לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2005, 11:52
  kramer 1 kramer 1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.05
שלוש שאלות ב-c

יש לי 3 שאלות.

כתבתי תוכנית שקולטת כמה מספרים חיוביים או שליליים בעלי שלושה ספרות.

התוכנית עובדת טוב מכל הבחינות חוץ מדבר אחד.

ניסיתי להכניס כמה נתונים שגויים כדי לראות אם התוכנית תיתן את הודעת השגיאה המתאימה, והיא נתנה את ההודעה זאת עבור הרבה קלטים שגויים, אבל כשניסתי להכניס מספר עם 32 תווים היא המשיכה לקלוט כאילו מספר הקלט הוא תקין ואילו כשהמספר היה בעל 31 תווים היא נתנה הודעת שגיאה. אפשר לקבל הסבר?

שאלה שנייה שלי נוגעת להדפסה של פלט התוכנית.

אני צריך להדפיס את הפלט של התוכנית שיצרתי שמדפיסה מספר מספרים מסוים לפי תנאי או משהו בסגנון או פלט של תוכנית שמקבלת קלט מהמשתמש. איך אני עושה זאת?

דבר אחרון, מישהו מכיר לינק לאתר מסוים או שיודע על אפיה אפשר לקבל הסבר על אפשרויות השימוש בספריה winbgim.h.
תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2005, 23:40
  kramer 1 kramer 1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי scripter שמתחילה ב "..."

אוקיי, סליחה על אי הבהירות ותודה על הלינק לשאלה השלישית.

בעיקרון זאת תוכנית שקולטת מספר מספרים מסוים לתוך משתנה מסוג integer. התוכנית מבצעת כל מיני פעולות עם הקלטים שהיא מקבלת. השאלה שלי היא בקשר לקלט לא נכון מהמשתמש, כלומר אם אני מגדיר לדוגמא שהקלט יהיה בין 0 לבין מספר תלת ספרתי מסוים והמשתמש מקליד מספר קטן מ-0 או בעל יותר משלושה ספרות התוכנית אמורה לתת הודעת שגיאה לפי מה שכתבתי. העניין הוא, שסתם ניסיתי לבחון אם התוכנית באמת מסננת כל קלט לא נכון מהמשתמש על ידי כך שהקלדתי הרבה ספרות, וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת, הוא באמת נתן לי הודעת שגיאה על קלט לא נכון כשהקלדתי מספרים שיש להם עד 31 ספרות אך ברגע שהקלדתי מספר עם 32 ספרות הוא קיבל אותו ועשה עליו חישוב שלא הבנתי כי אני לא יודע איזה ערך התוכנית קיבלה. מה הסיבה שהתוכנית מקבלת את המספר בעל 32 ספרות?

אני מקווה שכעשיו זה יותר ברור.

בנוגע לשאלה השנייה. יש לי תוכניות שאני כותב ואחרי שאני מקמפל ומריץ יש לי פלט על המסך של התוצאות ( מספרים ). עכשיו, אני רוצה להדפיס את הפלט שהתוכנית יצרה דרך פקודה בדוס. איך אני מבצע את זה?

אני יודע שהפקודה היא, בהנחה שקובץ הריצה הוא לדוגמא number.exe

nember.exe > number.out

כש-number.out הוא קובץ טקסט עם הפלט של התוכנית שאותו אני מדפיס אח"כ במדפסת.

הפעולה הצליחה לי על קובץ אחד אבל על קובץ אחר היא לא הצליחה כי היא אמנם יצרה לי קובץ טקסט עם תוכן מסוים בתוכו אבל התוכן הוא סימנים לא מובנים.

מקווה שעכשיו זה ברור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר