לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2005, 17:10
צלמית המשתמש של Death Angel
  Death Angel Death Angel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.02
כמה שאלות בסיסיות...

שלום,אחרי שחיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי...החלטתי לפתוח אשכול עם השאלות שלי .
אז ככה:אני משתמש במצלמה ( Minolta Dimage Z1) בערך 7 חודשים,והחלטתי שאני קצת רוצה להתקדם בידע בצילום.
קראתי כאן מאמרים רבים על הדברים הבסיסיים,בעיקר צילום במצב ידני. עכשיו 2 שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה:
איך הכי מומלץ להגדיר את איכות התמונה ואת גודלה דרך המצלמה? (כדי שגם יתאימו לפירסום התמונות כאן בפורום)
רזולוציה מקסימלית ואיכות הכי טובה? או דווקא עיניין משקל התמונה משחק תפקיד יותר חשוב?
ועוד שאלה - עבודה עם פוקוס ידני זה יותר כדאי? מגיעים לתוצאות יותר טובות? או שלהשאר עם הפוקוס האוטמוטי?
תודה מראש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2005, 17:48
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Death Angel שמתחילה ב "כמה שאלות בסיסיות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Death Angel
שלום,אחרי שחיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי...החלטתי לפתוח אשכול עם השאלות שלי .
אז ככה:אני משתמש במצלמה ( Minolta Dimage Z1) בערך 7 חודשים,והחלטתי שאני קצת רוצה להתקדם בידע בצילום.
קראתי כאן מאמרים רבים על הדברים הבסיסיים,בעיקר צילום במצב ידני. עכשיו 2 שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה:
איך הכי מומלץ להגדיר את איכות התמונה ואת גודלה דרך המצלמה? (כדי שגם יתאימו לפירסום התמונות כאן בפורום)
רזולוציה מקסימלית ואיכות הכי טובה? או דווקא עיניין משקל התמונה משחק תפקיד יותר חשוב?
תמיד עדיף להשתמש במקסימום של המצלמה גם בשביל פיתוח תמונה גדולה וגם זה מאפשר קרופ יותר איכותי. כמובן שיותר איכותי פחות תמונות.
ועוד שאלה - עבודה עם פוקוס ידני זה יותר כדאי? מגיעים לתוצאות יותר טובות? או שלהשאר עם הפוקוס האוטמוטי?
זה תלוי, לרוב פוקוס אוטומטי עדיף גם כי הוא יהיה מדויק יותר וגם מהיר יותר.
יש מצבים שבהם עדיף פיקוס ידני כמו מקרו במצלמות קומפקטיות שהרבה פעמים המצלמה לא מסתדרת עם זה כל כך או בצילומי לילה כאשר הוא צריך להשתמש בתאורת עזר שגם לא תמיד צודקת ולוקחת בנוסף הרבה זמן.
תודה מראש.

ישן 26-10-2005, 11:18
  צלופחד צלופחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
הוראות הפעלה למצלמה MINOLTA DIMAGE Z1
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Olegis שמתחילה ב "[QUOTE=yoni_la]אם האובייקט..."

תקשיבו, כולם, כל מי שמוכן לענות לי.. אז ממש בבקשה
יש לי מצלמה DIMAGE Z1 והחברה היא: MINOLTA
בקיצור, היא אצלי כבר בערך 10 חודשים ולמי שיש את המצלמה הזאת יודע שיש בה הרבה הרבה הרבה אפשרויות.. וכולם באנגלית..
אני כמעט בטוח שיש איזה אתר שאפשר להוריד דרכו הוראות הפעלה למצלמה הזאת, למשל, שאפשר להוריד באתר כלשהו קובץ word שהוא בעצם חוברת הוראות בעברית למצלמה הזאת..
אני יודע שיש בה הרבה שיכלולים ואני ממש רוצה לדעת מה הוא כל אחד מהשיכלולים
יש תמונות שיוצאות לי מטושטשות ולא טובות, ואני יודע שיש כל פעם אפשרות אחרת שהאפשרות תעשה שהתמונה לא תהיה מטושטשת וכו'..
האימייל שלי: doronzi@walla.com
האיסיקיו שלי: 211689586

אני מאוד מבקש כי זה ממש חשוב לי! זה לא יכול להימשך ככה, שכל מה שאני ידע במצלמה, זה בס"ך לדעת איך לוחצים על הכפתור שמצלם...
בתודה מראש, דורון זיו

נ.ב. כתוב בראש ההודעה הזאת שזה בתגובה להודעה אחרת, אבל זה לא! אני פשוט לא יודע איך כותבים הודעה חדשה משל עצמי..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר