לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-11-2005, 15:12
  איתי סביר איתי סביר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
תקשיבו.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ravehe שמתחילה ב "מועמד לשחקים ולא מקבל זימונים"

עצם זה שרשום באינטרנט שאתם ממויינים לשחקים זה לא אומר שאתם אמורים לקבל זימון, אני ממש מצטער להגיד לכם את זה. האינטרנט זה המקום בערך הכי לא מעודכן בעולם. אני כבר יודע לאן אני מתגייס וזה משהו שמקפיא שחקים אבל עדיין רשום לי באתר חיל המודיעין שאני ממויין לשחקים. בכל מקרה, לפי דעתי זה רק אמור להראות למועמד שמודיעין מצאו אותו כמתאים לשחקים, אבל אם הוא יקבל זימון זה כבר החלטה שלהם. אין לי מושג למה הם לא שולחים לכם זימון, המערכת של איתור המודיעין מפספסת הרבה אנשים בכל שנה, צריך להשלים עם זה.
בכל מקרה, תתקשרו אליהם ותבחרו במענה הקולי את האפשרות לדבר עם נציג היחידה. תתקשרו עד שתיענו, ואז תשאלו למה אתם לא מקבלים את הזימון והוא יתן לכם את התשובה.
בקשר לתלפיות, דבר ראשון כותבים את זה עם ת (חחחחחח, בנצי מת עליך)
דבר שני, זה לא פוסל מיוני שחקים. אני התמיינתי לשני המסלולים במקביל הקטע הוא שאם אתה מתמיין לשניהם במקביל ועובר תלפיות, אז שחקים יוקפא עד שתחתום ויתור(גם אם עברת את המיונים לשחקים בנוסף והם רוצים אותך)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2005, 21:26
  ari1818 ari1818 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ari1818 שלח הודעה דרך AIM אל ari1818 שלח הודעה דרך MSN אל ari1818 שלח הודעה דרך Yahoo אל ari1818
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ravehe שמתחילה ב "מועמד לשחקים ולא מקבל זימונים"

אז ככה, אני עברתי בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר כמו כולכם. ואגיד לכם שורה תחתונה מה קורה:

1. אפשר להתמיין לשתי דברים בו זמנית, בתנאי שאחד מהם לפחות קשור למודיעין.
2.מה שכתוב באתר שלהם זה לא תמיד עדכני.
אני הייתי מועמד במשך שנה, ובגלל מה שהיה כתוב שמה, זה שיבש לי את כל מה שרציתי. אני רציתי או מודיעין או מכינה קדם צבאית. ובסוף, אחרי המועד האחרון להגשת בקשה למכינה, החלטתי שנמאס לי אם מה שכתוב באתר, והתקשרתי ורציתי לברר מה קורה, והם אמרו לי שכבר מספר חודשים אני לא מועמד. אז ככה, שהיום שבוע וחצי לפני הגיוס, אני עוד מועמד באתר, כשבראליות, כבר פני חצי שנה אמרו לי שלא.

שורה תחתונה, כדי לקבל תשובה אמיתית, תתקשרו אליהם כל שבוע. אחרת תיפלו בפח בדיוק כמוני.

ארי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:54

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר