לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2005, 21:27
  Papa_Sutul Papa_Sutul אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.04
נלקח מהמאמר על גיבוש 669 של SOULER.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MFFE שמתחילה ב "מה זה טבעת לחץ?"

ציטוט:

טבעת הלחץ - טוב, אז התחלקנו לקבוצות של 11 קיבלנו כובעים כמו של שחקני כדור-מים ונכנסו לבריכה.
טוב חצי דקה ראשונה כולם רגועים, עד השנייה שמישהו אחר מפרפר קצת וזהו, כולם מתחילים לפרפר אחריו!
התרגיל הזה נשמע לכם לא קשה? הוא קשה ועוד איזה, בחיים שלי לא בלעתי כ"כ הרבה ליטרים של מים (לפחות ליטר וחצי). אבל מה שכן, אל תייחסו חשיבות לבליעת המים, כולם ככה וזה יהיה טעים בשלב מסויים.
אני לעומת זאת, לא הצלחתי לסיים את התרגיל (אורכו 10 דקות) מכיוון שפעם אחת איך שיצאתי מהמים לקחתי אויר, הוצאתי וכשלא היה לי מים בריאות הטביעו אותי (בלי חמצן להישאר 10 שניות מתחת למים?) הרמתי יד והצוללן משך אותי. הרגשתי שבו"ז.
טוב, לא נורא, רק 3-4 מכל קבוצה הצליחו לסיים את התרגיל הזה.

מה זה בעצם טבעת לחץ?? באופן יותר מפורט:

ציטוט:

בגיבוש 669 הטבעת לחץ נחשב לתרגיל הכי "חשוב" בגיבוש (אגב, הוא לא.. חצי מהעוברים היו כאלה שלא סיימו את התרגיל במלואו).
בכל מקרה, התרגיל הולך ככה- מל"שבי הגיבוש התחלקו הצורה אקראית ל-5 קבוצות שוות של 12 איש.
מובילים אותנו למתחם המים העמוקים שבבריכת השחייה בתל-נוף (העומק אם לא ציינתי במאמר הוא 3.25 מטר!).
שמים כובעים ממוספרים ונכנסים למים. הקטע בתרגיל זה עבודה קבוצתית + עבודת רגליים קשה (זה כולל שתיית ליטרים של מים בדרך).
נכנסים אחד אחד לבריכה ואז לפי מיספור הכובעים שמים ידיים על החבר שמלפנים (על השכמות), ככה אחד על השני ואז מתקבל מעגל אנושי בתוך המים.
בעיקרון התרגיל נשמע לא קשה כ"כ, כל הקטע זה להישאר מעל המים או יותר נכון להישאר בתוך המעגל שאתה מחזיק את החבר שמולך בשכמותיו לכל אורך 10 הדקות (הקטע היחידי שמותר לך להוריד את הידיים מהחבר זה כאשר אחד המפקדים צועקים "אפ!" ואז מחליפים כיוון - נגיד מס' 7 שם ידיים על מס' 6, אז עכשיו מס' 7 שם ידיים על מס' 8.. וכן הלאה).
כמובן שברגע שהראשון מתחיל לפרפר או להפעיל לחץ על החבר מלפניו הוא יוצר שרשרת של הטבעות שלא נגמרת (עד תום ה-10 דקות או כאשר כל פעם מישהו יוצא מהמעגל).
ככה לאט לאט פורשים אנשים מטביעות, בליעות מים בכמויות, הקאות עד שנשארים קבוצה מצומצת בהרבה של ה"שורדים"..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:57

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר