אחי שמע לי! אני מכיר לפחות 4 אנשים שמשרתים עכשיו בתותחנים כל השטויות האלה שמספרים הם בסה''כ סטיגמות אין לי מושג מאיפה אנשים מביאים תשטויות האלה .
אז נכון שעם יש לך פרופיל 82-97 ואתה רוצה להיות כמה שיותר קרבי אז תבחר מקום אחר אבל עם יש לך פרופיל 72 למשל תאמין לי תותחנים זאת אופציה מצוינת יש שם אחלה אנשים אני הייתי שם באיזה טקס של חבר שלי ותאמין לי יש מלא חברה טובים וטובים פחות כמו בכל מקום בסה''כ תותחנים זה אחלה מקום לשרת בו ואל תקשיב לשטויות שמספרים כאן.
אתה מרגיש לא בן אדם טוב?... אם אתה שואל את זה אני חושב שאתה בן אדם טוב אז למה שלא יהיו עוד כמוך?.... גם אני מיועד לתותחנים ב4 אז יאללה נעשה את זה ויהיה טוב... ולי יש בכלל פרופיל 97...
ולגבי החברה "הלא טובים"..שמעת פעם ערס אומר שהוא ערס ? לא....אם אתה לא רוצה חברה רעים
ואני לא
ויש פה עוד מישהו שלא
ותאמין לי יש עוד הרבה שלא...אנחנו נסתדר שם תאמין לי...יש מספיק אנשים ששונאים ערסים.
סתם לדוגמא חבר שלי עושה 02 במחנה 80 הוא אמר שבהתחלה היו להם משהו כמו 10 ערסים שהתלהבו על כולם...אחרי 3 שבועות הם כבר תפסו פינה וישבו בשקט כי הם הבינו שאין להם על מי לעשות רושם,ככה גם יהיה אצלינו,בתקווה (:
גם אני מתגייס ברביעי בדצמבר לתותחנים!!!!
לגבי איכות האנשים נראה לי שיש הכל מהכל....
אני אישית עברתי גיבוש צוללות ובסופו במרפאה גילו שיש לי משהו באוזן.. אחרי שכבר עברתי את הגיבוש.. אז נראה לי שכן מגיעים אנשים איכותיים פשוט בלי פרופיל שמאפשר להם משהו יותר קרבי כי באמת לא בעיה להוריד את הפרופיל למי שיש 74 ככה שנראה לי מי שבא בא עם מוטיבציה ...
מה קורה אחים שלי אני כמוכם גם ב-5.12 מיועד לתותחנים
מבחינת אנשים לא נראה לי שזה משנה אם אתה אחלה בנאדם סבבה
אז יהיו לך חברים מקווה שיהיה בסדר וגיוס קל שיהיה לנו!!
שמע, אני שמעתי הרבה דברים על תותחנים, הרבה סטיגמות, הרבה דברים טובים, הרבה דברים רעים...אבל סה"כ, צריך לבוא בגישה חיובית...
אם כבר לאכול חרא, בואו נוסיף את הקטשופ!
שואלים שם מה אתה מעדיף ואז אתה נבחן אליו אבל אני חושב שנבחנים לכל היחידות ואז משבצים אותך לפי מה שאתה הכי מתאים ולפי סדר העדיפויות שלך (כן בטח...)
חוץ ממיתר שיש גיבוש ומי שרוצה יכול לצאת כל עוד אין לו פרופיל 72
מה המצב אנשים..בתגובה ללוחם אש שאם כבר אוכלים חרא
אז יאללה שימו קטשופ תכלס זאת הגישה תבואו בגישה חיובית
ויהיה סבבה הבסיס חרא אבל כל הבסיסים לא משהו תבואו בגישה
סבבה יהיה טוב
תותחנים דצמבר 05
כל הזין..
כל התותחנים האחים היקרים אנחנו נטחן ונהיה הכי כלים בצהל
לבוא בגישה חיובית עם הרבה מצב רוח כולנו שמענו על כמה תותחנים חרא אבל אני ראוה שכולם פה בראש טוב אז יהיה לנו שמיייייחחחחחחחחחח
אחי שיבטה זה חור אי אפשר להרים אותו אפשר רק להכניס אליו קצת פלפל (:
ובקשר למנתץ-כל אחד והדעה שלו אני יודע שאם לא אתקבל למורן אעשה הכל בשביל להיות שם כי זה מעניין אותי כבר איזה עשר שנים הכלי הזה (חחח מאז המשחק DUNE2)
אז נחכה ונראה....יאללה אני רואה יש פה חברה טובים בתותחנים נתראה כבר בשיבטה!