לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2005, 01:52
  saharm87 saharm87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.02
שלום לכולם...

אממ גיליתי היום.. לפני כמה רגעים הודעות פרטיות לגבי סיקורים לגבי הגיבוש
מטכ"ל שהיה לי.. קודם כל.. לגבי הנושא הזה..
אני רוצה להגיד את דעתי הפרטית.. בתור אחד שגם התקבל.. אני לא חושב
שכל מי שבאמת רציני לגבי הגיבושים האלה ולגבי היחידות האלה.. צריך לדעת מה יש שם..
קודם כל המפקדים מגלים את זה.. בדרך אחת או אחרת הם מגלים.. וכן כבר קרה מצב
שהמפקד התחיל לספר סיפור ואמר שכל מי שקרא על זה באינטרנט שלא יענה..
זה כבר מראה על משהו.. אתם צריכים להבין הם מחפשים שם אופי מסויים. אנשים מסויימים..
וגם אם לא מתקבלים זה באמת לא אומר עליכם כלום.. ממש כלום.. כל מי שמנסה הוא ראוי לכבוד רק על כך.. וחוץ מזה.. הידיעה של מה שהולך להיות.. ובמצב אמת זה לא מה שבדיוק חשבתם.. גורמת לפי דעתי למצב של אי מוכנות נפשית.. כי אתם בעצם מתכוננים למשהו.. תיהיו עצמכם.. תנו הכל.. וכך תצליחו..
ואני מודיע פה בפומבית שאני לא הולך לתת סיקור על הגיבוש :\ מצטער... לא משהו אישי יותר בשבילכם..
מה שאני יגיד זה כמו בכל גיבוש.. אימונים פיזיים.. משימות.. ועוד כמה דברים... לא משהו שאתם לא יודעים שיש שם..
לגבי שאלות אישיות אין לי בעיה.. אזז כאן.. ואני יענה על מה שיראה לי לנכון :\
זהו.. מקווה שתבינו אותי.. לילה טוב לכולם...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2005, 02:12
  saharm87 saharm87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.02
אממ במה אני יבחר..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "שלדג..."

וואלה אין לי מושג במה אני יבחר.. שמע אחי זה בעיות של עשירים..
שתי היחידות זה חלום חיים שלי.. פשוט חלום חיים.. ככה שאני יתן לצבא או לאלוהים שם למעלה לבחור בשבילי.. כרגע אני לא יודע.. כי גם אין לי מושג מה כל יחידה ויחידה עושה...
וולגבי המצב הפיזי.. הייתי די טוב.. בין הטובים שם..
אני גם מתאמן די הרבה זמן.. איזה שנתיים ומשהו ככה.. אבל לא הגעתי לשם בכושר שיא.. קצת אחרי פציעה.. אבל אתה יודע.. הכל בראש.. תתאמן לפני הגיבוש.. בקבוצה עדיף.. ואצל מאמן שיודע מה הוא עושה עדיף.. כי ככה גם יש תחרות ואימונים קבוצתיים.. ביום סיירות אני יכול להגיד לך שהייתי ראשון בהכל.. חוץ מתיזוזים בהתחלה שהייתי בין הראשונים.. כל השאר רק ראשון הייתי ממש ככה..
ובגיבוש.. ברגע שאתה עם מלא חברה שרוצים ומתאמנים.. הייתי בין הראשונים ובחלק מהמצבים גם ראשון.. אבל הם לא מחפשים רק כושר אחי.. למרות שזה אחד הדברים החשובים.. להיות בכושר ממש יעזור לך.. ככה באמצע הליכה ריצה לא משנה מה תיהיה עייף מת ובכל זאת יהיה לך טיפה של כוח לעזור לאחרים להרים עוד דברים וכו.. תתאמן בקיצור! (:
ישן 01-11-2005, 02:34
  ProphecY ProphecY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי saharm87 שמתחילה ב "מעניין היה לקרוא את ההודעה המסובכת וכל זה (:"

בוא נראה בוא נראה
*לוגם כוס תה*

קודם כל נתחיל במצופה, מבן אדם שהולך להתגייס לשריון בנובמבר אבל תמיד חלם להגיע ליחידה מובחרת (חסוך את ההודעות של-שריון זה גם טוב אחי- אני יודע ) כלשהי ולא רק בגלל הסיכה אלא בגלל אלף ואחת סיבות שונות. אז אני מביע את הערכתי. מהמאמץ שהקדשת כדי להתאמן יום יום או לילה לילה בזמן שאחרים ישנים ואתה רץ מזיע ברחוב או מתאמן על הריצפה בשכיבות שמיכה או כפיפות בטן (אני נזכר עכשיו מה אני היתי עושה ועדין עושה). מהרבאק שנתת בטח ביום סיירות שלא זכיתי להגיע אליו ובגיבוש ולבסוף שהתקבלת.

וגם מההחלטה שלך לא לכתוב מאמר על הגיבוש כדי לתת לאנשים לגיבוש סיכוי הוגן לנפות אנשים בצורה הוגנת גם כאלה שיש וגם כאלה שאין להם אינטרנט.

וגם מהצורה הצנועה שבה אתה מתנסח.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר