לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2005, 13:36
  Shsh Shsh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.05.02
שמע הצבא זה לא עבודה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי לוגיק שמתחילה ב "מחזק את התגובות מלמעלה"

שאתה יכול להגיד לו טוב אני יכול לתרום יותר למחלקה ההיא אז אם אתה לא מעביר אותי אני מתפטר...

מי אתה נניח שתגיד לצבא לא לשבץ אותך ל(סתם דוגמא) מכונאות רכב ,ואם הוא צריך בידיוק עכשיו יותר מכונאי רכב מאשר קרביים. הוא חייב עכשיו עוד 200 מכונאי רכב. מי אתה שתתערב לו כי אתה חושב שאתה יכול לתרום יותר במקום אחר?
אתה תורם איפה שאומרים לך לתרום? לא מוצא חן בעיניך? תגיד להם , אבל אם הם בכל זאת (ורוב הסיכויים שכך) אומרים לך ללכת לשם, אתה חייב.
זה כמו (בהשלכה לאזרחות) שתשבות מהמקום עבודה שלך כי אתה חושב שאתה יכול לתרום יותר במחלקת XYZ מאשר במחלקה שאתה עכשיו \ תפקיד. הם שכרו אותך כדי לעשות משהו , ואתה הולך לעשות אותו ,אתה יכול לבקש לעשות משהו אחר אבל אם הם רוצים בכל זאת שאתה תעשה משהו אחד, אתה תעשה אותו.

זה כמו שיש המון כאלה שנכנסים נניח לקרבי רואים לא טוב להם , אז הם מאיימים שהם יתאבדו , למרות שאין להם כל כוונה לעשות ככה. אבל מה? הם פוגעים באלה שבאמת באמת באמת יש להם בעיה ושיתאבדו במקרה כזה. כי כבר לא מקשיבים להם.

קיצור, לך לאן שאמרו לך תפסיקו להיות כאלה מפונקים, בא לי לפה בא לי לשם , הצבא לא צריך רק קרביים אתם יודעים, הוא צריך קצת מזה וקצת מזה. זה לא שאם שמו אתכם בתפקיד עורפי, ובא לכם קרבי אז אתם עושים "טובה" לצבא. אתם לא!
שמו אתכם איפה שהוא בגלל סיבה נכון? בגלל חלוקת כוח - אדם , בגלל הנתונים האיישים לאותו אדם וכו'.
אתם לא יכולים להתערב לצבא בזה.
אז בסדר, הצבא מוותר לפעמים אם עושים תהליך של "סירוב פינוי".
זה לא סיבה לנצל את זה, מה עם אלו שבאמת צריכים דברים כאלה?
מה עם הבנאדם האחר שיידפק בגו'ב שלך , ולמרות שהוא ממש ממש ממש ממש רוצה למשהו אחר, הוא לא יוכל כי הצבא כבר לא יוותר?
קיצר תפסיקו להיות אנוכיים ומפונקים, לכו לאן שאמרו לכם. לא אומר שלא תנסו להשפיע על ההחלטה, אבל לא בדרכים כאלו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2005, 13:50
צלמית המשתמש של aaron 18
  aaron 18 aaron 18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל aaron 18
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Shsh שמתחילה ב "שמע הצבא זה לא עבודה"

אם היית מבין משהו מהחיים שלך האשכול הזה לא היה קיים, אתה משווה את הצבא לעבודה מה אתה צוחק,זה לא שבוע שבועיים לא חודש חודשיים זה 3 שנים מהחיים שלך ועם אתה קבלת משהו שלא מתאים לך משום בחינה אתה תסרב כי זאת הדרך היחידה שיש בצבא הם לא יתנו לך שינוי שיבוץ על ידי מכתב עלוב שהם לא שמים עליו זין אני יכול לתרום ולהגיע יותר רחוק בחטיבה X אז אני ינסה לגיע לשם ומי אתה שתקרא למישהו אחר מפונק יפה לך לשבת מול מחשב ולרשום שטויות אבל בו תצטרף לעולם האמיתי

ישן 31-10-2005, 14:01
  לוגיק לוגיק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.09.05
שמע
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Shsh שמתחילה ב "שמע הצבא זה לא עבודה"

דבר ראשון אתה לא יכול לעשות אנלוגיה בין צבא לעבודה כי זה בכלל לא אותו דבר,בעבודה אתה יודע שאם אתה תתחיל בתחתית אבל תעשה מאמצים והכל אתה תגיע רחוק , אבל זה תקף רק כלפי אותו מקום עבודה שאתה בחרת(יש לך בחירה בעצם). בצבא אין לך בחירה מי יודע מה(מנילות למינהן) לא תמיד מתחשבים,מה לעשות בדרך כלל יש לך 5 אופציות ואתה מקבל אחת מהן ואפילו אולי את האחרונה או במקרה הגרוע בכלל משהו שלא סימנת..
אני אישית קיבלתי את האופציה הראשונה (מערך טכני חה"א) ומה לעשות נפקחו לי העיניים לא רציתי שרות כזה , אז חתמתי משם ויתור ועכשיו אני צריך ללכת קצת "ראש בראש" עם הצבא בשביל לקבל את האופציה האחרונה שלי (מ.צ , במקרה שלי) ואם אני יצתרך לסרב פינוי אז וואלה אני כן יסרב ואני לא יעלה אל האוטובוסים.

דבר שני , צבא זה חובה,מכאן 3 שנים אתה מחוייב לפי חוק לשרת זה לא רשות או משהו , ותסכים איתי שעדיף להעביר 3 שנים במקום שאתה תבחר ולא מישהו אחר בגלל שיקולים כאלה ואחרים.
כמו שרשמת "מי אתה נניח שתגיד לצבא לא לשבץ אותך ל(סתם דוגמא) מכונאות רכב.."
מי הצבא שיקח לי 3 שנים מהחיים!? אז המציאות כאן דורשת צבא(לפי חוק) ועם זה אין לי בעיה אני אפילו מוכן לחתום קבע.השוואות כאלה לא ממש מועילות אפשר להתווכח עד מחר..

דבר שלישי , יש מספיק אנשים שישמחו להיות ג'ובניקים מאשר קרביים ואתה לא צריך לדאוג שפתאום יהיה חסר 200 איש למכונאות או משהו אחר..לא תאמין כמה אנשים עם נתונים לקרבי לא הולכים לשם בגלל תרוצים מטומטמים.

דבר רביעי, אתה צריך לבחון כל מקרה לגופו ולא להכליל,יש אנשים שרואים את עצמם במקום אחר
מאשר במה שהם קיבלו ואם הם רוצים זאת באמת אז הם יעשו הכל בשביל לקבל את מה שהם רוצים ואולי בסוף הם אפילו יקבלו את זה..
ישן 31-10-2005, 14:14
צלמית המשתמש של נור
  נור נור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
אוי ואבוי..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי aaron 18 שמתחילה ב "ומה.."

אז באמת אנשים פה מתחילים לצת בהצהרות שרובם לא יעמדו בהן, ואומרים שהם יסרבו פינוי.
בסדר, עד עכשיו היה סבבה, חופש ביטוי כל אחד יכול לומר מה שבא לו, אבל זה כבר באמת מתחיל להרגיז.
על כאלה שמסרבים פינוי בגלל שהם לא רוצים קרבי אני אפילו לא מדבר, אבל כל השאר שכביכול רוצים משו יותר "מובחר" או ששמעו מחבר ובגלל שהדוד בן 40 ששירת לפני 20 שנה אמר להם ככה, מתכוננים לסרב, אלה הם הבעייתים.
קודם תתגייסו, תטעמו צבא, תראו מזה ומה הולך שם, ואח"כ תחליטו אם לפתוח את הפה. ולא להתחיל להפחית מהערך של מקום כזה או אחר (בינינו, תוך שנה בצבא כבר הכל יראה בעיניכם אותו דבר ורק תחפשו לצאת משם.. ואל תספרו לי סיפורים שלא).
יאללה ננעל, כבר נטחן יותר מדי בפורום הזה.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר