לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2005, 03:21
צלמית המשתמש של Herbie
  Herbie Herbie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Herbie
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי idan2000 שמתחילה ב "מה עם הקפצות?? ו8 -10 שעות זה חרטא אפשר להסתדר עם זה"

idan2000 - אפשר להרכיב עדשות יותר זמן, אבל זה לא מומלץ. (במיוחד עדשות חד-פעמיות שמעבירות פחות חמצן). חוץ מזה שיש עדשות המותאמות במיוחד לשימוש ארוך (עבירות חמצן גבוהה, אבל עדיין לא ממש מומלץ). בנוסף, העובדה שאצטרך להרכיב/להסיר את העדשות בתנאים לא ממש נקיים, גורמה לי לרדת מהעניין בינתיים.

Jesus Christ - כל הרעיון זה לקנות משקפיים זולות (800-900 ש"ח מקס') כיוון שאתה מכסח אותן בכל מקרה.

לפי מה שהבנתי, לא כדאי לסמוך על עדשות בטירונות (לפחות ב05), ועדיף להתרגל למשקפיים אפילו עד סוף האימון המתקדם. אני מודע לכך שאני מבאס פה הרבה אנשים, כיוון שגם אני שונא משקפיים, אבל אין לי ממש ברירה עם 4.5-...

פֶּתִי יַאֲמִין לְכָל דָּבָר וְעָרוּם יָבִין לַאֲשֻׁרוֹ
משלי יד:טו

~

נערך לאחרונה ע"י Herbie בתאריך 04-11-2005 בשעה 03:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-11-2005, 07:05
  Ariel24488 Ariel24488 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.05
בקשר לשעות, כבר שמתי את העדשות שלי 24 שעות רצוף ויותר...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Herbie שמתחילה ב "idan2000 - אפשר להרכיב עדשות..."

ואני עדיין חי !
העניין הוא שהבנתי שהעדשות החד פעמיות מתייבשות מהר(אני משתמש בשנתיות), ככה שגם אם אני רוצה, מעל 12 שעות בערך אי אפשר לשים אותן.
מכיוון שהן חד פעמיות, אז אין בעייה עם להוריד אותן/לנקות אותן, פשוט מוציאים אותן (עניין של באמת שנייה) וזורקים הצידה. וזה לא נראה לי מסובך לסחוב באופן קבוע זוג משקפיים עלייך בתוך איזה נרתיק קשיח.
רק דבר אחד מציק. חוסר זמן. בבית לוקח פחות מדקה לשים עדשות. אבל בתנאים פחות נקיים ועוד עם חוסר בשעות שינה, אז לפעמים צריך לשים ולהוריד ולשים שוב (מי שהיה בטיול בצופים, גדנ"ע או משהו כזה יבין). אז זה בקלות יכול לגזול איזה 5 דקות, שלא נראה לי שיש לך בטירונות יותר מדי דקות חופשיות על הבוקר.
ישן 04-11-2005, 15:43
  BackSpace BackSpace אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.01
שלח הודעה דרך ICQ אל BackSpace
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Israeli DF שמתחילה ב "אני חייל בעל משקפיים ותשמעו עצה..."

לא יודע מה אתכם, אבל אני משתמש בעדשות חודשיות ולוקח לי בדיוק חצי דקה לשים את שתיהן על העיניים...
פשוט צריך להחליף את המים כל יום לפני ששמים אותם בפנים.
אני לא משתמש בכל הסבונים וכל זה, בגלל שמנסיון הלכלוך מתחיל להצטבר רק אחרי כמה חודשים, ואם זה גם ככה חודשיות אז אין צורך.
בכל אופן אני משתמש בעדשות שלי כבר חודשיים+ (למרות שהן רק לחודש) ואין שום שינוי, הן פשוט פחות גמישות מאשר הן היו אז. הזמן שהחברות נותנות עד לתפוגה הוא פחות ממינימאלי אז אפשר להיות רגועים. גם לגבי העדשות היום יומיות - מי שאמר שאפשר לשים רק 10 שעות ביום זה פשוט בולשיט...
אני מכיר מישהו שהשתמש בחד פעמיות לתקופה של בערך שבוע, למרות שהוא היה נראה קצת על סמים והיה צריך להתעסק עם זה יותר מדי P:
בכל אופן, אני לא רואה את עצמי בקרבי עם משקפיים, לדעתי זה יכול להעיק הרבה יותר (יש לי ממש בעיה לשים משקפיים זה, לא נוח לי בגרוש וגם זה עושה לי כאבי ראש. אבל אני משתדל לשים כמה שיותר בבית כדי לתת לעיניים להתאוורר).

ישן 04-11-2005, 20:07
צלמית המשתמש של Gwenhwyfar
  Gwenhwyfar Gwenhwyfar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.03
שלח הודעה דרך MSN אל Gwenhwyfar
זה עניין של נוחות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Jesus Christ שמתחילה ב "שאלה לחיילים עם משקפיים"

אם נוח לך עם המשקפיים - אין שום סיבה שלא תסתדר, אבל תביא זוג טוב ואל תסתכן בכל הקשור לראייתך .
לי היו משקפיים במשך שנים רבות והסתדרתי מצוין (קבל את זה מאחת שרקדה שלוש פעמים בשבוע וביצעה הרבה כושר גופני), אפשר להסתדר בפעילות אבל זה די מגביל .
לי יש עדשות מגע מזה מספר חודשים וזה עולם אחר לגמרי, כיף לא נורמלי .

הייתי ממליצה לך לשקול להתחיל להרכיב עדשות (בין אם יומיות/חודשיות/קבועות), אבל רצוי לאחר הטירונות לכשתהיה בבסיס קבוע שכן יש קושי להרכיב עדשות באיזור מאובק (זה פשוט מאוד מציק) ובטירונות האדמה היא החברה הכי טובה שלך
כמו כן - עדשות מצריכות טיפול הגייני יסודי (ניקוי, השרייה ואחת לשבוע מסיר חלבונים) ואת זה קשה קצת לבצע בטירונות .

בהצלחה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר