לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2005, 05:34
  kress kress אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי System_f שמתחילה ב "התלבטות בין 2 כרטיסי מסך"

זה תלוי. אם ה-GeForce 6200 הוא עם זיכרון (Memory Bus) של 128-ביט אז הוא לוקח בקלות את ה-X300SE. הבעיה היא שיש שני סוגים שונים של ה-6200. אחד מגיע עם 128-ביט ואחר עם 64-ביט, אז זה תלוי מה מציעים לך. תשאל את המוכר לגבי זה.

אבל אני בכל מקרה הייתי הולך עם ה-GeForce. למה?
כי קודם כל רוב הסיכויים הם שה-GeForce הוא עם זיכרון של 128-ביט לעומת ה-X300SE שהוא רק 64-ביט וזהו הבדל משמעותי מאוד בביצועים.
דבר שני, ה-X300SE הוא כרטיס שבנוי על הקונספט הישן והטכנולוגיה המיושנת של ה-Radeon 9600 ולא של סדרת X800 או X700. אם היו מציעים לך את ה-X300 הרגיל או את ה-X300LE (שניהם 128-ביט) אז זה היה סיפור אחר (למרות שכל סידרת ה-X300 בנוייה על ה-Radeon 9600).

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך בחום לוותר על שניהם וללכת על משהו "טיפה" יותר מתקדם כמו GeForce 6600 או 6800 או ATI X700 או X800. אבל אם אתה לא גיימר רציני ואחד שלא דחוף לו לשחק את המשחקים החדשים בשוק או אחד שלא משתמש בתוכנות מולטימדיה ועבודות אקסטנסיביות של אודיו ווידאו אז אתה יכול להסתפק במה שהציעו לך עם המחשב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:44

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר