29-10-2005, 14:02
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
אני רואה שהבנת הנקרא שלך זה לא התחום החזק, ולכן אעזור לך להבין (כמו תמיד) מה היתה כוונתי.
אין קשר בין כישורים מספיקים, לכיבוד הזולת, ואותי.
דרמבוי העלה תמונות באיכות הרבה יותר טובה בעבר, ולדעתי אפילו קיבל ביקורת ממני. אפשר לבדוק את זה, אם כי זה לא באמת כזה מעניין.
התמונות הספציפיות האלה, להבדיל מאחרות, הן באיכות מזעזעת שלא מאפשרת התייחסות לנושאים צילומיים כמו תאורה, קומפוזיציה, חדות ושימוש במהירות סגר / צמצם. אין לי אפשרות לתת ביקורת לצילומים האלה בגלל האיכות הגרועה.
כשמעלים תמונה לביקורת, יש לשים לב לצורת ההגשה שלה. מי שלא מקפיד על העלאת תמונות איכותיות, לא יקבל ממני ביקורת לתמונה, ואני אדרוש ממנו לשים לב גם לפן האיכותי של התמונה, מעבר להקפדה על קומפוזיציה ותאורה מתאימה.
לא באתי להתנשא פה מעל אף אחד, ואני לא צריך להוכיח שאני צלם טוב יותר מאחרים, ובטח ובטח שלא ע"י "הורדת" הצלמים האחרים. אני פה בשביל לעזור לצלמים מתחילים ולעודד לצלם ולשאוף לשלמות. תמשיך עם תגובות כמו: "לדעתי יש בתמונה הראשונה במיוחד משהו מסקרן. חוסר הפיקוס מוסיף" ודמבוי ימשיך להעלות תמונות באיכות הזו, ואז מה יהיה?
חבל, לדעתי איכות טכנית זהו פן מאוד חשוב, וכשהוא חסר לי, אני דורש שהצילומים הבאים שיועלו, יעברו ביקורת עצמית בנוגע לזה. כמו שחשוב לי שהתמונה תהיה מעניינת, ושתהיה הקפדה על קומפוזיציה ותאורה.
משה, אני מרגיש שאתה סתם מנסה לריב איתי כי משעמם לך או שאתה מקנא, חבל אחי.
לא יצא לך מזה שום דבר, קיומי בפורום הזה הוא בהחלט לא לאיים עליך או כל דבר דומה.
הכפשת שמי "נרקסיסט" ו"חצוף" באמת לא במקום. אני משקיע מזמני הפנוי והחופשי בהתנדבות ובכיף, בשביל לעזור לאחרים. לדעתי יש מקום להתנצלות בפומבי על מה שאמרת.
וכן, לפעמים אני מגיב בחיוב ולפעמים בשלילה. כשצריך לפרגן מפרגנים, וכשצריך לסטור - סוטרים. ככה נראית ביקורת אמיתית.
|