27-10-2005, 16:21
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.03.05
|
|
|
זקוק לאדם עם לב טוב
שלום, ישנו משחק מחשב שאני משתתף בו כבר דיי הרבה זמן, ואני בעצמי הרחבתי את הקהילה שלו בישראל בצורה ניכרת למדי, ועכשיו, אני רואה שהקהילה נתקלת בקשיים בגלל שאין לנו אתר משלנו, מקום שכולנו נוכל לשהות ולשוחח במקום אחד ולא מפוצלים.
אני ועוד קבוצת אנשים מצומצמת החלטתנו שברצוננו להביא משהו לקהילה הזאת - אתר אינטרנט, אתר שהוא ללא שום מטרות רווח או פרסום, אך שוב נתקלנו בקשיים בעשייתו,בגלל חוסר בעיצוב.
אני נמצא בפורום הזה כבר דיי הרבה זמן, חלקכם אפילו ראו חלק מהדברים שאני מפרסם פה, אבל אני לא יכול לקרוא לעצמי מעצב עדיין, כי חסרה לי העין היצרתית, אבל, למרות זאת, יש פה הרבה מאוד אנשים שכן יודעים לעשות דברים ועיצוב יפים, אפילו דברים יפים מאוד..
אז החלטתי לנסות לפנות לפה, ואולי פה תסכימו לעזור לנו.. אנחנו לא מבקשים הרבה.. רק מישהו עם לב טוב שיהיה מוכן לשבת איתנו קצת כדי לעצב לנו רק דף ראשי לאתרנו (אנחנו נעשה את תיכנותו ובנייתו), העיצוב עצמו לא צריך להיות מקצועי או עיצוב של אדם מקצוע שמרוויח אלפים עליו, העיקר הוא זה שיספק את צריכנו המינימליים...
אני מקווה שמי שיקרא את זה, יסכים לתמוך בנו ולעזור לנו..
אם אתה רוצה לעזור, אפשר ליצור איתנו קשר ב
icq 195196122
או במייל: angel_boy1@walla.co.il
אנחנו מקווים שנגשים את מטרתינו, ונשמח אם תרצו לעזור.