עם אותו משפט דפוק "זה מה שהרופא החליט ואין מה לעשות",
אני כאחד שלא מתכוון להיות בקרבי לא מילאתי את המנילה הוזמנתי לקצין מיון הראתי לו את האישורים הרפואיים שלי ודממה אחרי דקה גם הוא חזר עם המשפט הדפוק "אני לא רופא, וזה מה שהרופא החליט"
אני הבעתי רצון לחתום מעל לשנה קבע בכל תפקיד שיתנו לי במחשבים,
אני עשיתי 15 יחידות במחשבים וגם יש לי ידע ענק ברשתות ועוד כמה שפות וגם לינוקס, כל זה אמרתי לקצין מיון ולו לא היה מה להגיד,
הוא שאל אותי מה יהיה אם הוא יציב אותו בקרבי ואמרתי שאני לא הולך לקרבי בשום מצב ושהבריאות שלי חשובה לי מאוד ואין מצב בעולם שאני אהיה בקרבי,
אחרי כל זה קל לנחש מה אני אקבל, חילוץ והצלה (ממה שהבנתי זה מקום מאוד שכונה),
אז בכל זאת אני צריך ללכת לקרבי?
קרבי יחשל אותי?
נערך לאחרונה ע"י נור בתאריך 16-10-2005 בשעה 23:13.
|