לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-10-2005, 10:06
  הנדרסון מלך הגשם הנדרסון מלך הגשם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לפי מעריב :קצינה בכירה בשב"ס מיודדת עם קניבל

לפי מעריב- אני מסתייג כי זה מטורף מידי כדי להיות אמיתי ,מצד שני מעריב בודק ידיעות לפני פירסומן.

קצינה בשירות בתי הסוהר התיידדה עם אסיר שיושב על רצח שבמהלכו הוא הוציא מגופת הנרצח את הכבד ואכל אותו ( קניבל).
האסיר הקניבל מקבל חופשות.
באחת החופשות שלו היא הלכה איתו לביתה של סוהרת אחרת ,חברה שלה אלק,אשה נשואה +3 ילדים, וישבה אצלה לקפה עם האסיר הקניבל.
כעבור כמה ימים כשזה נודע לחברה ,שבביתה ישב קניבל ,היא נתקפה חרדה מוצדקת ....קניבל יודע איפה היא גרה ...
כשהיא התלוננה ,כל המערכת התחילה להציק דוקא לה ולגבות את הסוהרת חובבת הקניבלים...
היא כעת בטיפול נפשי...
הסיפור ממעריב של היום:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/997/101.html

האם אין מקום לשקול מחדש העסקתה של קצינה שהיא חברה של קניבל ????????

http://www.smkb.ac.il/aha/content/Projects/shoaa/teudot/Teguvot_Itonut.htm

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 19-10-2005 בשעה 12:54. סיבה: תיקון הלינק
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-10-2005, 12:39
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
ערב בחברת רוצח קניבל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הנדרסון מלך הגשם שמתחילה ב "לפי מעריב :קצינה בכירה בשב"ס מיודדת עם קניבל"

הסוהרת פגשה את הידיד באחד האגפים בכלא באר שבע שבו שירתה. "הייתי המומה לגלות שהידיד שאותו הביאה הקצינה אליי הביתה לשתות קפה, הוא אסיר עולם מסוכן שאכל את הכבד של הנרצח", טענה האישה בכתב התביעה. "מאז שהדבר נודע לי חיי הפכו לגיהנום והתחלתי לסבול ממצוקה נפשית", הוסיפה.

אחרי המפגש הלא שגרתי, תבעה הסוהרת מקצין התגמולים במשרד הביטחון להכיר במפגש כתאונת עבודה. אבל הוא דחה את התביעה בנימוק שאין קשר בין עבודתה ובין הפגיעה הנפשית שנגרמה לה, ולכן היא הגישה נגדו תביעה משפטית.

"יש לי ילדים בבית והאסיר נמצא בכלא הממוקם שלושה ק"מ מביתי. זה היה מפחיד, אבל למרות זאת פעלתי על פי פקודות שב"ס", אומרת הסוהרת. לדבריה, היא היתה מחוייבת שלא להסתיר מידע ולדווח על מקרים חריגים מסוג זה, ולכן היא דיווחה על המפגש לקציני המודיעין של הכלא ולממונים עליה.

בהמשך כתב התביעה, מתארת הסוהרת כיצד הממונים עליה החלו להתנכל אליה, לשבץ אותה במשמרות של 24 שעות בתאים קשים במיוחד ולכתוב נגדה דוחות משמעת רבים. "כנראה שלקצינה היה מידע על קצינים בכלא ולכן העדיפו לטייח את הדיווח שלי", סיפרה הסוהרת.

"במקום להגיד לי כל הכבוד על מה שעשיתי מצאתי את עצמי קורבן, כשהתיק שלי מתמלא בעבירות משמעת לא מוצדקות. רצו לשגע אותי, שלחו אותי לבדיקה פסיכיאטרית במטרה לפטר אותי מהעבודה", תיארה הסוהרת את תגובת מעבידיה לתלונתה.

"פחדתי שהאסיר יפגע בי ובילדים שלי בעקבות הדיווח שלי, ופחדתי מהתנכלות הקצינים הממונים עליי ולכן נלחצתי ונגרמו לי נזקים נפשיים", מסבירה הסוהרת, שעקב מצבה הנפשי, נזקקה לטיפול פסיכולוגי. כעת היא דורשת שיכירו בה כנכה של כוחות הביטחון. בימים הקרובים תידון בבית משפט השלום בבאר-שבע תביעתה יוצאת הדופן.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/997/101.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר